Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

Aš čia su Rozarminu šiek tiek paeksperimentavau. Vieni daigai gavo, kiti negavo. Jokio skirtumo visiškai schmoll.gif schmoll.gif
Bet kada buvo skirtumas, tai būtent ir buvo tada kai ištempiau į šiltnamį. Tai per tą savaitę tikrai jų išvaizda pasikeitė labai. Kol saulės nebus, tai įtariu jokios trąšos nepadės. Nu bet orai išdurnėjo. Nu gali būti minusas naktį - atleidžiu, bet kad taip viskas be saulės, tai nežinau...
Atsakyti
QUOTE(ginaja @ 2015 03 29, 13:17)
Nu tai, jei bandysi, papasakok, kaip ten tos kekes stebuklingai dideja bigsmile.gif

Nieko neišeis schmoll.gif Pas man visos veislės po vieną ,tai neturėsiu kaip palygint ir tuos procentus apskaičiuot.Ir šiaip tuo stebuklingu vienu paliejimu netikiu.Aš skeptiškai žiūriu į visokius plunksnų bobučių ar žmogaus elnio kelnėmis straipsnius ax.gif
QUOTE(zydinti_gele @ 2015 03 29, 15:29)
Aš čia su Rozarminu šiek tiek paeksperimentavau. Vieni daigai gavo, kiti negavo. Jokio skirtumo visiškai  schmoll.gif  schmoll.gif
Bet kada buvo skirtumas, tai būtent ir buvo tada kai ištempiau į šiltnamį.

Nepastabi ir tu ax.gif Kitos tik purkštelna ir jau po valandos mato pagerėjimą.
Aš irgi kušla ax.gif Bet tampymo poveikį pastebėjau.Nu,bet kad šalta .
Atsakyti
mano pastabi kaimyne susistabdzius dyvijosi, kokie daigai grazus pas mane lotuliukas.gif lotuliukas.gif nugi mato ana, pirmas aukstas ant palangiu zaliuoja. o tos pagrindines sejos, tik tik ispikiuoti is po zemiu dar nepakile. ana tuos ankstukus pamacius supavydeo baisiausiai, tai teko ramint lotuliukas.gif
o tie persodinti, tai taip nenori nuo zemes atsiplest. ner saules isvis . o dar vaikai langa atdara laiko . Nuejus uzdariau bent kol ju namie nera ax.gif gala mazulyciu salanciom kojytem ...
sudomino tos dezes polisterolines. o taip nuejus is kitos maxes puses ju buna? neisvies apsaugos jei imsiu . ar reik pardaveju pazistamu turet. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2015 03 29, 16:22)
mano pastabi  kaimyne  susistabdzius dyvijosi, kokie daigai grazus  pas mane  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  nugi mato ana, pirmas aukstas  ant palangiu zaliuoja. o tos pagrindines sejos, tik tik ispikiuoti is po zemiu dar nepakile. ana tuos  ankstukus pamacius supavydeo baisiausiai, tai teko ramint  lotuliukas.gif
o tie persodinti, tai taip nenori  nuo zemes atsiplest. ner saules isvis . o  dar vaikai langa atdara laiko . Nuejus uzdariau bent  kol ju namie nera  ax.gif  gala mazulyciu  salanciom kojytem ...
sudomino tos dezes polisterolines. o taip nuejus is kitos maxes puses ju buna?  neisvies apsaugos jei imsiu . ar reik pardaveju pazistamu turet.  g.gif

Mano daigai tai istyso, pasiziuriu as i juos, nu tokie skurdukai... Lapai smulkus, stiebai ploni, nu taip saules truksta...Dar visa sav. lietu pranesa
As turiu pazistama, tai jis sake, kad tas dezes sulauzo ir i konteineri, bet gal kitose maximose isnesa nelauzytas, rase gi, kad pasirinko. Isistatyk dramblio akis ir nuejus i parduotuve paprasyk pardaveju biggrin.gif Jas gi ismeta vistiek, tai negi gaila
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2015 03 29, 17:38)
Mano daigai tai istyso, pasiziuriu as i juos, nu tokie skurdukai...  Lapai smulkus, stiebai ploni, nu taip saules truksta...Dar visa sav. lietu pranesa
As turiu pazistama, tai jis sake, kad tas dezes sulauzo ir i konteineri, bet gal kitose maximose isnesa nelauzytas, rase gi, kad pasirinko. Isistatyk dramblio akis ir nuejus i parduotuve paprasyk pardaveju  biggrin.gif  Jas gi ismeta vistiek, tai negi gaila

