QUOTE(Ewute @ 2015 05 11, 08:38)
vienos draugės vaikas ėjo, ten priešmokyklinę lankė, buvo labai jautrus, darželio negalėjo lankyti, tai pasirinko būtent suzuki, ir viskas jam gerai ten buvo. o kitos draugės dukra turėjo dėmesio problemų, judri nebuvo, bet išsiblaškiusi, sunkiau dėmesį sukaupti, tai specialiai į suzuki leido, nes labai ten a la pritaikyti metodai vaikams, kurie turi vienokių ar kitokių sunkumų, nu ir nepavežė mergaitė tempo, ir draugė sakė, kad daug reikalauja ir t.t. tai iš 3 klasės išėjo, perėjo į Purienas ir atsidžiaugti negalėjo
žodžiu - stebuklingų dalykų nebūna, pati pačiausia esmė - mokytoja, o ne mokykla
aš kai dukrai rinkau mokyklą, tai labai daug manęs "nesupratusių" mamyčių buvo
nes gyvenam šalia 2 "labai ypatingai gerų" Kauno mokyklų pradinių - Mašioto ir Ryto, o aš dukrą leidau į Tado Ivanausko, bet rinkausi mokytoją ir nepralošiau
Tai dar reik zinoti kur rasti tu geru mokytoju
As dabar gyvenu kosmare,nors dar metus laiko turiu iki pirmos klases. Buvau sugalvojusi,kad Ievai labai gerai bus tos Purienos,nes ten iki 12 klases ir t.t Tai padare is jos ten KTU liceju ir stojami testa
tai buvau sugalvojusu,jei ten nepapulsim,tai i i suzuki.Pasirodo reikejo gimusia uzrasyti i paruosiamukus,zodziu nepapuls ji ten. nu tai liks tada Papartis,kuris mum uz namo yra.Ten maziausia noreciau leisti,bet suzinojau ,kad viena bus kaip tik gera mokytoja .tai gal ir nieko. O Rokas uzrasiau i ta suzuki,o paskui gales eitii i sukarinti prie Kliniku
bet esme tame ,kad man kazkoks kosmaras su tom mokyklom,jau toks susireiksiminimas kai kuriu mokyklu,stoveti eileje prie duru nuo vakaro,arba per nakti. nu tai sorry