Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(Marmaledas @ 2015 03 30, 14:57)
šiaip sau tai aš naudoju tepamus, o jau augalams tai ieškau purškiamų  blush2.gif bo drozdofilam alkoholio reik, tepamuose jo nėr

tada jau geriau degtine purkšt, nes akurat taip uždezodoruot namus galima, kad pačiam kraustytis norėsis blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 03 30, 15:44)
esmė tame, kad iš arti reikia purkšt, į akis, tskant, kad augalo kotas, lapai sudrėktų- kvapas neturi reikšmės, jis nei gydo nei žudo. Gali būt vyriškas ar moteriškas, bele be talko, tas paprastas, nebrangus

gonziks, pakeičiau sausainį special for you, a gera?  sakykim kad tai naujoji aš  biggrin.gif

o nenudega augalai?ypač jauni?tie kur po 4senus pinigus kainavo tinkami? g.gif
kad aš tą patį sausainį su cinamoniniais akanais matau unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(adija5 @ 2015 03 30, 16:01)
A matai,dar jiems ir šnapso reik  g.gif Dzin,man ko jiem reik.Nu,bet pirkt kažkokį dezodorantą,kai yra normalių tam skirtų purškiklių,tai tas pats,kaip pirkt kalgotkes vietoj normalaus pomidorinio šniūro  biggrin.gif

ne nu tu irgi nušneki-kalgotkių gi nieks specialiai pomidorams neperka-nuėjo akis ,nieko tokio -pamidorams susigadys-recycling'as vadinasi tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2015 03 30, 16:03)
tada jau geriau degtine purkšt, nes akurat taip uždezodoruot namus galima, kad pačiam kraustytis norėsis  blink.gif

a po degtinės nebesugebėsi kraustytis g.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 03 30, 16:09)
ne nu tu irgi nušneki-kalgotkių gi nieks specialiai pomidorams neperka-nuėjo akis ,nieko tokio -pamidorams susigadys-recycling'as vadinasi tongue.gif

Nenušneku,taip gaunasi,nes vis tiek perka.Tai ar ne geriau pirkt tą,kas specialiai pritaikyta,užuot iš š...vašką spaudus ir namus smaradinus?Čia jau kaip su trąšom gaunasi-kam pirkt,jei turi katę biggrin.gif
O dezodorantus vabalams pakvėpint,tai jau perka specialiai ? Tai gal dar ir dantų šepetukų jiems nupirkt g.gif ?

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 03 30, 15:03)
tada jau geriau degtine purkšt, nes akurat taip uždezodoruot namus galima, kad pačiam kraustytis norėsis  blink.gif

taigi kokia varna kambary tokius darbus dirba?a? lauke reikia, lauke, arba šiltnamyje. Mano rožynai, slyvukai taip n metš gelbstimi- nesiskundžia. nėra nudegę ( nepurškiu kai saulėta)
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 03 30, 16:16)
a? lauke reikia, lauke, arba šiltnamyje. Mano rožynai, slyvukai taip n metš gelbstimi- nesiskundžia. nėra nudegę

A tai kam siūlai pomidorams g.gif Prie kurių čia jie-prie rožių ar slyvų prisiskaito?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adija5: 30 kovo 2015 - 15:21
pagaliau saule ant vakarines palanges pasirode . ta proga sukeiciau "lovius" nuo rytines ant vakarines. nes ziuriu visgi daigiukai ant vakarines persodinti graziau atrodo g.gif
Atsakyti
Pas mus nei saule nei nieko nesimato, tik beveik iki siol lietus purske ir salta--ui ui, net uzdaram balkone tik 8, vargsta augaliukai ant palangiu o kurie netelpa ir ant grindu prie balkono.
Visur salta.
Atsakyti
mes visa saaitgali saules nematem,kai kitiems miestams ji vis pasisypsodavo smile.gif vyras vaziavo i pasalio puse, tai paskui grizdamas ir saules parveze biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 03 30, 16:15)
Nenušneku,taip gaunasi,nes vis tiek perka.Tai ar ne geriau pirkt tą,kas specialiai pritaikyta,užuot iš š...vašką spaudus ir namus smaradinus?Čia jau kaip su trąšom gaunasi-kam pirkt,jei turi katę  biggrin.gif
O dezodorantus vabalams pakvėpint,tai jau perka specialiai ? Tai gal dar ir dantų šepetukų jiems nupirkt  g.gif ?

aš ginčijaus tik dėl kalgotkių,nors nesu jų naudojus ax.gif
koks skirtumas ar degtinę ar dezodorantą pirkt? aaa,nebent pirmąją užskaitom kaip 100%natūralų produktą g.gif
Papildyta:
QUOTE(Venta9 @ 2015 03 30, 16:40)
Pas mus nei saule nei nieko nesimato, tik beveik iki siol lietus purske ir salta--ui ui, net uzdaram balkone tik 8, vargsta augaliukai ant palangiu o kurie netelpa ir ant grindu prie balkono.
Visur salta.

virtuvės termometras ant saulėsšiuo metu+ 28 rodo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 03 30, 15:16)
taigi kokia varna kambary tokius darbus dirba?a?

nu kokia kokia.. jei man reiktų tokiu darbu užsiimt, tai aš tokia varna būčiau smile.gif Kažkaip iš buto nesigautų išsinešt daigų laukan sveikatingumo procedūroms smile.gif Gerai, kad nereikia.
Atsakyti
[quote=GONZIKAS117,2015 03 30, 16:49]virtuvės termometras ant saulėsšiuo metu+ 28 rodo bigsmile.gif
[QUOTE]
Tu jį prie orkaitės pritvirtinus g.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adija5: 30 kovo 2015 - 16:36
[quote=adija5,2015 03 30, 17:35]
[quote=GONZIKAS117,2015 03 30, 16:49]virtuvės termometras ant saulėsšiuo metu+ 28 rodo bigsmile.gif
[QUOTE]
Tu jį prie orkaitės pritvirtinus g.gif ?

[/quote]

nea,iš lauko pusės prie lango ax.gif dabar tai baisu,šuo ir tas būdon parlindęs,žemė su dangum maišos unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 30 kovo 2015 - 16:41