Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(Montera @ 2015 03 30, 14:47)
Kokiu brudu gal galiu juos nupurkst kol dar neturi ziedu? Tik nezinau koki pirkt kad nebut labai baisus bet ir ne is tu ekologisku.

Pabandyk su šitu,jei ten amaras .
http://www.emolus.lt...nsekticidas_1kg

Ir gal jokiom išrūgom daba nepurkšk,jei ten pas tavi kokie drozofilai skraido g.gif
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2015 03 30, 14:55)
O ka duoda tos isrugos su jodu? As visada naturaliai augindavau ir is vis nieko nepildavau. Nebent humuso arbatele palaistau. Bet siemet galvoju gal reiktu kokiu pagerinimu nes tokie vargani daigai...

kalcis,fosforas,amino rūgštys,+manau,kad išrūgose esantys elementai lengviau ugalo pasisavinami nei iš saldaus pieno,o apie jodo naudą jau prieš kelis puslapius aptarinėjom mirksiukas.gif nors šiaip laistydavau juo ,dėl ligų prevencijos ax.gif
Papildyta:
QUOTE(adija5 @ 2015 03 30, 15:05)

Ir gal jokiom išrūgom daba nepurkšk,jei ten pas tavi kokie drozofilai skraido  g.gif

drinks_cheers.gif nes dar daugiau svečių atsiras
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 03 30, 14:50)
Čia rimtai ar vėl bliuzniji?O atkimšt neišeina tuos indus  g.gif Man pirmais metais panašiai buvo. Bet numiro nedaug,kai persodinau į kitą žemę.

Bliuzniju. Nes seniai mačiau taip tragiškai atrodantį daigą. Jei daigas nuvyto ne nuo sausros, tada įtariu fuzarinį vytulį - grybinė liga. Tikras džiaugsmas.
Vat šitie grybai ir užkemša augalo vandens apytakos audinius. Augalas ima vysti nuo apatinių lapų, liga plinta link viršūnės. Apsikrečia pomidoras per šaknis.

Persodinkit, pažaiskit, gal pasiseks. Bet šiuos daigus dėl visa ko laikykit atokiau nuo kitų.

Atsakyti
nu nupurkškit paprastu deziku juos- tikrai nieko augalui neatsitiks, o vat svečiam gali per kvapnu pasirodyt ir dings ?( iš dezinfos vyrukas pamokino kai dar gėlyne dirbau- sako- purkškit nuo amarų- juodų ir žalių, tiek kambarinius, tiek lauko augalus. Skruzdėm patarė decio buteliuką į kibirą vandens ir palaistyt skruzdėlynus- tikrai veiksminga)
o šiaip jau aš, asmeniškai, tuos įkeltus lavonėlius palaidočiau jau, nereanimuočiau- juk ne karo metas- naują galima dar pasėt, sėklų jei trūksta vdrug- sumesim 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marmaledas: 30 kovo 2015 - 14:14
QUOTE(adija5 @ 2015 03 30, 15:05)
Pabandyk su šitu,jei ten amaras .
http://www.emolus.lt...nsekticidas_1kg

Ir gal jokiom išrūgom daba nepurkšk,jei ten pas tavi kokie drozofilai skraido  g.gif

O sito cia ta pati sudetis? http://www.emolus.lt...purskiamas_0_5l
ziuriu kad turiu tokio nauja buteli. Visai buvau pamirsus, kad man drauge is Panevezio privezus ringuvos produktu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Marmaledas @ 2015 03 30, 15:13)
nu nupurkškit paprastu deziku juos- tikrai nieko augalui neatsitiks, o vat svečiam gali per kvapnu pasirodyt ir dings ?( iš dezinfos vyrukas pamokino kai dar gėlyne dirbau- sako- purkškit nuo amarų- juodų ir žalių, tiek kambarinius, tiek lauko augalus. Skruzdėm patarė decio buteliuką į kibirą vandens ir palaistyt skruzdėlynus- tikrai veiksminga)
o šiaip jau aš, asmeniškai, tuos įkeltus lavonėlius palaidočiau jau, nereanimuočiau- juk ne karo metas- naują galima dar pasėt, sėklų jei trūksta vdrug- sumesim  4u.gif

O tai gal ismirs parazitai smile.gif))) Vakar vaikai padare kvepalu kara miegamajame... galvojom nutroksim nuo kvapelio lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2015 03 30, 15:35)
O sito cia ta pati sudetis? http://www.emolus.lt...purskiamas_0_5l
ziuriu kad turiu tokio nauja buteli. Visai buvau pamirsus, kad man drauge is Panevezio privezus ringuvos produktu smile.gif
Papildyta:
O tai gal ismirs parazitai smile.gif))) Vakar vaikai padare kvepalu kara miegamajame... galvojom nutroksim nuo kvapelio  lotuliukas.gif

taip -tik jį gali iš kart naudot,o aną iš kibiruko dar reik skiest ax.gif
thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2015 03 30, 14:35)
Vakar vaikai padare kvepalu kara miegamajame... galvojom nutroksim nuo kvapelio  lotuliukas.gif

esmė tame, kad iš arti reikia purkšt, į akis, tskant, kad augalo kotas, lapai sudrėktų- kvapas neturi reikšmės, jis nei gydo nei žudo. Gali būt vyriškas ar moteriškas, bele be talko, tas paprastas, nebrangus

gonziks, pakeičiau sausainį special for you, a gera? sakykim kad tai naujoji aš biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marmaledas: 30 kovo 2015 - 14:46
Kokiais jūs ten dezodorantais purškiatės,jei net vabalai aukštielninki išvirsta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2015 03 30, 12:33)
Is manes  biggrin.gif  Ex pravardziuoja juos melynkiausiais  biggrin.gif  Nemanau, kad augina ji juos

blush2.gif Va, matai kaip būna. Gera pamiršti greit. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 03 30, 15:52)
Kokiais jūs ten dezodorantais purškiatės,jei net vabalai aukštielninki išvirsta  unsure.gif

dichlofosais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 03 30, 14:52)
Kokiais jūs ten dezodorantais purškiatės,jei net vabalai aukštielninki išvirsta  unsure.gif

šiaip sau tai aš naudoju tepamus, o jau augalams tai ieškau purškiamų blush2.gif bo drozdofilam alkoholio reik, tepamuose jo nėr
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 03 30, 15:57)
šiaip sau tai aš naudoju tepamus, o jau augalams tai ieškau purškiamų  blush2.gif bo drozdofilam alkoholio reik

A matai,dar jiems ir šnapso reik g.gif Dzin,man ko jiem reik.Nu,bet pirkt kažkokį dezodorantą,kai yra normalių tam skirtų purškiklių,tai tas pats,kaip pirkt kalgotkes vietoj normalaus pomidorinio šniūro biggrin.gif
Atsakyti