Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(Mičiko @ 2015 03 27, 14:51)
Antras cherokee green. Auksiukas, paskui geranium kiss. O kiti dzin. Šių labai reik.  verysad.gif

A šitą. Noriu ir šito.  doh.gif  lotuliukas.gif Bet dar šiems metams.  thumbup.gif  thumbup.gif

thumbup.gif  lotuliukas.gif Tu ką, manęs bijai?  doh.gif

tai nesuprantu ko nusiminusi, sakei, kad užsisakei jau sėklų unsure.gif

Šiais metais išbandyk visus čiabuvius. O plikį pasilik kitiems metams desertui biggrin.gif

A, pamaniau, kad tavo jumoro jausmas jautrus labai, tai mažumėlę pašiurpau tongue.gif Ale žiū, nieko - laimingai praslydau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 27 kovo 2015 - 14:04
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 03 27, 10:39)

QUOTE(ginaja @ 2015 03 27, 10:55)
Raso, kad labai skanus smile.gif
Va cia dar:
http://www.tomat-pom...pic,2846.0.html

as jau galvojau, kad kazkas mandro bus biggrin.gif Tiesa pasakius, net akis nebutu uzkliuvus, bet jei raso, kad laaaabai skanus, reikia tikreti, gal ir vertas demesio smile.gif
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 03 27, 11:58)

radau ,tada Marmeladui  rodytu

Nu pas mane vienas prie vieno tokie, is Lusasitos. Bet lyg seniau tavo rodyti( ar ne tavo, bet is taves biggrin.gif ) pailgesni buvo g.gif
Atsakyti
O gal būtų galima sužinoti originalų Gonziko dryžuotųjų pavadinimą? Nespėju įsisaivinti slengo lithuania.gif

Vakar padariau kajuk vienai sėklai. Pagalvojau, kad labai gudru pasinaudoti Ziko patarimu ir atbulom rankom vieną žalią zebrą sunaikinau. Tai kaip kitų nebekilo noras liesti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo syri: 27 kovo 2015 - 14:27
Merginos, ar jau jūsų pomiai nakvoja šiltnamyje? Vis nesiryžtu... Bet jeigu kažkieno jau nakvoja, tai gal ir man apnakvindinti?
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2015 03 27, 15:10)

Nu pas mane vienas prie vieno tokie, is Lusasitos. Bet lyg seniau tavo rodyti( ar ne tavo, bet is taves  biggrin.gif ) pailgesni buvo  g.gif

forma panašiausia į to,kur pats mažiausias foto ax.gif o žalius gi neseniai buvau įdėjus,ten tikra forma. kiek žiūrėjau internete,tai labiausiai šitaspanašus
Papildyta:
QUOTE(syri @ 2015 03 27, 15:20)
O gal būtų galima sužinoti originalų Gonziko dryžuotųjų pavadinimą? Nespėju įsisaivinti slengo  lithuania.gif

nežinau ,gavau jį kaip dryžuotą ir labai derlingą prieš 5-6metus,gal dar anksčiau g.gif
Atsakyti
Jūsų ligos ir azarto vedina, bei Saintlinos pagalba (seklom labai dosniai pasidalino thumbup.gif ) - tapsiu pirmamete pomidorciku tupinetoja smile.gif Geeeris matyt kaip jie auga! smile.gif

O sakykit is kur gaut Skariu? Dalinates tarpusavyje, ar kur yra pirkt? Bais ju noriu, ale siemet jau velu ane?
Atsakyti
QUOTE(Musiukass @ 2015 03 27, 14:37)

O sakykit is kur gaut Skariu? Dalinates tarpusavyje, ar kur yra pirkt? Bais ju noriu, ale siemet jau velu ane?

Aš buvau jų pagrindinė dalintoja šiemet. Bet yra pirkt Babtuose irgi. Bet šiemet nežinau.... gal jau ir vėlu. Sėklų tai turiu, bet jeigu pasėsite, tai turėsite vėlyvą derlių, prasidės kokią tik liepos viduryje. Jeigu atliks, tai galėčiau duoti daigus kelis, bet negaliu pažadėt ir Vilniuje čia būtų.
Atsakyti
QUOTE(zydinti_gele @ 2015 03 27, 15:46)
Aš buvau jų pagrindinė dalintoja šiemet. Bet yra pirkt Babtuose irgi. Bet šiemet nežinau.... gal jau ir vėlu. Sėklų tai turiu, bet jeigu pasėsite, tai turėsite vėlyvą derlių, prasidės kokią tik liepos viduryje. Jeigu atliks, tai galėčiau duoti daigus kelis, bet negaliu pažadėt ir Vilniuje čia būtų.

tai kitiem metams pasiliksiu norus! As is kito LT galo, ale uz gera sirdi del daigu - aciu 4u.gif

Parasysiu Jums AZ del seklu smile.gif
Atsakyti
tas kitas lt galas tai čia kur? pas mumis čia merginos plačiai pasiskirstę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 03 27, 16:01)
tas kitas lt galas tai čia kur? pas mumis čia merginos plačiai pasiskirstę 4u.gif

Šilutė, kartais Prienu rajonas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Musiukass: 27 kovo 2015 - 15:04
QUOTE(syri @ 2015 03 27, 14:20)
O gal būtų galima sužinoti originalų Gonziko dryžuotųjų pavadinimą? Nespėju įsisaivinti slengo  lithuania.gif

Vakar padariau kajuk vienai sėklai. Pagalvojau, kad labai gudru pasinaudoti Ziko patarimu ir atbulom rankom vieną žalią zebrą sunaikinau. Tai kaip kitų nebekilo noras liesti.

Zekas
Nepasiseke lotuliukas.gif Mano visos israkatalintos isdygo, 100% Isskyrus aladina, jau siandien prakrapsciau atsargiai atbl., tupi su uodegyte, bet ta uodega ilgesne nesidaro, jau kaip ir aisku man su juom, nieko gero nebebus. Setas kovo 6, nesenai isoperuotas, ner ko noreti...
QUOTE(Musiukass @ 2015 03 27, 14:37)

Is rudens labai dosniai FB dalinosi, ir Babtuose yra tu seklu, siuncia
QUOTE(Marmaledas @ 2015 03 27, 15:01)

drinks_cheers.gif pas mane gal net koks daigelis kitas atliktu
Atsakyti
QUOTE(Musiukass @ 2015 03 27, 15:04)
Šilutė, kartais Prienu rajonas.

Yra, manau ir iš tų kraštų mergiočių. O tai aš per viduriuką, pakeliui:) kitapus Nemuno kai pervažiuoji Jurbarką
Atsakyti