Tai gal neserga, nes ir siaip LT sumazejo susirgimu ..
QUOTE(Revla @ 2015 03 31, 12:12)
Kadangi ji sirgo dar kai tu susirgimu ir nebuvo daug tai pvz spali-gruodi 4-5 d darze dvi savaites namie, o aplinkiniu vaikai vis dar serga tai manau kazkas visgi padejo
QUOTE(Revla @ 2015 03 31, 12:12)
darzelyje banga serganciu sakyciau,kaimynu vaikai irgi sloguoti..
QUOTE(ingrai @ 2015 03 31, 18:13)
darzelyje banga serganciu sakyciau,kaimynu vaikai irgi sloguoti..
Pas mus atvirksciai..
Laba diena!
Gavom lydeką... Ką su ja veikt? Farširuot nemoku ir nenoriu, girdėjau, kad tai sausa žuvis. Gal kas žinot stebuklingą būdą jai paruošti?
Gavom lydeką... Ką su ja veikt? Farširuot nemoku ir nenoriu, girdėjau, kad tai sausa žuvis. Gal kas žinot stebuklingą būdą jai paruošti?
QUOTE(Atati @ 2015 04 02, 15:12)
Laba diena!
Sveika,
Man tai skanu ja patroskinti su darzovemis.o siaip jei sviezia,tai visaip ji skani. Sausoka zuvis,bet man skani Pasikepk jos gabaliukus voliotus miltuose,su svogunu padaziuku labai skanu
labas
man lydeka irgi skaniausia gabaliukais miltuose voliota ir iškepta, o ant viršaus labai daug pusžiedžiais pjaustytų keptų ir pomidorų padaže patroškintų svogūnų
man lydeka irgi skaniausia gabaliukais miltuose voliota ir iškepta, o ant viršaus labai daug pusžiedžiais pjaustytų keptų ir pomidorų padaže patroškintų svogūnų
Ericute, ewute, ačiū, taip ir darysiu!
Gražių Velykų!
Sveikos
Įtariu,kad A sukandžiota visgi,apgijo,ale pasidrasko vis dar ir vėl gyja iš nauja,bent naujų nėr kol kas. Ir vyro koja taip pat. Nesuprantu,iš kur namie blusos/blakės ar dar koks biesas,kur jos gali gyvent ir ką daryt
Darže pas mus daug serga,skarlatinos karantinas. A kol kas laikosi,tfu tfu tfu pustrečio mėn.nė dienos nepraleido dėl ligų,jau klausinėja kada atostogos bus
Sveikos
Įtariu,kad A sukandžiota visgi,apgijo,ale pasidrasko vis dar ir vėl gyja iš nauja,bent naujų nėr kol kas. Ir vyro koja taip pat. Nesuprantu,iš kur namie blusos/blakės ar dar koks biesas,kur jos gali gyvent ir ką daryt
Darže pas mus daug serga,skarlatinos karantinas. A kol kas laikosi,tfu tfu tfu pustrečio mėn.nė dienos nepraleido dėl ligų,jau klausinėja kada atostogos bus
QUOTE(Jangaja @ 2015 04 04, 13:42)
Gražių Velykų!
Sveikos
Sveikos
Greiciausiai blakes. Ziurekit ciuzinius, uz grindjuosciu. Pas mane Londone buvo, tai ciuzinio siulese gyveno ir po kilimine danga.
Sveikos ,
su sventemis Jus ir Jusu seimas
Gal kuri nors turite parsisiuntus tokia striukyte ? kazin kaip kokybe.as aisku nieko rimto nesitikiu,tik idomu ar nuo lietaus bent tinka
su sventemis Jus ir Jusu seimas
Gal kuri nors turite parsisiuntus tokia striukyte ? kazin kaip kokybe.as aisku nieko rimto nesitikiu,tik idomu ar nuo lietaus bent tinka
Visai graži Atsiliepimai geri, tik mažinta, rašo.