Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(Ex @ 2015 03 26, 09:55)
Labai nedaug informacijos parašei. Nakčiai išnešei? O kur tu juos išnešei? blink.gif Kiek laipsnių buvo ten kur jie nakvojo?
Negrūdintus daigelius palaipsniui reikia pratinti prie vėsesnių sąlygų.

Aha nakciai isnesiau. I veranda, na ji neapsildinta, tikslios temperaturos nepasakysiu. Gal dar atsigaus???...
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2015 03 26, 09:56)
Nešioju ir aš savo pomikus į šiltnamį, sustiprėję jau tokie. Galvoju, kad reiks nakčiai jiems kokią palapinę šiltnamyje suręsti, kad nebereiktų tampyti  ax.gif

Šiemet rečiau sodinsiu - žadu sodint 36 daigus + dar keli ankstyvi Betaluksai, kurie birželio pabaigoj iškeliaus anapilin.

Smagu, kad pasirodei wink.gif
Nakčiai dar vėsoka ir palapinėj. Lukterk. Bet daigų tai nemažai turėsi smile.gif Tas rečiau, tai kiek? Pas mane nusimato kas metras doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2015 03 26, 09:56)
Nukaito? Nušalo? Vėjo negavo? Nesausi? Belieka laukti. Nieko nepadarysi gi. Jei pašalo, delfanas geras daiktas. Bet neturėtų, jau minuso nėr.  g.gif

QUOTE(Paladė @ 2015 03 26, 09:59)
nakčiai dar nepaliekama balkonuose ir verandose

Tikriausiai per staigiai ir per ilgam isnesiau. Gelytes labai grazios, o va pomidorai ne.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif ,

O Ex citrina aukstauge? g.gif Galvojau,kad Blinda aukstas, tai gerai,kad cia paskaiciau, reiks kita vieta plane jam ieskoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurosoma @ 2015 03 26, 10:01)
Aha nakciai isnesiau. I veranda, na ji neapsildinta, tikslios temperaturos nepasakysiu. Gal dar atsigaus???...

Šalta verandoj naktimis, jei nešildoma nei kiek. Per šalta negrūdintiems daigams. Nepalikinėk naktimis ten. Geriau dienomis pagrūdint vėsumoje.
Jei jau taip nutiko, pastatyk daigelius kambaryje, bet ne prie radiatoriaus. Apipurkšk daigelius vėsiu vandeniu, lengvai taip, kad nevarvėtų. Kai apdžius, dar kartą apipurkšk. Turėtų atsigaut.
Parašyk kaip sekėsi.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 03 26, 10:08)
Šalta verandoj naktimis, jei nešildoma nei kiek. Per šalta negrūdintiems daigams. Nepalikinėk naktimis ten. Geriau dienomis pagrūdint vėsumoje.
Jei jau taip nutiko, pastatyk daigelius kambaryje, bet ne prie radiatoriaus. Apipurkšk daigelius vėsiu vandeniu, lengvai taip, kad nevarvėtų. Kai apdžius, dar kartą apipurkšk. Turėtų atsigaut.
Parašyk kaip sekėsi.

Oi aciu Jums labai labai uz patarimus!
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 03 26, 09:03)

Pas mane nusimato kas metras doh.gif  lotuliukas.gif

bože bože, kada man ateis toks praregėjimas, kai tik kas metrą sodinsiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2015 03 26, 08:53)

O dėl to cio cio san tikiuosi, bus aukštas. Lyg Lusasitos sėkla buvo.  g.gif

ir mano is ten pat biggrin.gif

QUOTE(Mičiko @ 2015 03 26, 08:56)
Bet neturėtų, jau minuso nėr.  g.gif

buvo pas mus minusas, 7 ryto -2 rode, zole, siltnamis apserksnyjes
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2015 03 26, 10:05)

O Ex citrina aukstauge?  g.gif 

Pagal mano šiltnamį, Citrina nelabai aukšta, tik 2 metrai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurosoma @ 2015 03 26, 09:03)
Tikriausiai per staigiai ir per ilgam isnesiau. Gelytes labai grazios, o va pomidorai ne.

truputį daugiau reikėjo pasigilinti, kokia temperatūra pomidorams yra minimali. Pas mane šįryt siklintame balkone buvo +6, o vakar dieną ten prikaitino iki +22.
Tai ir jūsų verandoj nebuvo šilčiau naktį. Pomidorams tikrai per šalta. Balkone nakčiai palieku kai nebekrenta mažiau +15
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 03 26, 09:12)

Tai man bus kaip tik tokia biggrin.gif Auksciausia siltnamio vieta palikau siemet vynuogei, nebent salia priglausiu kelis agurku daigus.
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2015 03 26, 10:12)
ir mano is ten pat  biggrin.gif

QUOTE(Lusasita @ 2015 03 26, 00:53)
cio cio sanas tikrai nebuvo zemas. kiek pamenu, tai aukstas  ax.gif

Lusasita, aū. Kaip išspręst dilemą, kokio aukščio tavo japoniukai?
Papildyta:
QUOTE(Ex @ 2015 03 26, 10:12)

Bet ta mažylė vėlyva?
Atsakyti