Rebutia, 08 Kov 2017 - 14:24, parašė:
Rebutia, 08 Kov 2017 - 14:24, parašė: ![]()
Kaip gerai, kad pirmadieni ten apsilankeme, o ne savaites pabaigoje, kaip is pradziu planavom....
O kaip oras , kad net gamtos stebuklai neatlaiko ?
Rebutia, 08 Kov 2017 - 14:24, parašė:
Rebutia, 08 Kov 2017 - 14:24, parašė: ![]()
Kaip gerai, kad pirmadieni ten apsilankeme, o ne savaites pabaigoje, kaip is pradziu planavom....
vigai, 08 Kov 2017 - 17:13, parašė:
vigai, 08 Kov 2017 - 17:13, parašė: ![]()
O kaip oras , kad net gamtos stebuklai neatlaiko ?
mergaitegeliu92, 06 Kov 2017 - 15:29, parašė:
mergaitegeliu92, 06 Kov 2017 - 15:29, parašė: ![]()
į Gozo salą plaukite (keltu) kuo anksčiau, nepatingėkit atsikelti, jau apie 9 ryto pilna perkėla. Moki pinigėlius už tuos autobusus visai dienai ir išlipdamas-įlipdamas nespėji visko apžiūrėti, temsta ankstokai. Juose visom kalbom yra ausinukai, kai važiuoji pasakoja, įspėja, kur gali lipti ką nors apžiūrėti. Kada kitas atvažiuos ir galėsi tęsti važiavimą, visur iškabinta stotelėse.Azure window - objektas, kur viena kavinukė, brangu, galima pasiimti lengvai užkąsti ir atsigerti su savim, maudynėms neverta kažko imti, ten tik nardytojams puiku, avalynės reikia tvirtos, storesniais padais, nes pavirsius visur nelygus, raupletas-duobėtas, akmenuotas.Žydra lagūna - maudynių rojus, bet lipimas į vandenį šlaitais - tai maudymosi batai l. tiktų. Nežinojom,viską padarėm atbulai, bent rankšluosčius pasiėmėm.
panterra9, 08 Kov 2017 - 13:19, parašė:
panterra9, 08 Kov 2017 - 13:19, parašė: ![]()
Planuojantiems marsrutus apsilankymui Gozo - Azzure Lango siandien ryte nebeliko
![]()
![]()
Ducky, 10 Kov 2017 - 08:31, parašė:
Ducky, 10 Kov 2017 - 08:31, parašė: tai liūdna pasidarė
iš karto atsidariau darytas nuotraukas iš kelionės. Iš visųpusių buvom nufotofrafavę
![]()
tuščia taip dabar...
Sveikos, kovo pabaigoje skrendame į Maltą. Rezervavau Maritim Antonine Hotel& Spa.
http://www.booking.c...8db22ece03f66X1
Gal kam nors teko jame apsistoti?
Rebutia, 13 Kov 2017 - 21:48, parašė:
Rebutia, 13 Kov 2017 - 21:48, parašė: ![]()
Grįžome iš Maltos, bet supratome, kad taip ir nesupratome kaip ten vyksta eismas žiedu
Nes posūkių išsukdami jie nerodo.... kai žiedas mažas, tai aišku ir be posūkių išgyvenama, bet kai dvi juostos ir pasimesdavome....
Papasakokit kaip sekėsi? Kaip orai?
MarijaMagdelena, 14 Kov 2017 - 00:59, parašė:
MarijaMagdelena, 14 Kov 2017 - 00:59, parašė: ![]()
Papasakokit kaip sekėsi? Kaip orai?
Rebutia, 14 Kov 2017 - 01:50, parašė:
Rebutia, 14 Kov 2017 - 01:50, parašė: ![]()
Orai nebuvo pasakiški Bet žinojom, kad ne vasara ten, taip kad nebuvo lyg ir kuo stebėtis
Dvi dienas siautė baisingas vėjas, kuris ir Azure nuputė nuo vaizdo
Kitas dienas lyg ir šiltoka buvo, bet be megztuko niekaip, nes kaip bebūtų vėjas, kad ir mažas, bet vėjas... o vėjo aš nelabai mėgstu
Ar pati sala patiko? Nežinau kaip atsakyti. Antrą kartą aš ten negrįžčiau.
Nuvažiuoji į Valetą, įspūdis wowkokią valandą pasivaikštai ir nebelieka to wow. Kai grįžome antrą kartą ten (nes reikėjo), nebebuvo wow. Tiesiog. Viskas kartojasi, vienoda. Mdina. Pirmos trys gatvės - wow... Toliau - viskas vienoda ir tas pats.
Bažnyčios man patinka. Bet Maltoj taip nebuvo. Iš toli gražu, iš arti ne. Sužavėjo tik Saint John's Co-Cathedral ir Mosta Rotunda.
Toliau visi miesteliai maždaug vienodi. Nuo didesnio kalno yapč pradėjo "erzinti" tai balsvai geltona spalvaKur pažvegsi, ten vienoda
Aišku išskyrus Marsaxlokk. Šis miestelis gražus
tiksliau pakrantė
Tiesą sakant Azure man paliko mažesnį įspūdį nei Blue Grotto.
Šioje kelionėje nusprendėme, kad gamtos stebuklai, gamtos grožis mus labiau žavi nei miestaiO gamtos mums šiek tiek pritrūko
Galbūt iš Maltos aš tikėjausi daugiau, todėl buvo gražu, lyg ir gerai, bet grįžt nenorėčiau
Ką galiu pasakyti, vietinės penkių staliukų kavinės mane žavėjo, man jos patiko ir buvo malonu Triušienos ragavome Mgarr United Restaurant, porcijos MILŽINIŠKOS. Mes ėmėme triušieną su putpelėmis. Nė pusės porcijos neįveikę jautėmės persivalgętad liko ir vakarienei
Kaina apie 15 eurų, bet porcijos dydis tikrai to vertas
Kas dar... Maltos akvariumas. Jei ten neapsilankysite - nieko neprarasiteĮspūdžio gero nepaliko
Bet vėl gi, galbūt aš tikėjausi kažko geriau
Matyt kai tikieisi, taip ir būna
__AUTHOR__ parašė
__AUTHOR__ parašė