Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(Montera @ 2015 03 25, 21:56)
Turiu klausimeli??? O kur jus visa juoda darba darot? Kur persodinat? As tokia siukslininke jauciuos tiek apsiknisu ir tiek tu zemiu prisibarstau. O sodinimu darbus vonioj ant zemes darau. Gal pas ka geresniu ideju kaip viska svariau daryt???  biggrin.gif

aš irgi vonioj. Bet ne ant žemės, o pačion vonion įsistatau didelį maišą substrato, nebaisiai ir lenktis reik. Viens du ir persodinta. Maišą iškeliu, kas pribarstyta dušu nuplaunu ir psio.
Atsakyti
As gi daug per 1 karta nesodinu, tik tuos , kuriuos butinai reik o mazesni laukia savo eiles,
kokius 6-10 daigeliu, palieku kitam kartui.
Su pirstinem tik darze dirbu o cia labai smulkmeniskas darbas , galima ir sulauzyt daigeli.
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 03 25, 21:32)
adija- viešinam viešinam viską, manai mumi neįdomu, kad jau pradėjai- rašyk titirambus daba  biggrin.gif

Negaliu.Pyksta unsure.gif .Nosin grąsino užvažiuot,kad ne į temą pliurpiu.Kad ir geras žmogus,ale suprantu .Man ir šventas Petras vartų raktus kakton paleistų...
QUOTE(Mičiko @ 2015 03 25, 21:40)
Blinda kokio aukščio auga? Kas susikoncpektavot?

Galvok logiškai ax.gif Blinda kieno?Ex.Taigi,kad...Logiškai išeina,kad arba žemaūgis 2 metrų,arba aukštaūgis 6 metrų.Aukštas.
QUOTE(zikas1970 @ 2015 03 25, 22:07)
Turiu toki dideli kubila, placiu virsum

blink.gif Nu žinai doh.gif A aš čia apsiterbloju bandydama neprisidrapstyt .Ko tylėjai?Turiu ir aš tokį platų garaže,nedaėjo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 03 25, 22:14)
kas čia per sausainis?:

koks koks- su marmaledu sausainis, tik jis viduje, nesimato biggrin.gif

QUOTE(ptashka @ 2015 03 25, 22:16)
Omg! Sadomazo  lotuliukas.gif aš tokioj pozoj po kelių minučių rakom išeičiau biggrin.gif
Pirštinės tam reikalui labai gerai  cool.gif

mergele, tokius darbus su vyru negalima dirbt, paskui ir žemės išvoliotos ir plaukai pilni ko nereik- daigų, lapų, žemių, o darbas lieka nepadarytas. rakom reik vienam dirbt, tada nieks netrukdo, minčių kudlotų nekyla niekam, ir po darbo šliaužt niekur nebereikia- negėda, nes tikrai dirbai cool.gif

pirštinių ir aš neliubiju visiškai schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif ir cibulių, jokiam pavidale.

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 03 25, 22:17)
visko nori už dyka unsure.gif

tai ir duok, kokių serbentinių ir panašių biggrin.gif
Atsakyti
Siandien islindo churma ir citrina. Veiksminga cia pas jus pasibedavoti. O gal vakarykstis ciongas padejo cool.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 03 25, 23:28)
Galvok logiškai  ax.gif Blinda kieno?Ex.Taigi,kad...Logiškai išeina,kad arba žemaūgis 2 metrų,arba aukštaūgis 6 metrų.Aukštas.

