Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(Venta9 @ 2015 03 31, 14:11)
Va, kaptik pataiket, ryt poryt geros dienos persodinimui.
Papildyta:

Super! bigsmile.gif Ka tik parsiveziau Vitaplant zemiu daigams is Norfos (aciu pasakiusiai kur pirkti mirksiukas.gif ), rytoj ispikiuosiu savo mylimukus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2015 03 31, 09:47)
Dabar tai susinervinau. As kovo 6, tai per pus mazesni, laikai po lempom gal?

Pas mane vasario galo irgi tokie. O kovo 6 sejos ir per pus mazesni. Nesuk galvos, spes uzaugt 4u.gif
Atsakyti
O vat aš nė nežinau kokią dieną sėjau, bet pakavau čia mergičkom kruvą sėklų.ir akurat reikėjo gi taip..1 nežiniukė, bet iš tų..geresnių..ėmė ir atsirado man ant kelnių- paėmiau ir padėjau ant orchidėjos substrato, nei liejau, nei maldas kalbėjau..dabar žiū- sudygo.. lotuliukas.gif reiks persodinti.Nu būna vat stebuklų.. gaila nežinau kas.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute-2002 @ 2015 03 31, 14:19)
Super!  bigsmile.gif Ka tik parsiveziau Vitaplant zemiu daigams is Norfos (aciu pasakiusiai kur pirkti mirksiukas.gif ), rytoj ispikiuosiu savo mylimukus  wub.gif

Tik sudrekink padaryk purią tik drėgną. Negali suspaudus spurga gautis kaip vaikysteje biggrin.gif , jeigu taip gaunasi pridėk durpių. Nes ji labai smulki tai daug drėgmės prisigeria. smile.gif Sėkmės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asta ir G: 31 kovo 2015 - 13:40
Nesvarbu kas, bet svarbu rezultatas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 03 31, 10:47)
Gaus šviesos ir šilumos,dar ne taip paaugs.Tikrai,gal tu juos nusifotkink. Pernai, atsimenu, irgi vis nervavaisi ,kad per maži pas tavi  biggrin.gif

pernai? Negalejau, neatsimenu biggrin.gif Anksti i siltnami istremiau, tai ten ne i ugi stiebesi, bet i ploti, nelabai ir fotkinau as juos
QUOTE(adija5 @ 2015 03 31, 13:13)
Aha,palik ramybėje.A jei pas kitą savaite vėliau pasodinti didesni  unsure.gif ?Tada jau reikia nors karvės blyno ant galvos uždėt  ax.gif

lotuliukas.gif tikrai taip, nakti neuzmigsiu daba biggrin.gif
QUOTE(*Aukse* @ 2015 03 31, 13:20)
Pas mane vasario galo irgi tokie. O kovo 6 sejos ir per pus mazesni. Nesuk galvos, spes uzaugt  4u.gif

ania? Nu nusiraminau kazkiek biggrin.gif Negaliu nufotkinti, tiksliau nezinau, kur laidas nuo tel., reik vyro laukti, o ir fotikas biesas zino kur, gal paskolintas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta ir G @ 2015 03 31, 14:39)
Tik sudrekink padaryk purią tik drėgną. Negali suspaudus spurga gautis kaip vaikysteje  biggrin.gif , jeigu taip gaunasi pridėk durpių. Nes ji labai smulki tai daug drėgmės prisigeria. smile.gif Sėkmės.

4u.gif , pamaisysiu su durpem, aciu uz patarima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta ir G @ 2015 03 31, 14:39)
Tik sudrekink padaryk purią tik drėgną. Negali suspaudus spurga gautis kaip vaikysteje  biggrin.gif , jeigu taip gaunasi pridėk durpių. Nes ji labai smulki tai daug drėgmės prisigeria. smile.gif Sėkmės.

nedėk jokių durpių, negadink geros žemės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute-2002 @ 2015 03 31, 14:47)
4u.gif , pamaisysiu su durpem, aciu uz patarima  4u.gif

Turėjau galvoje to pačio Vitapalnt augalinio grunto 4u.gif . Kitokių tikrai nemaišyk 4u.gif Rašydama dar galvojau, kad tik nesuklaidinti ir va kas gavosi kaip darbe asmeniais reikalais užsiiminėju blush2.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asta ir G: 31 kovo 2015 - 14:12
QUOTE(zikas1970 @ 2015 03 31, 13:47)
ania? Nu nusiraminau kazkiek  biggrin.gif  Negaliu nufotkinti, tiksliau nezinau, kur laidas nuo tel., reik vyro laukti, o ir fotikas biesas zino kur, gal paskolintas  g.gif

man labiau imtu panika, jei daigai jau tokie visi butu,kaip ankstyvos sejos biggrin.gif Nes dar menesi nesiruosiu ju i siltnami su visam boginti.

Del papriku saldziuju irgi nervas ima, nes kaikurios jau turi po 8 tikrus lapus ir tuoj pumpurus kraus doh.gif Skuba kazkur jos siemet.
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2015 03 31, 14:21)
man labiau imtu panika, jei daigai jau tokie visi butu,kaip ankstyvos sejos  biggrin.gif  Nes dar menesi nesiruosiu ju i siltnami su visam boginti.

Del papriku saldziuju irgi nervas ima, nes kaikurios jau turi po 8 tikrus lapus ir tuoj pumpurus kraus  doh.gif  Skuba kazkur jos siemet.

del papriku as kol kas rami, nors... neziurejau, einu paziureti, gal jau irgi pumpurus krauna
Atsakyti
QUOTE(Asta ir G @ 2015 03 31, 15:05)
Turėjau galvoje to pačio Vitapalnt augalinio grunto 4u.gif . Kitokių tikrai nemaišyk  4u.gif Rašydama dar galvojau, kad tik nesuklaidinti ir va kas gavosi kaip darbe asmeniais reikalais užsiiminėju  blush2.gif .

bigsmile.gif 4u.gif , as ir turejau galvoje augalini grunta 4u.gif
Atsakyti