Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

kad aš ligoninėj, palatos sienos griaudi nuo knarkimų kaimyninėse palatose, tai žinokit nejauku irgi schmoll.gif ax.gif kokia aplinka, tokia ir nuotaika biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 03 25, 23:56)
kad aš ligoninėj, palatos sienos griaudi nuo knarkimų kaimyninėse palatose, tai žinokit nejauku irgi schmoll.gif  ax.gif kokia aplinka, tokia ir nuotaika biggrin.gif

O kaip tavo mažius? Ar jau aišku kas nutiko, kokia liga prisikabino?
Tikėkimės, kad tos kasos neužsmaugs kitų pomidoriukų. Gal daugiau ervės šiems krūmams monstrams duoti? g.gif

O gal kas galite pasakyti kas domonstrai chiuchloma, xochloma ir budionovka? Nu dydžio nerealaus jie. Lenkia visus kitus sėtus ir sudygusius kartu. Bijau,kad šiltnamio vieniems jiems neužteks. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mičiko: 25 kovo 2015 - 23:02
QUOTE(Marmaledas @ 2015 03 25, 22:56)
kad aš ligoninėj, palatos sienos griaudi nuo knarkimų kaimyninėse palatose, tai žinokit nejauku irgi schmoll.gif  ax.gif kokia aplinka, tokia ir nuotaika biggrin.gif

O jūs vis dar ten? blink.gif vaje, sveikit sad.gif mes irgi trečią dieną su netoli 39. Bjaurūs virusai.
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2015 03 26, 00:03)
O jūs vis dar ten?  blink.gif  vaje, sveikit sad.gif mes irgi trečią dieną su netoli 39. Bjaurūs virusai.

ojej.. uzuojauta abiem verysad.gif As ir su sunum nuo pirmadienio tupiu namie uzdaryta, pasigavom kazkokia gerkles infekcija. Gerai bent antra sveika ir i darza eina, o tai visai durnynas butu namie doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2015 03 25, 23:00)
?
Tikėkimės, kad tos kasos neužsmaugs kitų pomidoriukų.

nieko nerodo niekas, tempa aukšta užkyla ir tiek, tai voliojamės, knygas skaitom. aš rytais darban lekiu, mb čia atmina- dirbu dviem pamainom doh.gif

aš juos sodinu šalia tokių, kurie riboto augimo, o dar nudepiliuoji gerai- lafa tada jiems. Galų gale- rudeniop jie tik toki ilgakakliai pasidaro, tai kiti jau ir išrauti pasidaro, tada leidžiu kokią kasą išrautojo kaspinu žemyn, ar palube tvirtinu- kaip patogiau toj vietoj, net tarpusavy kelias suraišioju su kokiu šniūriuku- viena kasa tada auga- nesiskundžia. čia jau rišimo ir genėjimo menas gali reikštis su jaisiais, o ten tos tavo sodomos ir gomoros tik iš ch raidės tai aš neauginus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2015 03 26, 00:03)
O jūs vis dar ten?  blink.gif  vaje, sveikit sad.gif mes irgi trečią dieną su netoli 39. Bjaurūs virusai.

Su tom ligom tai košmaras. Nuo naujųjų 2 biuletenius turėjau. Virusas, gripas. Nuo praito penktadienio vėl 38,5. Tik antibai numušė. Jokių kitų požymių nebuvo: nei gerklė, nei sloga. g.gif Šį kartą bandau be biuletenio apsieiti. Nes gėda jau imtis. g.gif

Ale kol vaikas serga ir pomidorus susisėjau, persodinau. Tik žiūriu, vėl reikia persodinti. O laiko nėra. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2015 03 25, 23:11)
Su tom ligom tai košmaras. Nuo naujųjų 2 biuletenius turėjau. Virusas, gripas. Nuo praito penktadienio vėl 38,5. Tik antibai numušė. Jokių kitų požymių nebuvo: nei gerklė, nei sloga.  g.gif Šį kartą bandau be biuletenio apsieiti. Nes gėda jau imtis.  g.gif

Ale kol vaikas serga ir pomidorus susisėjau, persodinau. Tik žiūriu, vėl reikia persodinti. O laiko nėra.  schmoll.gif

