Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

Ginaja, Adija teisi, jei jau pradejai ta 'dziaugsma', teks ir toliau test, jei nnoresi skaniu pomidoru valgyt biggrin.gif Pasikonsultuok su pernykstem kolegem kaip jos dare ir kas kiek dienu pervystydavo ir pamaitindavo ir kuom pagirdydavo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaja @ 2015 03 30, 14:25)
Nuejau pakeliau pirmus 5 is eiles, maiseliai visiskai sausi, net ner pozymiu, kad ten butu buve kada vandens pribege  g.gif

Jei nėra požymių kad kada nors vandens buvo, tai tada tikrai skregini jiems vandens. Palaistyk.
Stengiuosi įžiūrėt kas ten per žemė tuose vazonuose.. Įkišk pirštą į žemę, sausa? drėgna?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 30 kovo 2015 - 13:43
QUOTE(Ex @ 2015 03 30, 14:38)
Nenormalu. Baisu. Tai gal tu jų nelaistai normaliai, jei šitaip baisiai nuvyto blink.gif Palaistyk žmoniškai. Pas mane niekad nebūna, kad tokie jauni daigai sausai stovėtų. Žemė visada drėgna būna. Daugiau/mažiau, bet drėgna.

Ką tu čia mali daba blink.gif Nuo sausros visai kitaip apvysta.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 03 30, 13:41)
Jei nėra požymių kad kada nors vandens buvo, tai tada tikrai skregini jiems vandens. Palaistyk.
Stengiuosi įžiūrėt kas ten per žemė tuose vazonuose.. Įkišk pirštą į žemę, sausa? drėgna?

Dregna, kazkaip nedaviau ne karto jiems padziut, bet perlaiscius irgi nesijauciu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 03 30, 14:43)
Ką tu čia mali daba  blink.gif Nuo sausros visai kitaip apvysta.

tada reikia išmest daigus, bus užsikimšę augalo vandens indai, nėra reikalo lavonų gaivint.
Ir šalia jų neverta sėti naujų sėklų. Išmest reikia su visom žemėm.
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2015 03 30, 14:30)
As irgi manau kad perdregna jiems ir persaltanuo celofano slapio ir nesivedina per ji saknys o gal ir 'prieskoniu  perdaug. Pamenu pernai nelabai kokie atsiliepimai apie ta Achemos zeme buvo, tik neprisimenu kas

O ka Ex pasakys g.gif

Itariu kad tikrai zemes bedos... as savo pirma partija sodinau i sita nes Moki Vezi nieko kito neradau o iki Ermitazo patingejau vaziuot. Tai va ta partija irgi prasciau atrodo. Apatiniai lapukai pradeda krastai dziut ir geltonuot....
Nu ir darosi vis prasciau su kenkejais. Rasiau kad nurinkau keleta zaliu musyciu, tai dabar dar radau ant sakeliu ir zaliu taskiuku kaip amaru.... doh.gif doh.gif doh.gif
Kokiu brudu gal galiu juos nupurkst kol dar neturi ziedu? Tik nezinau koki pirkt kad nebut labai baisus bet ir ne is tu ekologisku.
Atsakyti
QUOTE(Ingaja @ 2015 03 30, 14:46)
Dregna, kazkaip nedaviau ne karto jiems padziut, bet perlaiscius irgi nesijauciu  blush2.gif

Nebūtinai tu turi būti dėl to kalta. Galbūt žemė kokia užkrėsta pasitaikė. Susirgo augaliukas.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 03 30, 14:46)
tada reikia išmest daigus, bus užsikimšę augalo vandens indai, nėra reikalo lavonų gaivint.

Čia rimtai ar vėl bliuzniji?O atkimšt neišeina tuos indus g.gif Man pirmais metais panašiai buvo,kai be skylučių vazonuose auginau ir pyliau kaip kinai ryžių laukams.Bet numiro nedaug,kai persodinau į kitą žemę.Ir žemė prieš tai buvo sunki,beveik kompostinė,bo gi kaip vien durpėse augs ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adija5: 30 kovo 2015 - 13:52
QUOTE(Venta9 @ 2015 03 30, 14:41)
Ginaja, Adija teisi, jei jau pradejai ta 'dziaugsma', teks ir toliau test, jei nnoresi skaniu pomidoru valgyt biggrin.gif  Pasikonsultuok su pernykstem kolegem kaip jos dare ir kas kiek dienu pervystydavo ir pamaitindavo ir kuom pagirdydavo bigsmile.gif

žemių vienąkart dadėjau po gerų 2-3 savaičių,+1x delfano ir 1x rozarmino gavo.ir 1x nupurškiau 4-5lapelių stadijoj pieno[aš purškiu išrūgų]ir jodo kokteiliu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Ex @ 2015 03 30, 14:46)
Ir šalia jų neverta sėti naujų sėklų. Išmest reikia su visom žemėm.

gal nusišneku,tai rėk ,ir garsiai ax.gif o viršūnių ,šaknis nulaužus ,neišeitų dar atgaivint?daigeliai nemaži -gi gaila g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 30 kovo 2015 - 13:54
QUOTE(adija5 @ 2015 03 30, 13:39)
Aš dar laukiu kuris kurį,nes kol kas vienodi  biggrin.gif Mano Logistika dvigalvė išlindo.Kadangi buvo su kepure ant galvos,tai tikrai žinau,kad sėkla buvo viena.

man pirma karta toks ciudas. man siemet taip gerai viskas dygsta- net ir tai ko nesejau biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 03 30, 14:51)
žemių vienąkart dadėjau po gerų 2-3 savaičių,+1x delfano ir 1x rozarmino gavo.ir 1x nupurškiau 4-5lapelių stadijoj pieno[aš purškiu išrūgų]ir jodo  kokteiliu ax.gif

O ka duoda tos isrugos su jodu? As visada naturaliai augindavau ir is vis nieko nepildavau. Nebent humuso arbatele palaistau. Bet siemet galvoju gal reiktu kokiu pagerinimu nes tokie vargani daigai...
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 03 30, 13:02)
Ne naujai,bet pradžioj šitiek karpytis. Vazonuką išplaut greičiau,nesakyk .

Darbas durnių myli.

nu taigi ne iš vakaro sužinot kad sėt reiks ir augint- žiemą, prie teliko, ne nosį krapštyt reik o karpiniais užsiimti, galima ir etikečių pasidaryt jei planas su vardais daugmaž aiškus. Čia ir vaikam tokią užduotį, ir vyram gali patikėt, jei jau nuo butelio ar termoso atsitraukt nepavyktų lotuliukas.gif
ploviau vakar 60vnt kibiriukų- nė velnio ne grėčiau, prisitaškai dar kai gabi, paskui tvarkykis doh.gif

nu bet tiksli mano mintis thumbup.gif drinks_cheers.gif

Atsakyti