Įkraunama...
Įkraunama...

Vejos

QUOTE(lapute33 @ 2013 08 18, 11:38)
Mamos patarkit kaip toliau elgtis tokioj situacijoj 

jei nepalis - aš paliečiau ir patręščiau. Nedaug. Bet patręščiau. Greičiausiai Azofoska ax.gif Svarbu dabar, kad neišdegtų šaknys. ax.gif
Atsakyti
Aš norėjau paklausti, o ar dabar dar galima tręšti su azofoska? Ar ne per vėlu? Gal jau rudeninėm trašom?
Atsakyti
sveikos merginos,gal kazkuri esat bandziusi sias seklas Vejinių žolių Mišinys ,,WILD MEADOW FLOWER” ,si veja su gelytemis,tik nera realiu foto niekur kaip ji sudygus atrodo.idomu kokio dydzio tos gelytes ir kas ten per gelytes g.gif
Atsakyti
QUOTE(ir_mute227 @ 2014 01 06, 11:37)
sveikos merginos,gal kazkuri esat bandziusi sias seklas Vejinių žolių Mišinys ,,WILD MEADOW FLOWER”  ,si veja su gelytemis,tik nera realiu foto niekur kaip ji sudygus atrodo.idomu kokio dydzio tos gelytes ir kas ten per gelytes g.gif

Turetu buti surasyta seklu misinio sudetis. Aprasymus susirasite internete, kaip atrodo sios gelytes. Pagal pavadinimus susirasite ir nuotrauku bigsmile.gif
Atsakyti
Gal žinote kokia veja naudojama tvenkinių kraštų apželdinimui?
Turėdų būti kažkokia sutvirtinanti gruntą...
Atsakyti
Ar jau galima ajeruoti veją?
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2014 03 08, 12:42)
Ar jau galima ajeruoti veją?

Jei nebešlapia , manau kad galima g.gif
Atsakyti
Sveiki, sakykit yra kokie mišiniai, kad užsėt apie 35 arus, kad nereiktų pjaut dažnai, po metų planuojam statyt kažką, bet nenorim kad pieva laukinė būtų, norim kažko gražesnio, bet su žoliapjove sunkiai įveiksim tuos 35 arus
Atsakyti
Nu jei nama statysit tai kam dabar vargt...
Atsakyti
Merginos ar esate susidūrusios su tokiais aeravimo antbačiais?
Kažin jie verti dėmesio? Mūsų veja ~2-3 arai.
Atsakyti
QUOTE(Nijoliux @ 2014 03 31, 10:59)
Merginos ar esate susidūrusios su tokiais aeravimo antbačiais?
Kažin jie verti dėmesio? Mūsų veja ~2-3 arai.

Geras lotuliukas.gif
Reiktų į kokį fitnes skyrių šitą paplatint skelbimą wink.gif
Atsakyti
Du tris arus galima ir su paprasčiausiomis šakėmis suaeruot. Ir daug paprasčiau būtų nei su tokiais batais.

Mes savaitgalio Akciją padarėm ir - veja sutvarkyta. Iš viso ploto - mašina šieno biggrin.gif
Aš jau ir sėklą pasėjau į išplikusias vietas
Atsakyti