pas mu nelaužytas sudeda ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Lusasita @ 2015 03 29, 17:22)
mano pastabi  kaimyne  susistabdzius dyvijosi, kokie daigai grazus  pas mane  :l

nebijai ,kad nužiūrės? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 03 29, 16:53)

Apipils iš antro aukšto biggrin.gif Jei ne ant daigų, tai langus vis tiek turėsi valytis.
Atsakyti
Kas ten Schultz reikėjo - labai daug Ermitaže daug pridėta.
Atsakyti
Papildyta:

QUOTE(adija5 @ 2015 03 29, 16:59)
Apipils iš antro aukšto  biggrin.gif Jei ne ant daigų, tai langus vis tiek turėsi valytis.

tai kad ne pirmi metai . biggrin.gif nunesu likucius , atiduodu, ar seklu duodu, nu pas ja sake neauga doh.gif pernai dezute graziu daigiuku atidaviau, tai neprigijo ...
nera ana blogiete .tiesiog taip jai atrodo, kad pas kitus viskas geriau
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2015 03 29, 17:18)
pernai dezute graziu daigiuku atidaviau, tai neprigijo ...
nera ana blogiete .tiesiog  taip jai atrodo, kad pas kitus viskas geriau

Bet tai tikrai geriau, jei pas ja net paauginti neprigijo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2015 03 29, 17:20)
Bet tai tikrai geriau, jei pas ja net paauginti neprigijo  ax.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Nu čia jau reikia sugebėt biggrin.gif

Klausykit, kas ten per legendinės dėžės? O kas jose būna sukrauta? kokios prekės? Tokių neužmačiau niekad.
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2015 03 29, 16:38)
..kad tas dezes sulauzo ir i konteineri, bet gal kitose maximose isnesa nelauzytas, rase gi, kad pasirinko. Isistatyk dramblio akis ir nuejus i parduotuve paprasyk pardaveju  biggrin.gif  Jas gi ismeta vistiek, tai negi gaila

anuka ryt visos prie konteinerių biggrin.gif
mačiau, kad gėlės jose augina ir vis galvojau, kur man jų gauti ax.gif , o čia, pasirodo, reikia geras vietas žinoti biggrin.gif
p.s. mačiau, kad lašiša pvz. jose būna. Kokie dar produktai?
Atsakyti
Parsivežiau mydobro Gusevo sėklytes ir taip knieti tlacolulą, geranium kiss ir dar vieną pasisėt. Bet gal šiltnamiui jau vėlu? g.gif PATARKIT, please.... Kitos Gusevo liks jau kitiems metams. Bet šitas labai norėjosi šiemet turėt. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(zikas1970 @ 2015 03 29, 13:02)
Del jodo nebe prima karta skaitydama esu susidurus, ypac rusu forumuose, idomu, ar kas bandet is musu? Gal reik pabandyti  g.gif  Manau, nepakenks

Šiandien schultz paliesiu, tada po savaitės bandysiu jodu. Nuo tiek nieks nenutiks gi.
Papildyta:
QUOTE(chocogirl @ 2015 03 29, 14:52)
Priminkit, prasau, ko papildomai jauciasirdziai reikalauja? Netycia istryniau is kompo konspektu, kai apie joda norejau pasipildyt info blush2.gif Pries keleta temu berods kalbejote, kad pailgi nori kalcio daugiau, o jauciasirdziai...Dekoju 4u.gif

Kaliomagnezijos. Kad noktų tolygiai, nesidarytų kelmas po vaisiaus bamba ir kekės, kad atlaikytų vaisius, nelūžtų.
Atsakyti