O mes nusipirkom tokios vejos kur pjaut nereikia japoniška veja vadinasi su žydinčiom gėlytėm... šiaip tai pirkom pavėsinės stogui apželdint, bet gal gražu ir šiaip bus, matysim
O ten kur šuniukai bėgioja tai tikrai geriau leist paprasčiausiai velėnai užželt... ji ir atspari, ir ne taip dažnai pjaut reikia...
Mano Flowering mix jau dygsta , oi, kaip laukiu žiedelių
O ka daryti jei reikia nedideli plota nupjauti,kuo dar galima tai padaryti?Gal ne tik su zolepjove?
QUOTE(nika @ 2008 06 01, 00:43)
O ka daryti jei reikia nedideli plota nupjauti,kuo dar galima tai padaryti?Gal ne tik su zolepjove?
o koks tas nedidelis plotas?
yra tokia technika kaip trimeriai, kuriais patogu nupjauti ir nedidelius plotus ir pakraščius, patvorius, aplink kliūtis, tarkim akmenis ir pan., kur šiaip žoliapjovė neprivažiuoja. man atrodo trimeriai būna elektriniai, akumuliatoriniai ir benzininiai, rinktis tektų pagal kišenę ir pagal poreikius, nes tarkim su laidu jei tektų daug manevruoti tarp kažkokių kliūčių gal būtų ir nelabai patogu...
labai mažus plotelius, tarkim kapinėse teko matyti pjaunant žolę su akumuliatorinėmis žirklėmis:
galų gale būna mechaninės žoliapjovės, kur jau tenka padirbėti ją stumdant pirmyn-atgal, tačiau tvarkant mažą plotelį tai gal būtų visai smagi mankšta, nesukelianti nuovargio
Na ką - sėkla vejai garaže.
Aišku nežinau ar gerai, kad pasikeičiau iš Sport į Shadmaster - kaip patarė man Vyckaju (nes perskaičiau kai atvežė, kad Shadmaster - pavėsiui). Na bus matyt
Belieka sulaukti bent trupurėlį lietaus
Aišku nežinau ar gerai, kad pasikeičiau iš Sport į Shadmaster - kaip patarė man Vyckaju (nes perskaičiau kai atvežė, kad Shadmaster - pavėsiui). Na bus matyt
Belieka sulaukti bent trupurėlį lietaus
Na cia ne visai gal i tema, bet norejau paklausti kokius antgalius naudojat laistant zole? Kiek pirkau, nei vienas nepatinka. Bandziau tokius kur ratu sukasi tai brezia rata aplinkui, o vidurys sausas lieka. Vienas tai dar tam vidury i virsu purskia, tai gaunasi ratas aplink, paciam viduriuke pelke , nuo pelkes iki rato linijos -sausa
Ar yra tokiu, kad visa ta ploteli ( ar tai apskritima, ar kvadrata , nesvarbu), bet kad visa apipurkstu
Ar yra tokiu, kad visa ta ploteli ( ar tai apskritima, ar kvadrata , nesvarbu), bet kad visa apipurkstu
Mes Senukuose pirkom tokį:
http://www2.senukai....id=000050780559
Dar su prijungtu siurbliu purškia visai gerai ir dengia paviršių normaliai. Kažkaip pretenzijų neturim.
Dar su prijungtu siurbliu purškia visai gerai ir dengia paviršių normaliai. Kažkaip pretenzijų neturim.
QUOTE(kykute @ 2008 06 03, 11:04)
Mes Senukuose pirkom tokį:
panašų turim ir mes, GARDENA ženklo, gal brangus iš pirmo žvilgsnio atrodo, tačiau prieš tai išbandėm daug visokių ir šitas mums labiausiai pasiteisino - laistosi tolygus stačiakampis plotas, perkilnojant labai gražiai visa veja pasilaisto be nereikalingų persidengimų ar likusių nelietų plotų, plius jis reguliuojasi, jei tarkim pastatai prie tvoros, tai galima nustatyti, kad svyruotų tik savam sklype, o ne pas kaimynus, tyliai dirba, žodžiu visais požiūriais liux tiesa, jam reikia, kad būtų normalus vandens spaudimas, būna nurodyta ant pakuotės, jei silpnesnis tai "nepaveža" tokio ploto, kaip nurodyta, o jei su spaudimu viskas ok, tai labai patogu su juo dirbti
Aciu Kykute ir Jolaxus uz atskymus
Kaip tik toki ziurejau Gardena firmos, bet konsultantas nesugebejo atsakyti ar jis pats juda ar ne (tipo tikriausiai, bet negarantuoju ) Kaip gerai kad yra forumas
Bet pas mus vandens spaudimas tai kartais mazas buna ( na jis keiciasi priklausomai kiek kaimynai ka laisto )
Zinoma, man nebus kaip instrukcijoj 320 m2(oho, nemaniau kad tiek gali buti )
Kazi ar bus gerai toks???
Kaip tik toki ziurejau Gardena firmos, bet konsultantas nesugebejo atsakyti ar jis pats juda ar ne (tipo tikriausiai, bet negarantuoju ) Kaip gerai kad yra forumas
Bet pas mus vandens spaudimas tai kartais mazas buna ( na jis keiciasi priklausomai kiek kaimynai ka laisto )
Zinoma, man nebus kaip instrukcijoj 320 m2(oho, nemaniau kad tiek gali buti )
Kazi ar bus gerai toks???
sveikos, gal kam teko kovoti su dobiliukais vejoje? Labai jau uzpuole jie siais metais
QUOTE(Aiira @ 2008 06 12, 09:07)
Mes specialiai statėmės siurbliuką ant laistymo čiaupo kad greičiau pasilaistytų
Pasėjom... Bet vėjas jaučiu viską išnešiojo...