Įkraunama...
Įkraunama...

Sausinukai 2012

Bet tai kokia misija tas Malaysian airlines dingęs lėktuvas, jau daugiau nei metai ir jokios menkiausios detalės, jokios informacijos, kur jis išgaravo unsure.gif

Kas per oras? Ir saulė, ir vėjas, ir ledukai krenta...
Atsakyti
QUOTE(Revla @ 2015 04 16, 10:02)
As tai nieko neieskau, iztenka baisiu ziniu..
Is tikro bijau to jausmo, kai neturi galimybes  issigelbeti ir isgyventi.
Dabar dar ir ju.. :-/

paprastesnis paaiškinimas - turi įsitikinimą, kad privalai viską kontroliuoti ir bijai mirti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ewute @ 2015 04 16, 15:34)
paprastesnis paaiškinimas - turi įsitikinimą, kad privalai viską kontroliuoti ir bijai mirti mirksiukas.gif
o kas nebijo?
As dabar bijau uz savo gyvenima, nes nenoriu vaiko paliktibe mamos....
Atsakyti
QUOTE(Revla @ 2015 04 16, 21:06)
o kas nebijo?
As dabar bijau uz savo gyvenima, nes nenoriu vaiko paliktibe mamos....

o kas nori vaiką be mamos palikti? nei vienas ko gero smile.gif
gali bijoti ir dėl to nuolat nerimauti, riboti save tam tikrose situacijose,pvz neskristi lėktuvu, nes bijai ir dėl to atsisakyti kelionių, arba gali priimti tai tiesiog kaip faktą, kad bijai mirti, kad bijoti mirties yra normalu, bet neriboti savo gyvenimo tuo pačiu suvokiant, kad mirtis yra neišvengiama, kad nebūtina skristi lėktuvu tam, kad mirtum, juk bet kada gali eidama gatve užkliūti, nugriūti ir nebeatsikelti. protinga būtų prieiti sveikos išvados, kad skrydis lėktuvu nepadidina tau tikimybės numirti smile.gif šiaip, labai daug galiu kalbėti šiuo klausimu, nes pati turėjau skrydžio baimę, padirbėjau su savimi ir bėdos nebėra smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ewute: 17 balandžio 2015 - 08:08
Mamkos, ieskau vaikams vasarines antklodes, labai plonos, lengvos. Aisku vasara jie miega nuogi ir be jokiu antklodziu, bet dabar dar norisi. Kadangi su mano turimu patalyniu ismatavimais sunku rasti cia tokias, randu tik IKEA panasaus i reikiama dydzio, bet man atrodo labai pigios, kazin kodel? Pas mus brangiau, bet vistiek pigu.. Ar cia nieko gero kazin?

http://www.ikea.com/...1883/#/00271874
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2015 04 17, 17:10)
Mamkos, ieskau vaikams vasarines antklodes, labai plonos, lengvos. Aisku vasara jie miega nuogi ir be jokiu antklodziu, bet dabar dar norisi. Kadangi su mano turimu patalyniu ismatavimais sunku rasti cia tokias, randu tik IKEA panasaus i reikiama dydzio, bet man atrodo labai pigios, kazin kodel? Pas mus brangiau, bet vistiek pigu.. Ar cia nieko gero kazin?

http://www.ikea.com/...1883/#/00271874

Labai jau pigi. Mes esam pirke is carefouro antklodes, tikrai buvo pigios o tarnauja treti metai, neturiu ko prikisti. S esu pirkus i darzeli is ikejos leliukiska pigiausia tai skalbiau kelis sykius irgi viskas ok. Imk gal kur per viduri kaina, kad nebutu jau pati pigiausia..
Atsakyti
Gal kokį gerą filmą pasiūlysit? Paskutinius kelis kartus žiūrėjom tokius, kad tik 4 IMDB įvertinau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Atati @ 2015 04 17, 20:07)
Gal kokį gerą filmą pasiūlysit? Paskutinius kelis kartus žiūrėjom tokius, kad tik 4 IMDB įvertinau doh.gif

"I origins" is paskutiniu matytu. Kaip mokslas priestarauja dvasiniam pasauliui ir nezinai kuo tiketi.. Is pradziu nuobodu, paskui labai itraukia.
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2015 04 17, 20:17)
"I origins" is paskutiniu matytu. Kaip mokslas priestarauja dvasiniam pasauliui ir nezinai kuo tiketi.. Is pradziu nuobodu, paskui labai itraukia.

Sitas ir man patiko.

Ziurim Vikings seriala, Better call Saul bet baigesi sezonas, man patiko Orange is the new black, su filmais kazkaip prastai, vis ant lievo uztaikom..Sitas gal neblogas, toks teigiamai nuteikiantis Kaip Hektoras laimės ieškojo, neblogas The Imitation Game, sitas juokingas nors nesitikejau Guardians of the Galaxy, Gone Girl - labai daug kam patiko, man nelabai, The Theory of Everything - nieko toks, del bendro isprusimo smile.gif, Nightcrawler - vidutiniskas, American Sniper - man labai patiko, su Gandolfiniu kazkoks paskutinis visai patiko. Gal gana smile.gif
Atsakyti
Sveikos, kaip gyvenat?

Extra, darem Medai tyrimus, tai mycoplasma rado, dar vezem pas Lor, bet jis nieko nerado, liepe vel vezti pas pulmanologa. Dar liepe pagerti bent menesi bakteriju, Siusleriu drusku ir daktarino.
Buvo Meda uzkretus Luka ir mane virusu, tai vemem, viduriavom doh.gif dar ir kelis draugus apkretem doh.gif
ai, dar turejau operacija, gal kuriai operavo gimdos kakleli ?
Atsakyti
ai mes tai paskutini ta " interstelar" ar koks ten.baisiai ilgas,bet patiko. o siaip zinok per telika visai nebloga zejau," Nelieciami" sitas prancuzu pagal tikra istorija. "Juoda gulbe" geras,is tikro daug geru yra.o va serialu mes jokiu neziurim verysad.gif
Darbiete ,o tai citoonkoligniis teigiamas buvo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ericute: 17 balandžio 2015 - 20:12
QUOTE(Shalimar @ 2015 04 17, 20:17)
"I origins" is paskutiniu matytu.

Matytas, gavo 4 nuo manęs...

QUOTE(Extraordinary @ 2015 04 17, 20:43)
Ziurim Vikings seriala, Better call Saul bet baigesi sezonas, man patiko Orange is the new black, su filmais kazkaip prastai, vis ant lievo uztaikom..Sitas gal neblogas, toks teigiamai nuteikiantis Kaip Hektoras laimės ieškojo, neblogas The Imitation Game, sitas juokingas nors nesitikejau Guardians of the Galaxy, Gone Girl - labai daug kam patiko, man nelabai, The Theory of Everything  - nieko toks, del bendro isprusimo smile.gif, Nightcrawler - vidutiniskas, American Sniper - man labai patiko, su Gandolfiniu kazkoks paskutinis visai patiko. Gal gana smile.gif

Imitation game, Gone girl, Sniper matėm. Snaiperis itin nuvylė, skyriau tik 2. Kitus reiks pažiūrėt. Better call Saul planuose.

Neseniai peržiūrėjom Before I go to sleep, The Loft, The Calling, The drop, The hundred foot journey, No good deed, Rendition (labai patiko)
Serialai geri Bates motel, House of Cards, The Killing, The following, Homeland, The Fall, Under the dome (fantastinis, bet galima kentėt).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atati: 17 balandžio 2015 - 20:22