Man jau trečias doh.gif bet per antrą tai pati galvojau mirsiu, kvepavau tik su inhaliatorium.
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 03 26, 00:08)
nieko nerodo niekas, tempa aukšta užkyla ir tiek, tai voliojamės, knygas skaitom. aš rytais darban lekiu, mb čia atmina- dirbu dviem pamainom doh.gif

aš juos sodinu šalia tokių, kurie riboto augimo, o dar nudepiliuoji gerai- lafa tada jiems. Galų gale- rudeniop jie tik toki ilgakakliai pasidaro, tai kiti jau ir išrauti pasidaro, tada leidžiu kokią kasą išrautojo kaspinu žemyn, ar palube tvirtinu- kaip patogiau toj vietoj, net tarpusavy kelias suraišioju su kokiu šniūriuku- viena kasa tada auga- nesiskundžia. čia jau rišimo ir genėjimo menas gali reikštis su jaisiais, o ten tos tavo sodomos ir gomoros tik iš ch raidės tai aš neauginus schmoll.gif

Sveikit. 4u.gif

Vienu žodžiu, gerai, kad išsikalbėjom. Sodinsiu gale šiltnamio su ex citrina. Tegu auga sau. o va chio chio san kišiu kur kiton vieton, jis žemesnis. Ar vėl nusišneku? g.gif
Papildyta:
QUOTE(ptashka @ 2015 03 26, 00:16)
Man jau trečias  doh.gif bet per antrą tai pati galvojau mirsiu, kvepavau tik su inhaliatorium.

Siaubas. Per mažai pomidorinių sulčių geriam, matyt. Ten visokio gėrio yra, apsaugančio nuo ligų.
Atsakyti

ačiū 4u.gif sveiksim biggrin.gif ir jūs sveikit 4u.gif 4u.gif 4u.gif kas pomikus nešios į saulės procedūras jei iškritę būsit?

chio kaži ar ne trumpulis g.gif pas mane buvo maro pakastas, tai negaliu pasakyti tiksliai koks turėjo būt. gali kokį pusauktį šalia pasodingt per pora vietų, ir virš jų leist raitotis.arba virš ankstyvo kokio- paskui aną rausi lauk, o šitam liks palociai
Atsakyti
cio cio sanas tikrai nebuvo zemas. kiek pamenu, tai aukstas ax.gif

http://forum.vinogra...pictureid=66398

http://www.abc2home....o-chio-san.html
Atsakyti
Čio cio sanas aukštas ir kekes į šonus gausias augino pas mane, džiugino ir akis ir pilvuką savo derliumi.

Pažiūrėjau prognozę, būtų gerai, jei po 2 savaičių tokie orai prasidėtų, tada keliautų mano ankstyvi Betaliuksai į šiltnamį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte525: 26 kovo 2015 - 06:54
QUOTE(Venta9 @ 2015 03 25, 23:05)

Tas DS tikrai stambesnis ir aukstesnis ir uz tuos aukstuosius biggrin.gif  kazi kodel, todel ir suabejojau ar jis zemaugis.

Dietskij Sladkij - žemaūgis. Apie 60-70cm. Kol daigas auga, jis tikrai iš kitų stipriai išsiskiria savo augumu. Bet neilgam, vėliau ima šakotis ir tuoj pat apkimba žiedais.

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 03 25, 23:11)
čia EX ar kitos auginusios reiktų klaust.pirmąkart šiemet auginu,tai tiek žinių ,kad neaukštas ir labai vaikai mėgsta wub.gif nu jei specė pasakė,tai  12pasėjau,visi pavyzdingai ir sudygo,o jei dar ir užaugs tai reiks spręst problemą,kur tiek dėt g.gif

Ar nublūdai? blink.gif doh.gif kam tau tiek?! Patikėk, tikrai tokio kiekio nereikia. Ten nuo dviejų krūmelių kibirą mailiaus priskinsi biggrin.gif Pirmiesiems metams pasisodink 2 krūmelius, ne daugiau. Paragavimui tikrai užteks. Jei labai patiks, kitais metais daugiau pasisodinsi. Arba išvis nesodinsi, nes atsiras skanesnių. Kaip visada lotuliukas.gif