Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(Mičiko @ 2015 03 29, 19:11)
Parsivežiau mydobro Gusevo sėklytes ir taip knieti tlacolulą, geranium kiss ir dar vieną pasisėt. Bet gal šiltnamiui jau vėlu?  g.gif PATARKIT, please.... Kitos Gusevo liks jau kitiems metams. Bet šitas labai norėjosi šiemet turėt.  unsure.gif

Neturėtų būti per vėlu. Per balandį ir gegužės pirmą dešimtadienį užaugs. Dar geriau bus, saulės gal daugiau bus biggrin.gif Gusevo sėklos labai greitai dygsta smile.gif Aš dalį irgi tik šį savaitgalį pasėjau.

Papildyta:
Praeitais metais balandžio pradžioje sėjau, norėjau pabandyti . Tai puikiai užaugo ir spėjo atiderėti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dumsė: 29 kovo 2015 - 18:19
QUOTE(adija5 @ 2015 03 29, 12:14)

Gonziau,ar sėjai Американский длинный ?Nu toks pas mani kūdas tas длинный,kad striošna žiūrėt  unsure.gif Ir su Korean Long tas pats

taigi parašyta, kad ne tolsty, ko dar jūs iš jo tikitės?

laba 4u.gif

taigi apsidirbau- persodinau savo visas 5 eglutes, ir net į šiltnamį buvau išnešus:) Nu bet jau ir šalta dabar, vėjas žiaurus, dar smagu kad dieną saulėta buvo- tai nors bedirbi ant saulutės.

Tiesa, šiandien pervežiau mamos didžiąją dalį daigų į tolimesnio auginimo patalpas, reiks kokį vakarą persodinimu užsiimtc. Ir ką pastebėjau, škia nu gi- tajana pasisėjus pora- identiški mano jolkom lotuliukas.gif lotuliukas.gif ale tai gerai- nereiks dalintis biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kokio dydžio pomikiukus pikiuojat? Maniškiai sėti prieš 2 savaites dabar su nedideliais 2 tikraisiais lapiukais. Vietos dėžutėje dar jiems kaip ir yra, bet pagalvojau, gal geriau anksčiau išpikiuot, kad šaknys nesusipintų g.gif
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2015 03 29, 18:01)
Kas ten Schultz reikėjo - labai daug Ermitaže daug pridėta.

Visur jo pridėta,ale reikia papigiai biggrin.gif
QUOTE(Mičiko @ 2015 03 29, 19:14)
Parsivežiau mydobro Gusevo sėklytes ir taip knieti tlacolulą, geranium kiss ir dar vieną pasisėt. Bet gal šiltnamiui jau vėlu?  g.gif PATARKIT, please....

Patariu-sėk biggrin.gif Nu,jei labai norisi,tai ko ne ax.gif Jei vietos tik turi. Visus tris metus sėją baigdavau apie kovo 25 d.ir viskas ten spėdavo.Lempas gi irgi turi,kiek atgaminu. A žiūrint į balandžio prognozes,tai tikrai spės ir užaugt, ir peraugt.
Mano Čainaja ir Japonskaja Rozos irgi tik šiandien išlindo.Nugis,labai užsimaniau ir pasėjau.
Atsakyti
QUOTE(*Sausainiukas* @ 2015 03 29, 20:40)
Kokio dydžio pomikiukus pikiuojat? Maniškiai sėti prieš 2 savaites dabar su nedideliais 2 tikraisiais lapiukais. Vietos dėžutėje dar jiems kaip ir yra, bet pagalvojau, gal geriau anksčiau išpikiuot, kad šaknys nesusipintų  g.gif

kai išauga 2 tikri lapeliai ax.gif +žiūriu pagal augaliuką,maniškiai nelabai susipina-3-4cm atstumas tarp sėklų būna ax.gif
Papildyta:
QUOTE(adija5 @ 2015 03 29, 21:02)

Mano Čainaja ir Japonskaja Rozos irgi tik šiandien išlindo.Nugis,labai užsimaniau ir pasėjau.

blink.gif blink.gif kas do veislės nerodytos? bigsmile.gif
pas mane Saintlinos m.spasai mačiau jau noses baltas leidžia -ryt gal daigelių sulauksiu wub.gif
šiandien dar virš 40daigų į paklodes suvysčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 03 29, 21:02)
Patariu-sėk  biggrin.gif Nu,jei labai norisi,tai ko ne  ax.gif Jei vietos tik turi. Visus tris metus sėją baigdavau apie kovo 25 d.ir viskas ten spėdavo.Lempas gi irgi turi,kiek atgaminu. A žiūrint į balandžio prognozes,tai tikrai spės ir užaugt, ir peraugt.

Vat paėmiau ir pasisėjau, nes adija liepė lotuliukas.gif Vietos atrasim, atranka vyks, likučius kam atiduosiu. Vat, išboginsiu kokį negražų ir vieta bus. cool.gif pasisėjau dancing with smurfs, nes indigo rose nepatinka daigas, bus vietoj jo, o šitas tipo ir skanus, nes indigo tik grožiui auginu. wub.gif Ir, kad visi pavydi juodo pomidoro, kas į svečius užsuka. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2015 03 29, 21:32)
Vat paėmiau ir pasisėjau, nes adija liepė  lotuliukas.gif Vietos atrasim, atranka vyks, likučius kam atiduosiu. Vat, išboginsiu kokį negražų ir vieta bus.  cool.gif  pasisėjau dancing with smurfs, nes indigo rose nepatinka daigas, bus vietoj jo, o šitas tipo ir skanus, nes indigo tik grožiui auginu.  wub.gif Ir, kad visi pavydi juodo pomidoro, kas į svečius užsuka.  biggrin.gif

tai ,kad labai jis į indigo rose panašus,gal tik mažesni vaisiai g.gif o kaip su jo ūgiu?o tau i.rose skonis nepatiko?? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 03 29, 21:39)
tai ,kad labai jis į indigo rose panašus,gal tik mažesni vaisiai g.gif o kaip su jo ūgiu?o tau i.rose skonis nepatiko?? ax.gif

Man jis beskonis buvo. Maty auginau skanesnius tais metais. Aišku, skanesni, nei parduotuviniai. cool.gif iš violetinių man sinij skanūs.
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 03 29, 21:10)
kai išauga 2 tikri lapeliai ax.gif +žiūriu pagal augaliuką,maniškiai nelabai susipina-3-4cm atstumas tarp sėklų būna ax.gif
Papildyta:

šiandien dar virš 40daigų į paklodes suvysčiau ax.gif

Ačiū 4u.gif tai dar kelias dienas palaikysiu ir bandysiu skirstyt.

O ką reiškia tos paklodės, dar kažkur vystyklus mačiau blush2.gif
Atsakyti
Tai cia tas pats biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2015 03 29, 23:54)
Tai cia tas pats biggrin.gif

Tiek suprantu, bet kas po tuo? tiesiog persodinimas ar dar kokia paslaptis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Sausainiukas* @ 2015 03 30, 01:34)
Tiek suprantu, bet kas po tuo? tiesiog persodinimas ar dar kokia paslaptis? smile.gif

Daigu persodinimas i plevele.T.y.celofana sukarpot 30 ant 40 cm staciakampiais,i juos dedat zemiu,ant kurios desit daiga,susukat plevele ,uzlenkiant is apacios.Augant saknelem apacia galima atlenkt ir dadet zemiu.Gaunasi savadarbiai pailgi vazoniukai 4u.gif
Atsakyti