Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(Mičiko @ 2015 03 26, 08:56)
Nukaito? Nušalo? Vėjo negavo? Nesausi? Belieka laukti. Nieko nepadarysi gi. Jei pašalo, delfanas geras daiktas. Bet neturėtų, jau minuso nėr.  g.gif

Čia jūs kokiose atogrąžose pomidorus auginat? Apie Panevėžį pastarosiomis naktinis šalnos, net žolė rytą sušalusi lauke būna. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(merepopins @ 2015 03 26, 10:34)
Čia jūs kokiose atogrąžose pomidorus auginat? Apie Panevėžį pastarosiomis naktinis šalnos, net žolė rytą sušalusi lauke būna.  doh.gif

Vilniui vakar anksti ryte 1,5 šianduen 4,5.
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2015 03 26, 08:56)
Labas rytas  user posted image

Labas, Asese user posted image Seniai matyta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 26 kovo 2015 - 09:46
QUOTE(Ex @ 2015 03 26, 10:03)
Smagu, kad pasirodei wink.gif
Nakčiai dar vėsoka ir palapinėj. Lukterk. Bet daigų tai nemažai turėsi smile.gif Tas rečiau, tai kiek? Pas mane nusimato kas metras doh.gif  lotuliukas.gif

Gerai, kad užsukau pasitarti - nepaliksiu ax.gif
Ne, man kas metras nesigaus, nėr tokio stadiono pas mane ax.gif 7 m ilgio šiltnamie, ploto tiksliai nežinau, bet vidurinėj lysvėj sodinu dviem eilėm, šoninėse viena. Pernai 45 sodinau, tai toks kūšys gavos 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2015 03 26, 10:46)
Labas, Asese user posted image Seniai matyta  smile.gif

Labas user posted image
Toro su Tornado auga gražiai, kad valgysim, kad valgysim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2015 03 25, 23:42)

O Gonziko dryžikas kiek išauga? Kiek pamenu, netraukia 2 metrų?
Papildyta:
Mano churma išsikalė greit. Ale kaip auga  blink.gif Neatrodo, kad žema bus.  g.gif

ne žemesnis nei 1,8m ax.gif pernykštis stadionas 2,5aukščio,be vargo pasiekė ir dar apkarpytas buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2015 03 26, 10:30)

Bet ta mažylė vėlyva?

Vėlyvesnė. Vėlyvumas kaip ir Aladino. Svieto Lygintojas irgi toks nelabai skubantis buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2015 03 26, 09:50)
Toro su Tornado auga gražiai, kad valgysim, kad valgysim  ax.gif

drinks_cheers.gif Ir Bolzaniukai nuo jų neatsilieka.
Įdomu, kaip tas Tornado pasirodys smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Paladė @ 2015 03 26, 09:10)
bože bože, kada man ateis toks praregėjimas, kai tik kas metrą sodinsiu  doh.gif

biggrin.gif drinks_cheers.gif
Pas mane vėl iš kažkur turbūt šimtas daigų doh.gif Bijau ir skaičiuot.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 03 26, 10:01)
Pas mane vėl iš kažkur turbūt šimtas daigų  doh.gif Bijau ir skaičiuot.

šiemet sumažinau dvigubai, ir prisižadėjau visus tik vienu stiebu augint, kad nors kaip nors per metus tiek suvalgyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 26 kovo 2015 - 10:06
QUOTE(Ex @ 2015 03 26, 07:48)
Dietskij Sladkij - žemaūgis. Apie 60-70cm. Kol daigas auga, jis tikrai iš kitų stipriai išsiskiria savo augumu. Bet neilgam, vėliau ima šakotis ir tuoj pat apkimba žiedais.
Ar nublūdai? blink.gif  doh.gif kam tau tiek?! Patikėk, tikrai tokio kiekio nereikia. Ten nuo dviejų krūmelių kibirą mailiaus priskinsi biggrin.gif Pirmiesiems metams pasisodink 2 krūmelius, ne daugiau. Paragavimui tikrai užteks. Jei labai patiks, kitais metais daugiau pasisodinsi. Arba išvis nesodinsi, nes atsiras skanesnių. Kaip visada lotuliukas.gif

UŽSIIMSIU TA 10%labdara,nors man tada jau 60%gausis g.gif draugę nestuke.gif turiu,jai nuvešiu ax.gif jei pomikai bus neskanūs -būrys alkanų vištų yra,bus kur sukišt cool.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 03 26, 10:19)
...būrys alkanų vištų yra,bus kur sukišt cool.gif

patikėk manim, tau tik taip atrodo smile.gif

O Gonziko dryžuotieji kada nors pas mus etery viešėjo? Nepamenu, kad būčiau mačius g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 26 kovo 2015 - 10:23
QUOTE(saintlina @ 2015 03 26, 11:22)
patikėk manim, tau tik taip atrodo  smile.gif

O Gonziko dryžuotieji kada nors pas mus etery viešėjo? Nepamenu, kad būčiau mačius  g.gif

tada knyslės desertą ės,kuo labaii abejoju g.gif nes jau ko ko,bet šviežių pomidorų ir agurkų maniškiams per daug nebūna, cool.gif o skoniu tik belaja krasavitca ir belyj sachar neįtiko schmoll.gif
prinokęs nebuvo-tik žalias ax.gifzekas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 26 kovo 2015 - 10:55
Del temperaturos pomidoram, as tikrai nelaukiau, kol naktim +15 butu schmoll.gif Pernai kai isnesiau i siltnami, balandzio pradzioj, taip ir nebenesiojau atgal, buvo ir minusine temperatura, aisku, klojau visa kaip, keliais agro sluoksniais, o kai kurie daigai tik su tikrais pirmais lapeliais buvo. O kai minuso nepranasaudavo, net nekotus palikdavau, ir nieko, isgyveno, uztat daigai buvo drutuliai, pirmos kekes zemai. As ir dabar planuoju isnesus palikti su viskam, dar savaitele palauksiu ir istremsiu.
Atsakyti