Gyvenime nieko nėra ko vertėtų bijoti, yra tiktai tai, ką reikia suprasti./ /Marie Curie/
___ -
____
______ Sunkumuose visada slypi galimybės.
/Albert Einstein/
____
______ Sunkumuose visada slypi galimybės.
/Albert Einstein/
____
___ Reputacijai susikurti reikia 20 metų, ją sugriauti 5 minučių, jei apie tai galvosi, elgsiesi kitaip.
/Jack Welch/
___ -
/Jack Welch/
___ -
Sakykit, ar jums neatsibodo paciai su savimi kalbetis sioje temoje ?
QUOTE(*South* @ 2015 04 06, 15:02)
man-- ne...
norite pasikalbėti?
Papildyta:
Tikslo atkakliai siekiantis žmogus susiranda priemonių, o jei negali jų rasti, sukuria.
/William E. Channing/
___ -
QUOTE(*South* @ 2015 04 06, 14:02)
Prajuokino klausimas mane as tai cia ateinu paskaityt graziu minciu,nemanau,kad cia pokalbiai reikalingi
QUOTE(meja82meja @ 2015 04 06, 15:23)
Prajuokino klausimas mane as tai cia ateinu paskaityt graziu minciu,nemanau,kad cia pokalbiai reikalingi
WOW, ir Jūs nenorite su manimi pasikalbėti...
teks man ir toliau vienai pačiai su savimi komunikuoti...
sako su savimi kalbasi arba protinguoliai arba bepročiai... tai dabar, pasimetime, prie kurių save priskirti..?
Dėkoju, meja82meja, kad užsukate į temutę
-
Visada žiūrėk į šviesiąją gyvenimo pusę. Jeigu nėra šviesios pusės, palauk, kol pašvies saulė.
____ -
____ -
QUOTE(*South* @ 2015 04 06, 14:02)
Ne visada pokalbis = garsinimiam išsireiškimui.
P.s. kam reiks tas supras.
QUOTE(meja82meja @ 2015 04 06, 14:23)
QUOTE(*South* @ 2015 04 06, 15:02)
Šioje temoje pokalbiai nereikalingi. Aš net padėkoti Varinija nedrįstu, nors turėčiau kiekvieną rytą ir vakarą. Mano rytas prasideda ir vakaras baigiasi šioje temoje.
Ačiū Jums , Jūsų veikla nuostabi...
_________
Niekas ateityje nebeištaisys tų klaidų, kurias padarei praeityje.
___
Papildyta:
Širdingai dėkoju, likta Smagu, kad lankotes, čia visos laukiamos, net ir vandens drumstėjos, kitąsyk reikia supurtymų, kad neužmigti ant laurų. Varinija.
____ -
Mūsų gyvenimas ne visada gali būti pilnas laimės, bet jis visada gali būti pilnas meilės!
Niekas ateityje nebeištaisys tų klaidų, kurias padarei praeityje.
___
Papildyta:
QUOTE(likta @ 2015 04 06, 18:08)
Šioje temoje pokalbiai nereikalingi. Aš net padėkoti Varinija nedrįstu, nors turėčiau kiekvieną rytą ir vakarą. Mano rytas prasideda ir vakaras baigiasi šioje temoje.
Širdingai dėkoju, likta Smagu, kad lankotes, čia visos laukiamos, net ir vandens drumstėjos, kitąsyk reikia supurtymų, kad neužmigti ant laurų. Varinija.
____ -
Mūsų gyvenimas ne visada gali būti pilnas laimės, bet jis visada gali būti pilnas meilės!
___________________ Šunys loja, o karavanas eina.