Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(superjulia @ 2015 03 30, 07:39)
Daigu persodinimas i plevele.T.y.celofana sukarpot 30 ant 40 cm staciakampiais,i juos dedat zemiu,ant kurios desit daiga,susukat plevele ,uzlenkiant is apacios.Augant saknelem apacia galima atlenkt ir dadet zemiu.Gaunasi savadarbiai pailgi vazoniukai 4u.gif

Geras smile.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti
Pridesiu dar vaizdine medziaga. Cia pries dvi savaites daryta nuotrauka.
user posted image
Atsakyti
Ar cia skaitosi vystykluose? g.gif Kiek as supratau tai zemiu turi buti vos sujele o cia visas vazonikas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2015 03 30, 10:17)
Ar cia skaitosi vystykluose? g.gif  Kiek as supratau tai zemiu turi buti vos sujele o cia visas vazonikas g.gif

Pritarčiau tokiam pastebėjimui. Tam ir sugalvoti tie bobulės vystyklai, kad žemių juose būtų vos pora šaukštų ir vieta taupytųsi. Pas mane tokio dydžio pomidoriukai išpikiuoti nedidukuoe vazonėliuose, tai juose žemių turbūt mažiau, nei ginajos vystykluose.
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2015 03 29, 21:52)
Man jis beskonis buvo. Maty auginau skanesnius tais metais. Aišku, skanesni, nei parduotuviniai.  cool.gif iš violetinių man sinij skanūs.

tavo Sinij tas pats kaip ir pas EX?aš gi pusprotė juos laukan išsodinau blush2.gif ,o vos nokti pradėjusius maras išguldė-tai net neparagavau verysad.gif ,ir tikros spalvos nežinau-su geltona ar su raudona jie g.gif
pasisėjau ir šiemet indigų,man jie patiko wub.gif dar jei ir rot 34 užaugs[išdygo tik 1sėklytė,tai pap.pabėriau],tai šalia viens kito gražiai turėtų atrodyt bigsmile.gif
Atsakyti
Ar buna taip, kad is vienos seklos isdygsta du daigai? sejau 5 seklas isdygo 6 daigai, du is vienos vietos. Arteja laikas pikiuoti- mastau ar tas dvigalvis tetures viena sakni. Kad galejo pripilt dar viena sekla i ta vieta- galimybe atkrenta- teturejau 5 seklas... g.gif ka man su tuo dvigalviu daryti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vobla @ 2015 03 30, 11:10)
Ar buna taip, kad is vienos seklos isdygsta du daigai?
  ka man su tuo dvigalviu daryti? g.gif

Būna.
Tas, kuris silpnesnis, mažesnis tiesiog nugnybti. Nerauti, nepešti, bet nugnybti ties žemės paviršiumi.
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2015 03 30, 10:17)
Ar cia skaitosi vystykluose? g.gif  Kiek as supratau tai zemiu turi buti vos sujele o cia visas vazonikas g.gif

Na o kaip pomidorui augti saujelej zemes g.gif Cia tas pats, kaip i vazona saujele prideti ir auginti. As neisivaizduoju. As dejau tiek, kiek tilpo i A4 formato lapa. Ar cia vystyklai ar maisai, galima bet kaip pavadinti bigsmile.gif
O kad vietos susitaupo, tai faktas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 03 30, 11:08)
tavo Sinij tas pats kaip ir pas EX?aš gi pusprotė juos laukan išsodinau blush2.gif ,o vos nokti pradėjusius maras išguldė-tai net neparagavau verysad.gif ,ir tikros spalvos nežinau-su geltona ar su raudona jie g.gif
pasisėjau  ir šiemet indigų,man jie patiko wub.gif dar jei ir rot 34 užaugs[išdygo tik 1sėklytė,tai pap.pabėriau],tai šalia viens kito gražiai turėtų atrodyt bigsmile.gif

Indigo rose tai iš pomidoras.eu pirkau, sinij ne iš ex, bet iš kur nepamenu g.gif šiemet sinij irgi sėjau, dar iš violetinių raudoną anglį sėjau ir smurfus su indigo. Bet indigo man tik gražūs. Dar kažkokius blue 20 ir dar vienus violetinius turiu. Tų nesėjau. Lauksiu, ką parašysi apue rot 34, gal stosiu į eilę. g.gif
Atsakyti
QUOTE(ginaja @ 2015 03 30, 12:15)
Na o kaip pomidorui augti saujelej zemes g.gif

O kad vietos susitaupo, tai faktas smile.gif

Tai ir supylei kibirą biggrin.gif

Dabar susitaupo,kol maži.O kai paaugs,išsikėtos ir vienas ant kito lipt pradės,kaip tada laikysi g.gif ?Nu,nufotkink,jei netingėsi,vėliau ax.gif .
Atsakyti
Ginaja,
tai ten turi but tik vos-vos zemiu kad saknele uzdengti o laikui begant daipila po menka trupineli. as gi ziurejau ta yotube ir dar kolkas gerai matau ir Ptaska buvo pernai idejus savo nuotraukas.
O tavo cia tiesiog eilinis vazoniku taupymas ir vietos , bet tik pakolkas, toliau tokiu tempu pasistatysi plastmasinius maisus biggrin.gif
As nesodinu sitaip, nes nepatinka ta terlione, jau geriau 3 kartus perkelsiu daigelius i didejanciusindelius schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2015 03 30, 11:17)
Indigo rose tai iš pomidoras.eu pirkau, sinij ne iš ex, bet iš kur nepamenu  g.gif

Is manes biggrin.gif Ex pravardziuoja juos melynkiausiais biggrin.gif Nemanau, kad augina ji juos
Atsakyti