QUOTE(Prietarai @ 2018 05 03, 15:37)
Sveiki,
įdomu ar verta apsistoti Gozo saloje porai naktu? Vietoj kokios Malliehos. Akmenuku papludimy, karscio, kopimo i visokius kalnus ir uolas nebijom..
Busim maltoje 7 naktis, pirmas dvi naktis apsistosim Birgu, kuris yra netoliese (autobusu ar vandens taksi) nuo Valettos is kurios visi keliai atviri (Mdina ar Rabat ir tt)
Norim pora dienu praleisti labiau prie papludimio, del to galvoju apie Gozo sala ar Mallieha, bet pastaroji man per daug turistine ir siaip ar taip planuojam i Gozo sala vykti, tai patogu butu ten apsistoti ir tradiciskai pailseti. Domina Ramla bay, Honoq bay (ir jei nepatingesim Blue Laguna aplankysim..)
O veliau planuoju porai dienu i Marsaskala, is kurios netoli oro uostas ir ne tokia turistine vieta is kurios galima pasiekti ir miestus ir maudyniu vietas ir nesitrinti kiekviena minute zmoniu spustyse..)
Is kelioniu mes nenorim tik poilsio, visad keliaujant neuzsibunam vienoj vietoj per ilgai, patinka istorija ir salies kultura, vakareliai ir turistu prigrusti barai nedomina, visad ieskom kazko labiau vietinio ir unikalaus. Deje siais metais teko rinktis kur vaziuoti Rugpjucio gale, tai ir tas pasirinkimas toks menkas gavos..
aš gyvenau Melliehoj ir buvom dienai nuvažiavę į Gozo salą, tai aš ten būčiau turėjusi ką ilgiau paveikti
bet ir toj Melliehoj faina, man iš tų visų šalimais esančių miestelių ji labiausiai patiko.
Mes buvom balandžio mėn. tai žmonių niekur nebuvo, na gal daugiausiai jų mačiau prie azure window, kurio jau nebėra
Beje kai mes buvom laiveliai tarp Sliemos ir Valetos neplaukė dėl vėjo.
Šiaip jei tik būt gamtoj ir ramiai ilsėtis, tai visai įdomus variantas Comino sala su savo vienu viešbučiu