Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(nijole0619 @ 2015 04 01, 19:15)
Nesistebiu, kad naujokai bijo/nedrįsta  rašyti.. verysad.gif

aš tai stebiuosi. Negi tikrai kažkas bijo? A ko? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(nijole0619 @ 2015 04 01, 13:22)

pasirodo pas mane bute 5 aukšte vis priskrenda tų žalių ilgų kūdų ilgasparnių musyčių( jau šiemet irgi nubudusios)- ogi auksaakių, o aš jas vis išgaudydavau,-nugi jokios Aktaros nereik ar kitos zarazos..pagalbininkės pačios skrenda..į namus..ot aurą turiu.. biggrin.gif

situ ir pas mane i namus priskrenda. itariu jie pas mus pastogej ziemoja. neveltui mano vaikai jas fejasparniais vadino...
----------------
skaiciau skaiciau cia kelis paskutinius puslapius apie ivairius raugus ir apsisprendziau- nieko as jiems neraugsiu ir negaminsiu- tegul nesvaigsta ir nepindeja. o tai ir pradziu broga, paskui jau vodkes uzsimanys, paskui dar reikalaus kanapytemis reguliariai pasmilkyti...
Atsakyti
QUOTE(nijole0619 @ 2015 04 01, 14:39)
sušutusio šieno,

Kiek is ankstyvos jaunystes prisimenu, tai susutes sienas gaunasi jei ne iki galo isdziuvusi (puszali) sukrauna i klojima. ten jis nesivedina ir pradeda kaisti, puti...

tikriausiai jau apie tai buvo rasyta...
Atsakyti
QUOTE(Vobla @ 2015 04 01, 19:47)
o tai ir pradziu broga, paskui jau vodkes uzsimanys, paskui dar reikalaus kanapytemis reguliariai pasmilkyti...

čia paskaitę naujokai ne tik kad nedrįs parašyt, ale ir išvis pomidorus augint persigalvos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 04 01, 19:52)
čia paskaitę naujokai ne tik kad nedrįs parašyt, ale ir išvis pomidorus augint persigalvos  biggrin.gif

Jei man pirmaisiais auginimo metais pasitaikytų toks daigų augimas kaip dabar - tikrai mesčiau velniop tą reikalą. Be saulės tįsta jie kaip pasiutę doh.gif Tokių palmių ir turguj galima gauti

Naujokės, nepulkit į paniką, čia tokiais marmalų gaminimais užsiima tik gerokai prakutusios, kai jau įprasti auginimo būdai tiesiog nebeįdomūs. Pradžiamokslės ir labai patyrusios tokiais niekais neužsiima ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daimura: 01 balandžio 2015 - 20:04
QUOTE(Vobla @ 2015 04 01, 20:47)
... o tai ir pradziu broga, paskui jau vodkes uzsimanys, paskui dar reikalaus kanapytemis reguliariai pasmilkyti...

na po visokių "vitaminų, marmalų" ir vyrukai su švyturėliais gali užsukti. biggrin.gif Įdomu, o po pasmilkymo kaip greit "žolininkai" susirinktų? lotuliukas.gif
Linksmai čia džiazuojat thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2015 04 01, 20:03)
Jei man pirmaisiais auginimo metais pasitaikytų toks daigų augimas kaip dabar - tikrai mesčiau velniop tą reikalą. Be saulės tįsta jie kaip pasiutę doh.gif Tokių palmių ir turguj galima gauti

ir dar kokią savaitę tai tįs.. Gal tikrai kanapėm pasmilkyt? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 04 01, 20:14)
ir dar kokią savaitę tai tįs..  Gal tikrai kanapėm pasmilkyt?  biggrin.gif

Smilkysiu razorminu švenčių proga, bo kanapių neturiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nijole0619 @ 2015 04 01, 20:15)
p.s. Kažkokie piktybiški ..vieni kitiems..ir komentarai pagiežingi..nežinau, auklėjimo ar mėnulio įtaka..
Nesistebiu, kad naujokai bijo/nedrįsta  rašyti.. verysad.gif

Nijole,tuoj tau kaukštelsiu ,nežiūrėdama,kad tu ne naujokė user posted image.Nu ,kaip jūs visokias pagiežas,piktumus matot blink.gif ? Kas čia ką dubasina? Pasikirkinam juokais ir tiek.Aš tai nei vienos piktos nematau schmoll.gif

Kaip žiūri,taip ir matai.Vat ax.gif

A kuri čia bijo ? Nebijokit,niekas čia nieko nepuola. Piktai tai tikrai nea.Galit atgal atsimušinėt .Tik ne sukietėjusiais blynais,bo bėda bus user posted image
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 04 01, 20:45)
Aš tai nei vienos piktos nematau  schmoll.gif

aš tai matau vieną. Čiut kas, tuoj tik KAUKŠT per pakaušį user posted image Baisu ir pamislyt ką, ne tik išsižiot user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 01 balandžio 2015 - 20:54
QUOTE(Vobla @ 2015 04 01, 20:47)
situ ir pas mane i namus priskrenda. itariu jie pas mus pastogej ziemoja. neveltui mano vaikai jas fejasparniais vadino...
----------------
skaiciau skaiciau cia kelis paskutinius puslapius apie ivairius raugus ir apsisprendziau- nieko as jiems  neraugsiu ir negaminsiu- tegul nesvaigsta ir nepindeja. o tai ir pradziu broga, paskui jau vodkes uzsimanys, paskui dar reikalaus kanapytemis reguliariai pasmilkyti...

drinks_cheers.gif
Po to dar jacko kokteilio Su coca cola o vėliau Jack daniels gryna pirksim trainykais ir purkšime lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snaige123: 01 balandžio 2015 - 21:02
QUOTE(saintlina @ 2015 04 01, 19:43)
aš tai stebiuosi. Negi tikrai kažkas bijo? A ko?  bigsmile.gif

Nebijo cool.gif tik rašyt nėr kadu-konspektuojuos

QUOTE(saintlina @ 2015 04 01, 19:52)
čia paskaitę naujokai ne tik kad nedrįs parašyt, ale ir išvis pomidorus augint persigalvos  biggrin.gif

Auginsim, auginsim, tik be marmalų šiais metais mirksiukas.gif nusipirkau delfan ir razormin , vietoj marmalų bus. O po metų kitų jau būsiu "kieta" , tai galėsiu pradėti marmaluoti. biggrin.gif
Atsakyti