Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(Marmaledas @ 2015 03 26, 00:34)
kas pomikus nešios į saulės procedūras jei iškritę būsit?

O ne, nėr laiko man taip žaist. Nenešioju. Kol maži, lempom palepinu, paskui auga patys iki šiltnamio. cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Lusasita @ 2015 03 26, 00:53)
cio cio sanas tikrai nebuvo zemas. kiek pamenu, tai aukstas  ax.gif

http://forum.vinogra...pictureid=66398

Nu nieko sau kekė. wub.gif
Papildyta:
QUOTE(saulyte525 @ 2015 03 26, 07:38)
Čio cio sanas aukštas ir kekes į šonus gausias augino pas mane, džiugino ir akis ir pilvuką savo derliumi.

Skanūs? Nes auginu tik koncervavimui. Bet jei dar ir skanūs, tai valio! cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Ex @ 2015 03 26, 07:48)
Mičiko, Tadukas neaukštas visai, apie 1m aukščio krūmiokas tik.. nu, gal 1.20 g.gif  nepamatavau. Bet tikrai daugiau neištempia schmoll.gif Gali drąsiai sodint žemiausioj šiltnamio vietoj.

Va kaip. g.gif tai duosiu jam tik pagalbinę vietą tada. Krūmas neplatus? Žiūriu, kad pas mane jis toks liliputas su kitais sulyginus. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2015 03 26, 08:57)
Va kaip.  g.gif tai duosiu jam tik pagalbinę vietą tada. Krūmas neplatus? Žiūriu, kad pas mane jis toks liliputas su kitais sulyginus.  g.gif

Krūmo plotis nuo tavo genėjimo priklausys smile.gif Aš auginau dviem stiebais, nes tikėjausi aukštesnio krūmo. Tai du stiebai visai nedaug vietos užėmė. Bet tokį neaukštą krūmą būtų galima leisti ir trimis stiebais g.gif
Pas mane daigo stadijoj jis nebuvo liliputas, niekuo nesiskyrė, augo lygiai su visais. Tik derėdamas atsiliko ūgiu.

Asesę matau bigsmile.gif lab user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 26 kovo 2015 - 08:31
QUOTE(ptashka @ 2015 03 25, 22:16)

Pirštinės tam reikalui labai gerai  cool.gif

QUOTE(Montera @ 2015 03 25, 22:18)

O man su pirstinem kazkaip nepatogu ypac kai dar mazi daigiukai. Ir is vis su pirstinem dirbt nemegstu, kiti ir indus plauna. As viena kart plaut pabandziau lekste sudauziau ir tiek ziniu  biggrin.gif

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 03 25, 22:21)
būsim draugės mirksiukas.gif nieko su pirštinėm daryt nemoku,juolab su daigeliais cackintis blush2.gif ir indų plaut,dėl o ir nagai greit pareina cool.gif

nemoku ir as su pirstinem schmoll.gif Nebesugraibalioju, del to tabl. man pirmoj stadijoj geeeris, o ir sodindama i siltnami dazniausia plikom rankom viska darau, nors pirtines pakabintos salia biggrin.gif Nebent koki arklo s... reiktu deti i duobes, tada uzsimauciau

QUOTE(adija5 @ 2015 03 25, 22:28)

blink.gif Nu žinai  doh.gif A aš čia apsiterbloju bandydama neprisidrapstyt .Ko tylėjai?Turiu ir aš tokį platų garaže,nedaėjo  doh.gif

nu va, turi gera daikta ir nenaudoji pagal paskirti biggrin.gif

QUOTE(Mičiko @ 2015 03 25, 23:19)

o va chio chio san kišiu kur kiton vieton, jis žemesnis. Ar vėl nusišneku?  g.gif

