Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

Viskas, pararadau ryšį - zekai, dryžuotieji - nieko nebesuprantu.

Eksperimentiniai daigai nakvynę šiltnamyje išgyveno - jokių blogų požymių. Saulės nerasta
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2015 03 26, 12:01)
Viskas, pararadau ryšį - zekai, dryžuotieji - nieko nebesuprantu.

Dar ir dryžikai yra. cool.gif
Einam su mada. Viena veislė - eilė pavadinimų. ax.gif Svarbu kilmė - Gonziko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 03 26, 10:46)
prinokęs nebuvo-tik žalias ax.gifzekas

aišku, ir pas jus pusžalius nuo krūmo nurenka. Sunokusieji į kadrą pakliūt nespėja.
Žali irgi labai gražūs thumbup.gif Bet vistiek labai įdomu būtų pamatyt sunokusius. Gal šį sezoną spėsi nufotkint? Turėsi gi dabar visokių kitokių dėmesiui atitraukti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 03 26, 12:08)
aišku, ir pas jus pusžalius nuo krūmo nurenka. Sunokusieji į kadrą pakliūt nespėja.
Žali irgi labai gražūs  thumbup.gif  Bet vistiek labai įdomu būtų pamatyt sunokusius. Gal šį sezoną spėsi nufotkint?  Turėsi gi dabar visokių kitokių dėmesiui atitraukti  smile.gif

šį sezoną pusė temos turėtų augint-pas kitas gal dar gražesnės kasos bus,o ir prinokusių gal į kadrą papuls ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2015 03 26, 10:49)
Del temperaturos pomidoram, as tikrai nelaukiau, kol naktim +15 butu  schmoll.gif   Pernai kai isnesiau i siltnami, balandzio pradzioj, taip ir nebenesiojau

Aš irgi nenešiojau.Tik mano balkone buvo.Dabar irgi prieš darbą ištempiu prie plius 7 .Paskui greit prišyla .Nenugaišo kol kas nei vienas schmoll.gif

Nu bet ,kad Blinda žemas ,tai net akis išverčiau blink.gif Prisisėjau liliputų doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adija5: 26 kovo 2015 - 11:31
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 03 26, 12:11)
šį sezoną pusė temos turėtų augint-pas kitas gal dar gražesnės kasos bus,o ir prinokusių gal į kadrą papuls ax.gif

O jie raudoni geltonais dryžisis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2015 03 26, 11:29)
O jie raudoni geltonais dryžisis?  g.gif

agam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2015 03 26, 09:30)
Lusasita, aū. Kaip išspręst dilemą, kokio aukščio tavo japoniukai?

auginau uzpernai, nu bet tikrai aukstas... einu irodymu ieskot . tiesa konservavimui jie tikrai per minksti.
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 03 26, 11:11)

aš tai subinėj velkuos - nei Gonziko dryžuotų, nei Ex Blindų. Šiemet vos ne vos susišaudžiau Ex citrinų ir Mičiko dramblių, tai gal ir iki kitų kada nors eilė ateis doh.gif
Atsakyti
nu neissiskiria is konteksto ( t.y. is kitu pomidoru)

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 03 26, 12:40)
aš tai subinėj velkuos - nei Gonziko dryžuotų, nei Ex Blindų. Šiemet vos ne vos susišaudžiau Ex citrinų ir Mičiko dramblių, tai gal ir iki kitų kada nors eilė ateis  doh.gif

Ko nerėkei,kad citrinų reik,būč sušelpus-šito gėrio prisidariau keliem metam į priekį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 03 26, 11:40)
aš tai subinėj velkuos - nei Gonziko dryžuotų, nei Ex Blindų.

ne tu viena drinks_cheers.gif

QUOTE(Lusasita @ 2015 03 26, 11:43)
nu neissiskiria is konteksto ( t.y. is kitu pomidoru)

Nu rimtai aukstas, pas mane nebuvo tikrai toks, bet ilindau pasiskaityti i interneta, tai raso, kad indeterminantinis. Gal jam vieta nepatiko g.gif Auginsiu ir symet, gal issitemps biggrin.gif Nors pas mane kazkaip visi aukstesni uzauga, nei raso, o sitas atsiliko.
Atsakyti