QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2015 04 28, 09:28)
Mes pas moteris vienuoles, tai jos apgalvoję smulkiausias detales. Visai rami aš , kad plaukai liks sveiki
Niekaip man nepaaiškinate, kodėl nereikia puošti altorių, jei taip puošiama jau du metus iš eilės buvo (fotkėse mačiau) ir per visas šventes ant altoriaus yra žvakės ir vazos su gėlėmis
Niekaip man nepaaiškinate, kodėl nereikia puošti altorių, jei taip puošiama jau du metus iš eilės buvo (fotkėse mačiau) ir per visas šventes ant altoriaus yra žvakės ir vazos su gėlėmis
aha, pas moteris su puošyba geriau
aš tai sakyčiau taip - jei yra tradicija ir jei kunigas neprieštarauja, vienuolės pataria, tai ir puoškit tada altorių gal svarbu neapkrauti to altoriaus, ant kurio kunigas šv. Mišias laiko. Pas puošiamas to altoriaus pagrindas, puošyba gėlėmis dedama ant žemės. Ant Didžiojo altoriaus irgi yra puokštės. Bet sakau, jei turit moteris vienuoles - tikrai pasakys, kas tinkama ir kas ne
kodėl sakoma neperpuošti altoriaus - per gėles kunigo nesimato esu buvusi vienose vestuvėse, kur kunigas kaip iš savanos matėsi - tik galva kyšojo per amarilius ir kitas dekoracijas kaip džiunglėse. puošyba turi būti šonuose arba prie pagrindo ant žemės.