Įkraunama...
Įkraunama...

Malta VII, aptarinėjame toliau...

Kaip keista, tikrai kiekvienam skirtingai.... Qawra kurorte- Nacionalinis Maltos jūrų muziejus, itin visko daug,aplankėm. 

Išėjusi iš akvariumo, jaučiausi pinigus išmetusi į balą. Nei įspūdžio, nei daug... Nuo vėjo pasislėpėm, bet ar buvo verta? tikrai ne :D

Galsu vaikais ir gerai, bet mes buvom tik suaugę. Tai tikrai nebuvo įspūdžio...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rebutia: 03 kovo 2018 - 21:44

Kur link dar neverta važiuoti - inside sea. Jei nėra planuose pamatyti, kur kadaise stovėjo Azure window, tai tikrai neverta važiuoti. Nes ten bala. Foto atrodo gražiai, realiai bala. Gerai, kad mes važiavom į Azure window pažiūrėti, nes dar jis stovėjo savo paskutines dienas, nes jei nuvažiuoti tik į Inside sea pažiūrėti, tai jaučiu būtume patrepsėję kojom iš pykčio į tą balą žiūrėdami :D

Atsakyti
QUOTE(Rebutia @ 2018 03 04, 02:07)
<p>Kur link dar neverta važiuoti - inside sea. Jei nėra planuose pamatyti, kur kadaise stovėjo Azure window, tai tikrai neverta važiuoti. Nes ten bala. Foto atrodo gražiai, realiai bala. Gerai, kad mes važiavom į Azure window pažiūrėti, nes dar jis stovėjo savo paskutines dienas, nes jei nuvažiuoti tik į Inside sea pažiūrėti, tai jaučiu būtume patrepsėję kojom iš pykčio į tą balą žiūrėdami biggrin.gif</p>

Nenorėčiau su jumis sutikti- ten iš viso šaunu pasivaikščioti, palaipioti uolomis, nueiti iki Fungie rock. Nelabai suprantu apie kokią balą rašote. Mes dar matėm arką, o mano draugė buvo tik ką ir nežiūrint, kad arkos nėra, vietovė labai patiko. Galima ten ir laiveliu paplaukioti.
Atsakyti
QUOTE(Aruna @ 2018 03 05, 20:47)
Nenorėčiau su jumis sutikti-  ten iš viso šaunu pasivaikščioti, palaipioti uolomis, nueiti iki Fungie rock. Nelabai suprantu apie kokią balą rašote. Mes dar matėm arką, o mano draugė buvo tik ką ir nežiūrint, kad arkos nėra, vietovė labai patiko. Galima ten ir laiveliu paplaukioti.

Pritariu Arūnai, tikrai vaizdai fantastiški. Jei jūra rami, tai dar ir su valtimis pro grotas plukdo, aplink olas..... Mus super, labai patiko.
Atsakyti
Laba diena 4u.gif klausimas dėl oro, norime vykti balandžio pabaigoj gegužės pradžioj, rodo kad bus apie +16 laipsnių, bijau kad bus šalta blink.gif ar ten gal kitaip tie laipsniai jaučiasi nei Lietuvoj biggrin.gif kaži įmanoma bus pasimaudyt?
Atsakyti
QUOTE(promenada @ 2018 04 06, 09:49)
Laba diena  4u.gif klausimas dėl oro, norime vykti balandžio pabaigoj gegužės pradžioj, rodo kad bus apie +16 laipsnių, bijau kad bus šalta  blink.gif  ar ten gal kitaip tie laipsniai jaučiasi nei Lietuvoj  biggrin.gif kaži įmanoma bus pasimaudyt?

ir man idomu, kokia jutimine ten dabar smile.gif skrendu uz poros dienu.
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2018 04 08, 21:15)
ir man idomu, kokia jutimine ten dabar smile.gif skrendu uz poros dienu.

Jūs jau ten? Nu ir koks ten oras? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(promenada @ 2018 04 10, 14:29)
Jūs jau ten? Nu ir koks ten oras?  smile.gif

tiesiogiai vaizda ir tempa realiu metu galit stebeti ivairiu saliu cia, yra ir malta https://www.skylinew...bcam/malta.html

galima susidaryti nuomone smile.gif
Atsakyti
Temperatura apie 18-20, bet man saltoka, vejuota... plezinasi kiek maciau tik mazytese ilankelese... Idealus laikas pazint sala, bet ne maudymems... ir kiek matau jie dar nepasiruose, pliazai be gyvybes zenklu... cia dar ziemos sezonas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(promenada @ 2018 04 06, 10:49)
Laba diena  4u.gif klausimas dėl oro, norime vykti balandžio pabaigoj gegužės pradžioj, rodo kad bus apie +16 laipsnių, bijau kad bus šalta  blink.gif  ar ten gal kitaip tie laipsniai jaučiasi nei Lietuvoj  biggrin.gif kaži įmanoma bus pasimaudyt?