Nebuvo aukstas pas mane, virs metro kazkur, bet tikrai ne dvimetrinis, as jo ir negenejau stipriai, ta prasme, tikrai daugiau, nei 2 stiebais auginau, derejo puikiai.
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2015 03 26, 07:57)
Skanūs? Nes auginu tik koncervavimui. Bet jei dar ir skanūs, tai valio!  cool.gif

ar apie Chio-chio-san? jei apie juos, tai man truputį per skysti atrodo konservuoti. Labai gera konservuotų konsistencija gavosi Sibirskij skorospelyj ir Podsnežnik, tokie mėsingi, tvirti viduj, mažai skysčio.
ir buvo tikrai aukštas, 2 m išaugo, dviem stiebais auginau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 26 kovo 2015 - 08:45
Pritariu Paladei dėl Chio-chio-san apie konservus. thumbup.gif Odelė jų plona, sutrūkinėja ant krūmo kai kurie jau, kai per išeigines atvažiuojam. Bet skonis tai pasaka mn wub.gif kai 1 krūma uginu, tai nebuvo ko ir į Vilnių vežtis - viska vietoj suniaumojam. biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas. Mergaites, turiu klausima. Zodziu pasiskaiciau, kad paaugusius daigelius, reikia nesti vesiau, i balkonus, verandas, nes ant palanges tokio karscio nereikia. Isnesiau vakar, siandien ryte ziuriu, kad nuvirte visi. Ar atsigaus?
Atsakyti
Pritariu Paladei dėl Chio-chio-san apie konservus. thumbup.gif Odelė jų plona, sutrūkinėja ant krūmo kai kurie jau, kai per išeigines atvažiuojam. Bet skonis tai pasaka mn wub.gif kai 1 krūma auginau, tai nebuvo ko ir į Vilnių vežtis - viska vietoj suniaumojam. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2015 03 26, 09:43)
nemoku ir as su pirstinem  schmoll.gif 

Nebuvo aukstas pas mane, virs metro kazkur, bet tikrai ne dvimetrinis, as jo ir negenejau stipriai, ta prasme, tikrai daugiau, nei 2 stiebais auginau, derejo puikiai.

Jo, pirštinės tikras svetimkūnis ir man. Vieninteliu atveju naudoju, kai skabau lapus, nes nudažo rankas ir po savaitgalio neatsiplauna.

O dėl to cio cio san tikiuosi, bus aukštas. Lyg Lusasitos sėkla buvo. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurosoma @ 2015 03 26, 09:51)
Labas rytas. Mergaites, turiu klausima. Zodziu pasiskaiciau, kad paaugusius daigelius, reikia nesti vesiau, i balkonus, verandas, nes ant palanges tokio karscio nereikia. Isnesiau vakar, siandien ryte ziuriu, kad nuvirte visi. Ar atsigaus?

Labai nedaug informacijos parašei. Nakčiai išnešei? O kur tu juos išnešei? blink.gif Kiek laipsnių buvo ten kur jie nakvojo?
Negrūdintus daigelius palaipsniui reikia pratinti prie vėsesnių sąlygų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 26 kovo 2015 - 08:59
Labas rytas user posted image
Nešioju ir aš savo pomikus į šiltnamį, sustiprėję jau tokie. Galvoju, kad reiks nakčiai jiems kokią palapinę šiltnamyje suręsti, kad nebereiktų tampyti ax.gif

Šiemet rečiau sodinsiu - žadu sodint 36 daigus + dar keli ankstyvi Betaluksai, kurie birželio pabaigoj iškeliaus anapilin.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asese: 26 kovo 2015 - 08:59
QUOTE(Aurosoma @ 2015 03 26, 09:51)

Nukaito? Nušalo? Vėjo negavo? Nesausi? Belieka laukti. Nieko nepadarysi gi. Jei pašalo, delfanas geras daiktas. Bet neturėtų, jau minuso nėr. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurosoma @ 2015 03 26, 08:51)

nakčiai dar nepaliekama balkonuose ir verandose
Atsakyti