Sužinojome dėl ko GOLDCAR nuskaitė nuo sąskaitos 27.50 euro.Pasirodo Valetoje viršijome stovėjimo laiką,apmokestintoje vietoje.Ten galima stovėti tik 30 minučių,mes prastovėjome 3 valandas.Dar mb stebėjosi,kaip gerai privažiavome beveik iki pat prezidentūros.
Bet svarbiausia bauda-2.50 euro,GOLDCAR administravimo išlaidos-25 eurai.
QUOTE(IngridaB @ 2016 04 07, 07:07)
oho brangus administravimas
QUOTE(IngridaB @ 2016 04 07, 06:07)
Sužinojome dėl ko GOLDCAR nuskaitė nuo sąskaitos 27.50 euro.Pasirodo Valetoje viršijome stovėjimo laiką,apmokestintoje vietoje.Ten galima stovėti tik 30 minučių,mes prastovėjome 3 valandas.Dar mb stebėjosi,kaip gerai privažiavome beveik iki pat prezidentūros.
o kaip sužinojote? atsiuntė ką nors?
QUOTE(keistuole @ 2016 04 07, 17:44)
o kaip sužinojote? atsiuntė ką nors?
Nuskaitė nuo sąskaitos ir viskas. Paskui sūnus suirašė elektroniniu su jais ir paaiškino.
QUOTE(IngridaB @ 2016 04 07, 17:33)
Nuskaitė nuo sąskaitos ir viskas. Paskui sūnus suirašė elektroniniu su jais ir paaiškino.
aišku
galvojau gal atsiunčia kokį kvituką
aš mašiną nuomojausi
http://www.josefcarhire.com/
gavom naują toyotą yaris.
Kaip ir jokių problemų nebuvo, tikiuosi nebenurašys jau daugiau nieko
http://www.josefcarhire.com/
gavom naują toyotą yaris.
Kaip ir jokių problemų nebuvo, tikiuosi nebenurašys jau daugiau nieko
QUOTE(LilyPily @ 2016 04 05, 12:01)
Mes skrendam poryt, apsistosim šiame viešbutyje. Irgi sugundė kaina, super mega patogumų su viskas įskaičiuota neimame.
Informuosiu kaip vaizdas
Informuosiu kaip vaizdas
Labai labai lauksiu atsiliepimų apie šį viešbutį ir apie visą kelionę
QUOTE(Myliukas` @ 2016 04 10, 19:09)
Labai labai lauksiu atsiliepimų apie šį viešbutį ir apie visą kelionę
Šviežas kovo mėnesio reportažas
http://www.supermama...owtopic=1022223
QUOTE(Aruna @ 2016 04 11, 11:50)
kaip smagu, kai pasidalinat įspūdžiais
įsiterpsiu tik apie transportą, aš pasirinkau kitą variantą - nuomotis mašiną, nes man ji gavosi gal 20 brangiau, nei būčiau sumokėjus už savaitines transporto korteles. Ir realiai džiaugiausi, kad ją turėjau. Keliai Maltoj siauri, bet vairuotojai pakankamai tvarkingi ir vairuot tikrai nesudėtinga. Su parkingu man irgi nebuvo bėdos, kažkaip rasdavau tų vietų, bet čia matyt dėl to, kad nesezonas visgi. Ai ir mes kažkaip vis pataikydavom į nemokamus, tik tipo paaukot turi
O tie pyragėliai kepyklėlėj prie Mdinos tikrai nerealūs. Valgiau ir kitur, bet nei iš tolo neprilygo
QUOTE(keistuole @ 2016 04 11, 13:40)
kaip smagu, kai pasidalinat įspūdžiais
įsiterpsiu tik apie transportą, aš pasirinkau kitą variantą - nuomotis mašiną, nes man ji gavosi gal 20 brangiau, nei būčiau sumokėjus už savaitines transporto korteles. Ir realiai džiaugiausi, kad ją turėjau. Keliai Maltoj siauri, bet vairuotojai pakankamai tvarkingi ir vairuot tikrai nesudėtinga. Su parkingu man irgi nebuvo bėdos, kažkaip rasdavau tų vietų, bet čia matyt dėl to, kad nesezonas visgi. Ai ir mes kažkaip vis pataikydavom į nemokamus, tik tipo paaukot turi
O tie pyragėliai kepyklėlėj prie Mdinos tikrai nerealūs. Valgiau ir kitur, bet nei iš tolo neprilygo
Bet turbūt dar plius degalai ? Vairuotojai tikrai tvarkingi ten. Tačiau mes į automobilines kelionės ir taip prisivažinėjam iki negaliu , o čia visa infrastuktūra labai palanki kelionėms autobusu, tai kodėl ne? Juolab, kad tada vienam nereikia dirbt vairuotoju ir galima visur laisvai žvalgytis:D
Pyragėliai geruliai, bet ir atmosfera labai šarminga
Aruna puikiai viską surašėt
mes , kaip ir keistuolė nuomavomės auto, taip mums buvo patogiau ir nereikėjo būt priklausomiems nuo autobusų grafikų. Beto su mašina privažiuodavom iki labai gražių vietų Kuras- 1,38 eur/ltr
mes , kaip ir keistuolė nuomavomės auto, taip mums buvo patogiau ir nereikėjo būt priklausomiems nuo autobusų grafikų. Beto su mašina privažiuodavom iki labai gražių vietų Kuras- 1,38 eur/ltr