QUOTE(MarijaMagdelena @ 2017 03 14, 00:59)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Rebutia" data-cid="71503602" data-time="1489441692"><div><p>Grįžome iš Maltos, bet supratome, kad taip ir nesupratome kaip ten vyksta eismas žiedu
Nes posūkių išsukdami jie nerodo.... kai žiedas mažas, tai aišku ir be posūkių išgyvenama, bet kai dvi juostos ir pasimesdavome....</p></div></blockquote><p>Papasakokit kaip sekėsi? Kaip orai?</p>
Orai nebuvo pasakiški
Bet žinojom, kad ne vasara ten, taip kad nebuvo lyg ir kuo stebėtis
Dvi dienas siautė baisingas vėjas, kuris ir Azure nuputė nuo vaizdo
Kitas dienas lyg ir šiltoka buvo, bet be megztuko niekaip, nes kaip bebūtų vėjas, kad ir mažas, bet vėjas... o vėjo aš nelabai mėgstu
Ar pati sala patiko? Nežinau kaip atsakyti. Antrą kartą aš ten negrįžčiau.
Nuvažiuoji į Valetą, įspūdis wow
kokią valandą pasivaikštai ir nebelieka to wow. Kai grįžome antrą kartą ten (nes reikėjo), nebebuvo wow. Tiesiog. Viskas kartojasi, vienoda. Mdina. Pirmos trys gatvės - wow... Toliau - viskas vienoda ir tas pats.
Bažnyčios man patinka. Bet Maltoj taip nebuvo. Iš toli gražu, iš arti ne. Sužavėjo tik Saint John's Co-Cathedral ir Mosta Rotunda.
Toliau visi miesteliai maždaug vienodi. Nuo didesnio kalno yapč pradėjo "erzinti" tai balsvai geltona spalva
Kur pažvegsi, ten vienoda
Aišku išskyrus Marsaxlokk. Šis miestelis gražus
tiksliau pakrantė
Tiesą sakant Azure man paliko mažesnį įspūdį nei Blue Grotto.
Šioje kelionėje nusprendėme, kad gamtos stebuklai, gamtos grožis mus labiau žavi nei miestai
O gamtos mums šiek tiek pritrūko
Galbūt iš Maltos aš tikėjausi daugiau, todėl buvo gražu, lyg ir gerai, bet grįžt nenorėčiau
Ką galiu pasakyti, vietinės penkių staliukų kavinės mane žavėjo, man jos patiko ir buvo malonu
Triušienos ragavome Mgarr United Restaurant, porcijos MILŽINIŠKOS. Mes ėmėme triušieną su putpelėmis. Nė pusės porcijos neįveikę jautėmės persivalgę
tad liko ir vakarienei
Kaina apie 15 eurų, bet porcijos dydis tikrai to vertas
Kas dar... Maltos akvariumas. Jei ten neapsilankysite - nieko neprarasite
Įspūdžio gero nepaliko
Bet vėl gi, galbūt aš tikėjausi kažko geriau
Matyt kai tikieisi, taip ir būna