Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(Paladė @ 2015 03 31, 09:57)
nugi visą pavasarį kartoju, kad ta žemė geriausia

Aš iš praktikos sakau 4u.gif , bet tu nuostabi, kad kartoji 4u.gif , nes aš nei karto nemačiau biggrin.gif . Turbūt todėl, kad savo galva vadovaujuosi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Inga:) @ 2015 03 31, 08:54)
Sveikos  4u.gif
Kadangi kalba vėl pasisuko apie substratus ir žemių mišinius, tai gal apie šitą ką tarstelėsit iš patirties. Galvoju pirkt pomidorų persodinimui, gal dar daržiuko ir šiltnamio žemę pagerint. Kaip jis jums?

http://www.e-senukai...ist_tab=actions

as toki symet pirkau, maisau su kompostine zeme, turbut ties siuo ir apsistosiu smile.gif
I vitaplant sodinau paprikas ir baklazanus, labai man ji patiko, bet jei kiekiai dideli, tai brangiai gaunasi g.gif Man durpetos pomidoram visas beveik suejo. Beje, pomidorai ne tokie lepus daigeliu stadijoj
Papildyta:
QUOTE(Paladė @ 2015 03 31, 08:57)
nugi visą pavasarį kartoju, kad ta žemė geriausia

Zinau, kad yra tokiu, kurioms ji visai nepatiko schmoll.gif Per smulkios frakcijos, nezinia, kokioj zemej pomidoru saknys geriau vystosi, yra minciu, kad stambesnes frakcijos substrate, taip kad...
Nors man su ja dirbit buvo tikrai malonumas smile.gif
Atsakyti
[quote=zikas1970,2015 03 31, 10:18]
I vitaplant sodinau paprikas ir baklazanus, labai man ji patiko, bet jei kiekiai dideli, tai brangiai gaunasi g.gif
Reikia žiūrėti akcijų. Norfoj pirkau su 30 proc. nuolaida, o norfoj ir taip pigiau.
Atsakyti
Eksperimentiniai vystykluose daigeliai po 10 dienų atrodo taip:

user posted image

Nelabai man jie patinka, norėčiau mažiau ištįsusių. Nors šiais metais vazonuose tupintys irgi gerokai patįsę. Žiūrėsiu toliau kas gero ar blogo gausis.
Atsakyti

aha, aš irgi specialiai į norfą jo važiuoju
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 31 kovo 2015 - 09:39
QUOTE(daimura @ 2015 03 31, 09:38)
Eksperimentiniai vystykluose daigeliai po 10 dienų atrodo taip:
/
Nelabai man jie patinka, norėčiau mažiau ištįsusių. Nors šiais metais vazonuose tupintys irgi gerokai patįsę. Žiūrėsiu toliau kas gero ar blogo gausis.
blink.gif blink.gif
Kada sejai?????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zikas1970: 31 kovo 2015 - 09:45
QUOTE(zikas1970 @ 2015 03 31, 09:43)
blink.gif  blink.gif
Kada sejai?????

Kovo 1
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2015 03 31, 09:45)

Dabar tai susinervinau. As kovo 6, tai per pus mazesni, laikai po lempom gal?
Atsakyti
Bet visvien labai brangu, jei reikia 100 l o kaina uz durpetos beveik 4 kart brangiau.

Ingaja, ar tu pasiskaitei apie ta fuzarini vytuli? Gali netycia siltnamio zeme apkrest su nesveikais daigais.
Mano kaimyne vargsta jau eile metu ir nebegali atsikratyt to vytulio, 2 siltn. ir puse darzo zemes jau uzkresta. Zusta ir agurkai ir pomidorai ir lauke svogunai, net burokeliai ir dar ten kaikas. nezino nei kuom purkst ar laistyt, zodziu tikra nelaime pas ja. Ispradziu nesuprato kas tai, bet kai pradejo kartotis kasmet tai nejuokai, vos neverkia. Pasodina graziausius daigus o tik pradeda vaisiai rastis ir viskas nuvysta, nudziuva.
Gal tu be reikalo juos i siltnami ikisai, jei uzkresi zeme, nzinau kaip atsikratysi jo.
Gal Ex pakomentuos.
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2015 03 31, 09:47)
Dabar tai susinervinau. As kovo 6, tai per pus mazesni, laikai po lempom gal?

Oi, nea, pagrindinės sėjos daigai po lempom niekada ir negyveno. Jie auga labai šviesiai, o dieną, kai saulė prišildo pro langus, tai ir šiltai. Tu čia nesinervink, nieko gero, kad tie daigai tokie dideli...
Atsakyti

aha, kovo 1-os mutantai ir pas mane - jau litriniuose vazonuose, bet vietos jiems turiu, tai nesinervinu. Bet aš pirmas 2 savaites po lempom laikiau, tik dabar vietą mažesniems užleido.
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2015 03 31, 09:55)
Oi, nea, pagrindinės sėjos daigai po lempom niekada ir negyveno. Jie auga labai šviesiai, o dieną, kai saulė prišildo pro langus, tai ir šiltai. Tu čia nesinervink, nieko gero, kad tie daigai tokie dideli...

mano tai irgi ant lango, bet kai uz lango lietus, arba apsiniauke, tai tos sviesos ne kazi kiek. Pirmieji kurie islindo, tie dar dar, bet tai ner ko lyginti su taviskiais. Nu savaite jaunesni, ale per sav. kazi ar tiek paaugs. Veliau nufotkinsiu, gal nuotraukoj kitaip atrodys biggrin.gif
Atsakyti