Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(Marmaledas @ 2015 03 27, 16:08)
Yra, manau ir iš tų kraštų mergiočių. O tai aš per viduriuką, pakeliui:) kitapus Nemuno kai pervažiuoji Jurbarką

oo, 7dieni vaziuosiu pro Kidulius, Sakiu sona smile.gif gal imanoma kazka susiorganizuot? Daiga, sekla? ax.gif Nors jau Zydinciai gelei parasiau.. ale ten pastu veiksmas vyktu... Dar atsaukciau, jei cia imanoma roda su Jum greita padaryt tongue.gif
Atsakyti
Klausykit o tas excibicionistas gusevas tai kaip koks ruskiu alan titchmarsh ar kaip ?
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 03 27, 14:37)
nežinau ,gavau jį kaip dryžuotą ir labai derlingą

QUOTE(zikas1970 @ 2015 03 27, 15:07)

lotuliukas.gif . Viskas dabar aišku thumbup.gif iš kur tie pavadinimai, o tai galvojau, kad dūrinat ir GAILA pasidalinti or. pavadinimu biggrin.gif
Dryžuotieji Gonziko Zekai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zydinti_gele @ 2015 03 27, 14:32)
Merginos, ar jau jūsų pomiai nakvoja šiltnamyje? Vis nesiryžtu... Bet jeigu kažkieno jau nakvoja, tai gal ir man apnakvindinti?

mano nenakvoja ir pažvelgus į prognozes, dar ilgokai ir nenakvos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 27 kovo 2015 - 15:40
QUOTE(Marmaledas @ 2015 03 27, 16:08)
Yra, manau ir iš tų kraštų mergiočių. O tai aš per viduriuką, pakeliui:) kitapus Nemuno kai pervažiuoji Jurbarką

Vakar kaip tik riedejau pagal Nemuna ir galvojau ar yra kokia palatos drauge is ten, kad nameliukas ir maziukas koks, bet prie nameliuko siltnamiukas butinas biggrin.gif ir siaip visoj Lietuvelej pastebiu, kur nameliukas- ten salia siltnamiukas 4u.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(zydinti_gele @ 2015 03 27, 15:32)
Merginos, ar jau jūsų pomiai nakvoja šiltnamyje? Vis nesiryžtu... Bet jeigu kažkieno jau nakvoja, tai gal ir man apnakvindinti?

nakvoja, ne nakti ir ne dvi jau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2015 03 27, 15:46)
Vakar kaip tik riedejau pagal Nemuna ir

aš ne panemunėj, aš pašešupy, Šakiuose pačiuose 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Musiukass @ 2015 03 27, 15:23)
imanoma roda su Jum greita padaryt tongue.gif

ėmanoma viskas, tik reik peržiūrėti kas liko po mamos sėjos 4u.gif brūkštelk kas konkrečiau domina- paieškosiu skladuky 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marmaledas: 27 kovo 2015 - 15:57
QUOTE(zikas1970 @ 2015 03 27, 15:10)
as jau galvojau, kad kazkas mandro bus  biggrin.gif  Tiesa pasakius, net akis nebutu uzkliuvus, bet jei raso, kad laaaabai skanus, reikia tikreti, gal ir vertas demesio  smile.gif

Man tai skaniausi kaip tik tarp raudonu ir roziniu pasitaiko, o del grozio auginti- man vietos gaila biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(zydinti_gele @ 2015 03 27, 15:46)
Aš buvau jų pagrindinė dalintoja šiemet. Bet yra pirkt Babtuose irgi. Bet šiemet nežinau.... gal jau ir vėlu. Sėklų tai turiu, bet jeigu pasėsite, tai turėsite vėlyvą derlių, prasidės kokią tik liepos viduryje. Jeigu atliks, tai galėčiau duoti daigus kelis, bet negaliu pažadėt ir Vilniuje čia būtų.

O man is Babtu pirkto seklos ne viena nesudygo, gaila... Ir papriku labai prastas daigumas.
Bandysiu kitiems metams vel laime.
Atsakyti
uzsiiminejau darzininkyste virtuveje doh.gif nei rankyciu nei kojyciu . lotuliukas.gif visus kisau i lovelius siam kartui . paaugs dar karta issodinsiu
nu bet liko vos keli nepersodinti . viena aladino lempa su trim skilcialapiais, ir dvi naujai atsetos skilcialapiu stadijoj dar . ir balerinkos , sokoladkos kelios dar tokios su vos besikalanciais lapeliukais .
sodindama pakapsciau corazonus, paset 03.09 ir be jokios gyvybes koleikas, o pakapscius jau daigas nemazas po zemem baltuoja. tai uzkapsciau atgal, ziuresiu islis ar ne g.gif
ir ankstukus issodinau i didesnes talpas. reiktu ir vazoninukus jau issodinet . ale laukiu velyku su sveciais . sunenui keli yra skirti balkonui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2015 03 27, 16:17)
uzsiiminejau darzininkyste  virtuveje  doh.gif  nei rankyciu nei kojyciu .  lotuliukas.gif  visus kisau i lovelius siam kartui . paaugs dar karta issodinsiu
nu bet liko vos keli nepersodinti . viena aladino lempa  su trim skilcialapiais, ir dvi naujai atsetos  skilcialapiu  stadijoj dar . ir balerinkos , sokoladkos  kelios  dar tokios su vos besikalanciais lapeliukais .
sodindama pakapsciau corazonus,  paset 03.09 ir be jokios gyvybes koleikas, o pakapscius jau daigas nemazas po zemem  baltuoja. tai uzkapsciau atgal, ziuresiu islis ar ne  g.gif
ir  ankstukus issodinau i didesnes talpas.  reiktu ir vazoninukus jau issodinet . ale laukiu velyku su sveciais . sunenui  keli yra skirti balkonui  biggrin.gif

Man Corazon vel 2 is vienos seklos isdygo blink.gif GMO, ne kitaip. Nors kaip uz tokia kaina, gal ir neblogai visai biggrin.gif
Atsakyti
Man is Corazonu dvieju seklu neisdygo nei viena schmoll.gif Nera ir nereikia rolleyes.gif
Atsakyti
sakykit prasau,jei siltnaminius pomus sodint lauke,ar verta?pvz moldavskus dramblius,serdce urala,black ukraina...
auginau daugiau,nes a vnuž pamirtu.o dabar per daug daigu.
aciu
Atsakyti
mano corazonai gal jau sekla sena. taip nenorejo dygt , visai .. nu jau tuoj 20 dienu, tai gal ir issilukstens kaip nors, jei ko nenulauziau ... bet apsieisiu ir be ju jei ka.

Atsakyti