Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

vai kokia stubukė wub.gif o jau daigiukas tos tulpių vijolietos wub.gif dabar jau gal su žiedais? aš tai kažkaip irgi namie dirbu- negi eisi laukan- šalta gi. Maišau žemes dideliam maiše, vazoniuką įsidedu vidun,pomidoriuką įkišu, vietoj prikasu kiek reik- ir keliauja į padėklą, ten paskui pereina servetėlės popierinės pablizginimus ir viskas, lieka laistymas ir stumdymas- kas kur telpa.
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2015 03 25, 23:05)

Tas DS tikrai stambesnis ir aukstesnis ir uz tuos aukstuosius biggrin.gif  kazi kodel, todel ir suabejojau ar jis zemaugis.

čia EX ar kitos auginusios reiktų klaust.pirmąkart šiemet auginu,tai tiek žinių ,kad neaukštas ir labai vaikai mėgsta wub.gif nu jei specė pasakė,tai 12pasėjau,visi pavyzdingai ir sudygo,o jei dar ir užaugs tai reiks spręst problemą,kur tiek dėt g.gif
Atsakyti
Aš tai ant virtuvinio stalo. Jau nesikuprinu. Taip įskaustų nugarą. Ant stalo pasitiesiu klijuotę. Tada skudurą, kad paliejus per daug nebėgtų nuo stalo. Ten ir žemes sulaiko skuduras. Persodinus dedu ant spintelės. Kai pasirenka daugiau - išnešu į vietą - kambarius ant palangės.
Kaip tik šitas darbas manęs labai laukia, pomidorų dalis labai prašosi...o aš neturiu kada. Nežinau kaip ištaikysiu, nes dirbsiu iki kito penktadienio, kasdien, be išeiginių. O dabar kai prieš šventes, tai žmonių daugiau..kartais pareinu išsunkta lyg citrina.
Žinau tiek, kad kai kuriems iki vėlykų per ilgu..
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 03 25, 22:11)
jei dar ir užaugs tai reiks spręst problemą,kur tiek dėt g.gif

ale tai tu motera įdomi- prastumsi kaime už baisiai gerą gi nu- negi tu prastus augini? aš tai tik gerus cool.gif
Atsakyti
Ot sito chirurginio darbo nemokeciau , kaip tokia mazulyte seklyte isoperuot, ne ne neiseitu. Man neisdygo kelios, bet po 1 visvien yra o tos kur neisdygo ismeciau, nusibodo ryta-vakara tiktint, nes istraukiau is indelio ir apgyvendinau serveteleje, bet ne krust, net nepadidejo, matyt persenos buvo, nors is naujo pokelio.
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 03 25, 23:10)
vai kokia stubukė wub.gif  o jau daigiukas tos tulpių vijolietos wub.gif dabar jau gal su žiedais? aš tai kažkaip irgi namie dirbu- negi eisi laukan- šalta gi. Maišau žemes dideliam maiše, vazoniuką įsidedu vidun,pomidoriuką įkišu, vietoj prikasu kiek reik- ir keliauja į padėklą, ten paskui pereina servetėlės popierinės pablizginimus ir viskas, lieka laistymas ir stumdymas- kas kur telpa.

kas čia per sausainis?tokia graži mergiotė prie pomidorų buvo ,o dabar... unsure.gif
Atsakyti
zikas1970 o kokia gera ideja del popieriaus nes per tas vazonu skylutes pastoviai pribyra zemiu. Faina kas turi kokia atskira patalpa. Pas mane vonia ir tualetas kartu tai tik pradek sodint tuoj vaikam prireikia vaiksciot biggrin.gif
Laukiu nesulaukiu kada atsils, tada jau gerai buna balkone sodint. Zemes tik isbyrejusias nusluoji nes pirmas aukstas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2015 03 25, 22:05)
As viska darau virtuveje ant plyteliniu grindu pa tiesus kokia plevele, o zemes susimaisau kokiame nemazame puode ar plast. dezeje, atsitupus, atsiklaupus ar dar kokioje pozoje patogesneje, vyksta darbas greit, tik supilstau sudedu i indelius ir gatava. Ilgiau uztrunku pakol viska susiruosiu. Ir nelabai prisisiuklina, kas truputi nubyra ant pleveles sukratau atgal i puoda, bet aisku daug iskarto nesodinu, palaipsniui kaip daigeliai auga.
Tas DS tikrai stambesnis ir aukstesnis ir uz tuos aukstuosius biggrin.gif  kazi kodel, todel ir suabejojau ar jis zemaugis.

Omg! Sadomazo lotuliukas.gif aš tokioj pozoj po kelių minučių rakom išeičiau biggrin.gif

QUOTE(zikas1970 @ 2015 03 25, 22:07)

vieninteles rankos zemem aplimpa  biggrin.gif

Pirštinės tam reikalui labai gerai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 03 25, 23:12)
ale tai tu motera įdomi- prastumsi kaime už baisiai gerą gi nu- negi tu prastus augini? aš tai tik gerus cool.gif

nei vieno daigo nesu pardavus,nėė kart schmoll.gif o ir kaimo draugės visko nori už dyka unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2015 03 25, 23:16)
Omg! Sadomazo  lotuliukas.gif aš tokioj pozoj po kelių minučių rakom išeičiau biggrin.gif
Pirštinės tam reikalui labai gerai  cool.gif

Tai va as ir vonio kai atsitupus pasodinu tai nugaos nebejauciu...

O man su pirstinem kazkaip nepatogu ypac kai dar mazi daigiukai. Ir is vis su pirstinem dirbt nemegstu, kiti ir indus plauna. As viena kart plaut pabandziau lekste sudauziau ir tiek ziniu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2015 03 25, 23:18)

O man su pirstinem kazkaip nepatogu ypac kai dar mazi daigiukai. Ir is vis su pirstinem dirbt nemegstu, kiti ir indus plauna. As viena kart plaut pabandziau lekste sudauziau ir tiek ziniu  biggrin.gif

būsim draugės mirksiukas.gif nieko su pirštinėm daryt nemoku,juolab su daigeliais cackintis blush2.gif ir indų plaut,dėl o ir nagai greit pareina cool.gif
Atsakyti
Visi sodinimai vyksta virtuvėj ant stalo,ant taburetės prisiglaudžia durpių maišas,vanduo šalia,net lapausis telpa,kad sekt situaciją,jei susiriesčiau,nebeišsitiesčiau,riste gaučiau ristis
Atsakyti