Haha, buvau žiema Maltoje - jutiminė temperatūra tikrai aukštesnė nei Lietuvoje - įdienojus kaip lietuviška vasara biggrin.gif. Ten gi Viduržemio klimatas ir sala tarp Sicilijos ir Tuniso, Afrikos krantu. Būčiau Maltoje - lėkčiau kad ir dabar degintis ax.gif . Aišku, reikia atsirinkti vietas - geriausiai žino vietiniai. Sausį buvom Saint Peter's Pool žveju kaimely Marsaxlokk. Vasara net nepatartina skristi į sala, nes tiesiog ten per karšta atostogauti. Geriausia - pavasarį, rudenį.
Man Malta ir jos paprastas, ramus gyvenimas, nesugadinti žmonės labai patiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 19 balandžio 2018 - 10:03
Sveiki,

įdomu ar verta apsistoti Gozo saloje porai naktu? Vietoj kokios Malliehos. Akmenuku papludimy, karscio, kopimo i visokius kalnus ir uolas nebijom..

Busim maltoje 7 naktis, pirmas dvi naktis apsistosim Birgu, kuris yra netoliese (autobusu ar vandens taksi) nuo Valettos is kurios visi keliai atviri (Mdina ar Rabat ir tt)
Norim pora dienu praleisti labiau prie papludimio, del to galvoju apie Gozo sala ar Mallieha, bet pastaroji man per daug turistine ir siaip ar taip planuojam i Gozo sala vykti, tai patogu butu ten apsistoti ir tradiciskai pailseti. Domina Ramla bay, Honoq bay (ir jei nepatingesim Blue Laguna aplankysim..)
O veliau planuoju porai dienu i Marsaskala, is kurios netoli oro uostas ir ne tokia turistine vieta is kurios galima pasiekti ir miestus ir maudyniu vietas ir nesitrinti kiekviena minute zmoniu spustyse..)

Is kelioniu mes nenorim tik poilsio, visad keliaujant neuzsibunam vienoj vietoj per ilgai, patinka istorija ir salies kultura, vakareliai ir turistu prigrusti barai nedomina, visad ieskom kazko labiau vietinio ir unikalaus. Deje siais metais teko rinktis kur vaziuoti Rugpjucio gale, tai ir tas pasirinkimas toks menkas gavos..
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2018 05 03, 15:37)
Sveiki,

įdomu ar verta apsistoti Gozo saloje porai naktu? Vietoj kokios Malliehos. Akmenuku papludimy, karscio, kopimo i visokius kalnus ir uolas nebijom..

Busim maltoje 7 naktis, pirmas dvi naktis apsistosim Birgu, kuris yra netoliese (autobusu ar vandens taksi) nuo Valettos is kurios visi keliai atviri (Mdina ar Rabat ir tt)
Norim pora dienu praleisti labiau prie papludimio, del to galvoju apie Gozo sala ar Mallieha, bet pastaroji man per daug turistine ir siaip ar taip planuojam i Gozo sala vykti, tai patogu butu ten apsistoti ir tradiciskai pailseti. Domina Ramla bay, Honoq bay (ir jei nepatingesim Blue Laguna aplankysim..)
O veliau planuoju porai dienu i Marsaskala, is kurios netoli oro uostas ir ne tokia turistine vieta is kurios galima pasiekti ir miestus ir maudyniu vietas ir nesitrinti kiekviena minute zmoniu spustyse..)

Is kelioniu mes nenorim tik poilsio, visad keliaujant neuzsibunam vienoj vietoj per ilgai, patinka istorija ir salies kultura, vakareliai ir turistu prigrusti barai nedomina, visad ieskom kazko labiau vietinio ir unikalaus. Deje siais metais teko rinktis kur vaziuoti Rugpjucio gale, tai ir tas pasirinkimas toks menkas gavos..

aš gyvenau Melliehoj ir buvom dienai nuvažiavę į Gozo salą, tai aš ten būčiau turėjusi ką ilgiau paveikti smile.gif bet ir toj Melliehoj faina, man iš tų visų šalimais esančių miestelių ji labiausiai patiko.
Mes buvom balandžio mėn. tai žmonių niekur nebuvo, na gal daugiausiai jų mačiau prie azure window, kurio jau nebėra
Beje kai mes buvom laiveliai tarp Sliemos ir Valetos neplaukė dėl vėjo.

Šiaip jei tik būt gamtoj ir ramiai ilsėtis, tai visai įdomus variantas Comino sala su savo vienu viešbučiu
Atsakyti