Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 04 01, 13:10)
ir dar su musytėm? unsure.gif palauk gegužio -atsiųsiu mirksiukas.gif

O ka dabar susilaiko, iki geguzio nekepa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2015 04 01, 13:06)
Kad ikelia  nuorodas didelis aciu, bet gal galima pora zodziu pridet 'LT NERA'

Vėl prisikabinsiu biggrin.gif Tai prieš dedant nuorodą aš pvz.turėčiau perskambint visas parduotuves,turgaus bobutes,pasitikrint internete,dar su kokiu Prekybos departamentu pasirašinėt ir tada jau švaria sąžine nuorodą įdėt g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2015 04 01, 13:16)
O ka dabar susilaiko, iki geguzio nekepa biggrin.gif

dar musytės neskraido tongue.gif
tamsta,suprantu ,kad pilnatis artėja,ale gal baigsi čia pešiotis-vis dėl to šventė,anekdotą į temą užmestum mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 01 balandžio 2015 - 12:19
Lygtai i siltnami buvo kazkokia atskridus kai lankiaus biggrin.gif

Adija, taves nieks nenugincys, o as juo labiau schmoll.gif
Atsakyti
Miciko, kokie pas tave triufeliai, lietuviski? Ar su bulviniais lapais?
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2015 04 01, 13:19)
Adija, taves nieks nenugincys, o as juo labiau schmoll.gif

Aš gi ir nesiginčinu,aš diskutuoju blink.gif Ir bandau argumentuotai biggrin.gif

Gerai,prisikabinsiu prie Paladės biggrin.gif Gal tau galvoj negerai tokius klausimus uždavinėt,a blink.gif ?Taigi tookio pomidoro kaip Mičiko Drambliai nebuvo ir nebus.Ir sugalvok tu man juos su kažkuo lygint ir dar abejot,kurie gardesni doh.gif Po visų ditirambų per šitiek metų net klausimas tokis lygus šventvagystei unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2015 04 01, 11:33)
Tai cia ir apie tuos pelenus ''falsivka'' bigsmile.gif  ? Balandzio 1-ios dovana?

Ne, ne falsivka smile.gif Bandau ikelti foto user posted image

Jauciu, nieko nesimatys, labai isplaukes tekstas senoje knygoje.

Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2015 04 01, 13:54)

Falšivka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2015 04 01, 12:54)
Ne, ne falsivka smile.gif Bandau ikelti foto

*gal ir matytųsi jei formatas didesnis būtų..Ačiū už pastangas.
*Dėl Fitosporino, Vilniuje yra, ( kokia padėtis visoje Lt atsakyt negaliu) tik reik vietas žinoti.. biggrin.gif garsiai nešauksiu, nes žvejingų vietų neišduodu, bet parašiusioms AŽ MIELAI ATSAKYSIU.. žinau, kad diena nedėkinga..bet nemeluoju..
Beje, adija gerai rašė, kur ir kaip ieškot reikia..matosi, žmogus patyręs..kai nori randa..
čia kaip ir tos rusiškos sėklos, kaip ir Lt negalima, bet turbūt jau sunku būtų rasti, kas jų dar neišmėgino ar neaugina, po tokios reklamos bent jau šiame forume ar Fb..
*Paladei- galiu tik dėl dramblių atsakyt- skonis yra..nepaplaukęs.sakyčiau geras, derlingumas irgi geras..Sulyginti negaliu, nes dar Chocolate Stripes neauginus..o norėčiau juos abu palyginti..Abu nebuvo taip lengva gaut.., kad taip imti ir atsakyti.. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nijole0619: 01 balandžio 2015 - 13:08
QUOTE(Venta9 @ 2015 04 01, 12:33)
Tai cia ir apie tuos pelenus ''falsivka'' bigsmile.gif  ? Balandzio 1-ios dovana?

Apie Fitosporina,  tai kam kelti nuoroda ir primygtinai rekomenduot, jei jo nera ir nebuvo niekada LT. Zmogus ieskos uzsimusdamas ir vistiek neras, paskui keiks ta kuris rekomendavo ohmy.gif

Fitosporina kokius tris metus tikrai pirkau Vilniuje, Kalvarijų turguje, buvo ir skisto buteliuke ir milteliai smile.gif
pirkau ten, kur dabar pastatyti nauji paviljonai, buvo tokia maža parduotuvėle su trašomis ir ūkio rakandom, dabar jos nebeliko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(nijole0619 @ 2015 04 01, 14:04)
kai nori randa..

Kas ieško,tas randa.Va,jau ir šviežių blynų Gonzikas parūpins biggrin.gif
Ko man dar čia reikia g.gif

Atsakyti
sveikos, knygų draugės.
Nurašysiu ir aš kelis sakiniusa iš vienos, bo fotkint tingiu...
Arv galima tręšti panaudotomis arbatžolėmis ir tabaku?
panaudotų arbatžolių negalima iškart pilti į lysvę, nes jos pradeda pelyti, pūti, privilioja muses.Vasarą reikia pilti į komposto krūvą, žiemą -surenkamos, išdžiovinamos, o pavasarį sukasant lysves suberiama 0,5kgi 1kv.m Ypač tai naudinga pomidorams ir agurkams.Tabakas nėra trąša, jo ištrauka kartu su muilu naudojama amarams naikinti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marmaledas: 01 balandžio 2015 - 13:32