Įkraunama...
Įkraunama...

Sausinukai 2012

QUOTE(ingrai @ 2015 04 13, 08:34)
Sveikos, uzmigot? wink.gif
Shalimar kaip pas jus oras? kokiu vaisiu galima tiketis geguzes pradzioj? laukiu laukiu,taip tikiuos atitrukt ir pailset wink.gif

Geras oras smile.gif Vakar isvaziavom toliau uz Atenu, pavalgem, ilipom i masina, rode +35, pavaziavom visai nedaug km i kalna, kur yra garsiausias graiku slidinejimo kuroras - ir ten jau 4 laipsniai ir sniego pusnys! Tik Graikijoj taip galima rasti.. Mano vaikai net spiege is laimes biggrin.gif Su vasariniais batai per pusnis klampojo biggrin.gif
Dabar apelsinai, mandarinai baigiasi, o prasideda braskes rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 13 balandžio 2015 - 13:24
aga,keliausim red sun.
Braskes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ingrai @ 2015 04 13, 17:31)
aga,keliausim red sun.
Braskes  wub.gif

Kaip fainai bigsmile.gif as dar nesiryztu su abiem biggrin.gif dziaugsiuosi jei i pajuri nuvaziuosim smile.gif
Atsakyti
Aloha,

Mona sirguliavo, gerklė, sloga baisulinė buvo, kariavom su vaistų purškimu į gerklę doh.gif

Oi, Ingrai, net pavydu kelionės wub.gif cool.gif

Atsakyti
Ingrai wub.gif ir aš norėčiau... biggrin.gif ale neišneša piniginės, baisiai daug norų turim lotuliukas.gif

nu dar kartą pakalbėjau su MB apie dviračius ir db jau ieškau balansinio bigsmile.gif
Atsakyti
Ewute kad tu neblogai pasiilsejai kaip maciau wink.gif)))
redsun isvaziavus sekas geriau nei namie wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ingrai @ 2015 04 13, 19:57)
Ewute kad tu neblogai pasiilsejai kaip maciau wink.gif)))
redsun isvaziavus sekas geriau nei namie wink.gif

Už tai ir noriu vėl biggrin.gif pirmą kartą buvau šiltuose kraštuose ax.gif db su šeima neblogai būtų kur nors nuvažiuoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ewute @ 2015 04 13, 22:02)
Už tai ir noriu vėl biggrin.gif  pirmą kartą buvau šiltuose kraštuose ax.gif  db su šeima neblogai būtų kur nors nuvažiuoti biggrin.gif

Tai užkrečiama! Kuo daugiau keliauji, tuo labiau norisi smile.gif Aš tik pradėjau skrydžių bijot, nebėr to relaxo, kai atsisėdi sau lėktuve ir mėgaujies unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Atati @ 2015 04 14, 21:22)
Tai užkrečiama! Kuo daugiau keliauji, tuo labiau norisi smile.gif Aš tik pradėjau skrydžių bijot, nebėr to relaxo, kai atsisėdi sau lėktuve ir mėgaujies unsure.gif

As tik del lektuvu nenoriu niekur vaziuoti sad.gif
Man ir taip visalaik skristi buvo stresas .. O siuo metu kazkaip paumejo ta baime :-/
Atsakyti
QUOTE(Revla @ 2015 04 15, 09:45)
As tik del lektuvu nenoriu niekur vaziuoti sad.gif
Man ir taip visalaik skristi buvo stresas .. O siuo metu kazkaip paumejo ta baime :-/

Žmogus, kuris turiu kažkokių baimių, iš žiniasklaidos susirenka visą informaciją, susijusią su specifinėmis baimėmis ir taip stiprina savo fobijas. Pvz, jei bijo skristi, tai naršydamas internete nejučiomis ieško info apie lėktuvų nelaimes ir pan. Nesugeba vertinti situacijos objektyviai. Juk realiai, tai lėktuvų avarijose žūna ženkliai mažesnis skaičius žmonių, nei auto avarijose.
Atsakyti
Manau, cia panos bijo psichu, kurie lektuvus dauzo i kalnus..
Atsakyti
QUOTE(Ewute @ 2015 04 16, 08:36)
Žmogus, kuris turiu kažkokių baimių, iš žiniasklaidos susirenka visą informaciją, susijusią su specifinėmis baimėmis ir taip stiprina savo fobijas. Pvz, jei bijo skristi, tai naršydamas internete nejučiomis ieško info apie lėktuvų nelaimes ir pan. Nesugeba vertinti situacijos objektyviai. Juk realiai, tai lėktuvų avarijose žūna ženkliai mažesnis skaičius žmonių, nei auto avarijose.

As tai nieko neieskau, iztenka baisiu ziniu..
Is tikro bijau to jausmo, kai neturi galimybes issigelbeti ir isgyventi.

QUOTE(Extraordinary @ 2015 04 16, 10:23)
Manau, cia panos bijo psichu, kurie lektuvus dauzo i kalnus..

Dabar dar ir ju.. :-/
Atsakyti