Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(Venta9 @ 2015 04 01, 12:33)
Apie Fitosporina,  tai kam kelti nuoroda ir primygtinai rekomenduot, jei jo nera ir nebuvo niekada LT. Zmogus ieskos uzsimusdamas ir vistiek neras, paskui keiks ta kuris rekomendavo ohmy.gif

Taigi pas mus daug ko nėr,tai jau ir vsio,nerašyt blink.gif ? Nu,atsiprašau,bet ne už geležinės uždangos gyvenam,išvažiuojam,be to parsisiūst viską galima.Daug ką,ko pas mus nėr.

QUOTE(zikas1970 @ 2015 04 01, 12:39)
Pasiskaiciau, kad japoninis triufelis su bulviniais lapais, a tikrai? Pas mane lapai paprasti, pomidoriski  g.gif

Tada pas tavi triufelis lietuviškas.Bulviniai turi būt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 04 01, 12:09)
Aš jau atsivalgiau pomidorų, tai šiandien marinuoju juos...

tie žali ''zelionaja sosiska'' ar izumrudni ?g.gif wub.gif ar nedanokę kokie?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 01 balandžio 2015 - 11:49
Adija,
nevisi isvaziuoja ir ne visi turi galimybiu atsisiust ir ne viska jie siuncia. Cia gi nenuspejama ''strana''.
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2015 04 01, 12:51)
nevisi isvaziuoja ir ne visi turi galimybiu atsisiust ir ne viska jie siuncia. Cia gi nenuspejama ''strana''.

Bet kodėl tas,kas įkelia kažkokią nuorodą norėdamas padėt,turi sukt galvą,ar kuri turi galimybę gaut,ar ne?Aš pvz. nežinau kur rast karvės blynų,todėl paprašyčiau nerašyt apie tai,vat ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 04 01, 12:49)
tie žali ''zelionaja sosiska'' ar izumrudni  ?g.gif  wub.gif ar nedanokę kokie?

neee.. sasyskų niekad neauginau biggrin.gif Visi čia danokę, bet nepernokę. Žalieji yra Samocvietai Izumrudai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 04 01, 12:59)
neee.. sasyskų niekad neauginau biggrin.gif Visi čia danokę, bet nepernokę. Žalieji yra Samocvietai Izumrudai wink.gif

tai jie ne visai ir mažiukai wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 04 01, 12:59)
Žalieji yra Samocvietai Izumrudai wink.gif

o kaip jie vakuoti? sutįžta ar ne? neužteko vakavimui, nuo krūmo suėsti buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 04 01, 12:56)
Bet kodėl tas,kas įkelia kažkokią nuorodą norėdamas padėt,turi sukt galvą,ar kuri turi galimybę gaut,ar ne?Aš pvz. nežinau kur rast karvės blynų,todėl paprašyčiau nerašyt apie tai,vat  ax.gif

prašau http://www.senukai.l...st_tab=articles,tamsta mokytoja ax.gif išdžiovintas ,paruoštas, maloniaiu kvepiantis-special for jou 4u.gif
Atsakyti
kartoju klausimą:

gal kas augino ir Mičiko dramblius, ir Chocolate stripes? Neapsisprendžiu, kurių daugiau pasilikti g.gif Pirmenybė turintiems ryškesnį skonį - nesvarbu, ar saldesni, ar rūgštesni, kad tik ne beskoniai. Derlingumas antroj vietoj.
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 04 01, 13:05)
prašau http://www.senukai.l...st_tab=articles,tamsta mokytoja ax.gif išdžiovintas ,paruoštas, maloniaiu kvepiantis-special for jou 4u.gif

Jis tau panašus į blyną blink.gif ?Man šviežio reik,valandinio,ne kokio antramečio ax.gif
Atsakyti
O as pagalvojau, kad zali agurkiukai biggrin.gif

Kad ikelia nuorodas didelis aciu, bet gal galima pora zodziu pridet 'LT NERA'
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Venta9: 01 balandžio 2015 - 12:09
QUOTE(adija5 @ 2015 04 01, 13:06)
Jis tau panašus į blyną  blink.gif ?Man šviežio reik,valandinio,ne kokio antramečio  ax.gif

ir dar su musytėm? unsure.gif palauk gegužio -atsiųsiu mirksiukas.gif
Atsakyti