Galvojau ir logi6kai galvojau. Perdarau šiltnamių planus, tai man didelis skirtumas kur 2metrai, kur aukštesnis. Už tai klausiu. Nežinau į kurį įgrūsti. g.gif

O Gonziko dryžikas kiek išauga? Kiek pamenu, netraukia 2 metrų?
Papildyta:
QUOTE(BonaDona @ 2015 03 25, 23:39)
Siandien islindo churma ir citrina. Veiksminga cia pas jus pasibedavoti. O gal vakarykstis ciongas padejo  cool.gif  lotuliukas.gif

Mano churma išsikalė greit. Ale kaip auga blink.gif Neatrodo, kad žema bus. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2015 03 25, 22:40)

na ji rašė ant popieruko pirmukart atseit apie 180, ale žinokis pas mane jis didesnis, nes kasos per pusę šiltnamio nukeliauja iki spalio, ir visos šakos tokios- kartais auginu trim, buvo ir keturios netyčia likę, ir dvi- derlius nesumenko tikrai
Atsakyti
As atsikraciau jau tokiu norinciu, duodi geriausius o pasirodo, kad blogi, kita dave dar geresnius ir t.t. Tai dabar pasakau, kad mano daigai kazkaip nenuseseke ir geda tokiais dalintis, jei jau lieka nuo visu kurkliu ir kitu nelaimiu, geriau i komposta iskeliauja , tai vis siokia tokia nauda.
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 03 25, 22:14)
kas čia per sausainis?tokia graži mergiotė prie pomidorų buvo ,o dabar... unsure.gif

drinks_cheers.gif Siauuubas unsure.gif
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 03 25, 22:21)
būsim draugės mirksiukas.gif nieko su pirštinėm daryt nemoku,juolab su daigeliais cackintis blush2.gif ir indų plaut,dėl o ir nagai greit pareina cool.gif

Irgi drinks_cheers.gif bet tik su daigais .Nu,neišeina,nesiseka tada daigams.Bliūdus tai moku ax.gif
QUOTE(saintlina @ 2015 03 25, 22:26)
aš irgi vonioj. Bet ne ant žemės, o pačion vonion įsistatau didelį maišą substrato, nebaisiai ir lenktis reik.

Tavo ūgis netoli metro g.gif ?
QUOTE(Mičiko @ 2015 03 25, 22:40)

Kiek prisimenu,tai abudu traukia.
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 03 25, 23:43)
na ji rašė ant popieruko pirmukart  atseit apie 180, ale žinokis pas mane jis didesnis, nes kasos per pusę šiltnamio nukeliauja iki spalio, ir visos šakos tokios- kartais auginu trim, buvo ir keturios netyčia likę, ir dvi- derlius nesumenko tikrai

blink.gif Kasos? blink.gif per pusę šiltnamio? blink.gif nu nieko sau. doh.gif Įdomu kaip tai atrodo? Nuotraukos neturi?
Papildyta:
QUOTE(Venta9 @ 2015 03 25, 23:43)
As atsikraciau jau tokiu norinciu, duodi geriausius o pasirodo, kad blogi, kita dave dar geresnius ir t.t. Tai dabar pasakau, kad mano daigai kazkaip nenuseseke ir geda tokiais dalintis, jei jau lieka nuo visu kurkliu ir kitu nelaimiu, geriau i komposta iskeliauja , tai vis siokia tokia nauda.

praitais metais man komposte tokie prisikėlė ir užaugino superinį derlių. Tik ne visas spėjo sunokt ant to komposto. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2015 03 25, 22:48)
blink.gif Kasos?  blink.gif per pusę šiltnamio?  blink.gif nu nieko sau.  doh.gif Įdomu kaip tai atrodo? Nuotraukos neturi?

nu šliaužia toki smaugliai palube su konkolais ir tiek- paprasti pomidoraI GI. pA SMANE LANKINIS STATINYS, TAI TENKA JIEMS SU UŽSILENKIMAIS AUGT ax.gif ui nea, foto naturu. lauke pernai tai nebuvo toks ilgas kaip šiltnamyje g.gif jau realiau tas 180cm.

pačios jūs siaubingos- gražus tas mano sausainis, akiniuotas kaip aš cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 03 25, 23:51)
nu šliaužia toki smaugliai palube su konkolais .

Prisiskaičius prieš miegą, galima ir ne kokius sapnus susapnuoti nuo tokių aprašymų. blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti