Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(Marmaledas @ 2015 03 27, 13:55)
tai gij au tau nekažkas ir liko  pasigirt savo gabumais pradangint- pusę svieto apdalinau nuo rudens jau- pavėlavai biski blush2.gif

atseit namie jau, ale nekažkas dar vis  palatų trūksta rimtesniems ligoniams, o mums tai tik tempa)

nu ale tai vat tik pabumbėk, kad mačiau fotkę- fyst- ir atsirado  lotuliukas.gif  Matot- gražūs baisiausiai

ir dar neatsirado verysad.gif gal tikrai diedas sukūreno g.gif naiviai tikėjosi,kad taip pasveiksiu cool.gif
nu čia dabar? blink.gif blink.gif o tu į rimtesnę ligoninę nenorėtum?
wub.gif wub.gif
Atsakyti
Jau apžiūrėjau Gusevo kolekciją. Po to apžiūrėjau dar kartą, bandžiau įžiūrėt nors kažką įdomesnio. Joks pomidoras nesužavėjo schmoll.gif Net tas nedepiliuotas plikis su trauzais įspūdžio nepadarė nail.gif išpEndėjau dirol.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 03 27, 13:13)

nu čia dabar? blink.gif  blink.gif  o tu į rimtesnę ligoninę nenorėtum?
wub.gif  wub.gif

jau lyg ir geriau,nebe 40, jau mažiau užkyla ir pati nukrenta. gal bus gerai. Važiuosim pas imunologus manau, nes jau kiek galima- šiemet gal 3 antibai jau, plius gripas, virusas- sveikų dienų mažuma gaunasi

ricinos tu diedui nepagailėk lašo kito- tegu netriznioja dėl tavo hobio ir nagų nekiša 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 03 27, 14:11)
tai nevėlu gi dar,+vietoj -susiskambini ir vakare jie jau šildos ant radiatoriaus mirksiukas.gif

Užsisakiau, jei gausiu. Ale šiemet jau vėloka sėt šiltnamiui, manau. g.gif labai vėlai tas derlius bus. Kažin ar sėkla spės sunokti. g.gif
Papildyta:
QUOTE(Ex @ 2015 03 27, 14:18)
Net tas nedepiliuotas plikis su trauzais įspūdžio nepadarė nail.gif  išpEndėjau dirol.gif

O kuris čia toks? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2015 03 27, 13:06)
Iš Gusevo jis nepirko daugiau. Skundėsi, kad kai kas sėklų yžsakė, o nepasiėmė. L mano visos 5 negautos dabar išparduodamos.  doh.gif

viena jau zinom smile.gif kitas paviesink del ko cia taip nervuojies tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2015 03 27, 14:20)
O kuris čia toks?  blink.gif

A parūpo? bigsmile.gif taigi Gusevo puslapyje sėdi tarp pomidorų smile.gif Mažu užsisakyk ir tą plikį. Kitiems metams lotuliukas.gif
http://www.mydobro.c...Š°Š³%...B5Š²Š°/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 27 kovo 2015 - 13:29
QUOTE(Ex @ 2015 03 27, 13:27)
A parūpo? bigsmile.gif taigi Gusevo puslapyje sėdi tarp pomidorų smile.gif Mažu užsisakyk ir tą plikį. Kitiems metams  lotuliukas.gif

nu ir kam tau toks? koks vyras- toki ir serbentėliai- nejamk, padoraus lietuviško dydžio pasieškok, Jurgį kokį ar ką- daugiau naudos bus ( ar aš čia į kažką ne tą dėmesį atkreipiau g.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marmaledas: 27 kovo 2015 - 13:32
QUOTE(Ex @ 2015 03 27, 13:27)
A parūpo? bigsmile.gif taigi Gusevo puslapyje sėdi tarp pomidorų smile.gif Mažu užsisakyk ir tą plikį. Kitiems metams  lotuliukas.gif

sitas plikis jau isparduotas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2015 03 27, 13:06)
Iš Gusevo jis nepirko daugiau. Skundėsi, kad kai kas sėklų yžsakė, o nepasiėmė. L mano visos 5 negautos dabar išparduodamos.  doh.gif

Kai skambino jis man del uzsakymo patvirtinimo tada, tai ir klause ar imsiu. Nu tai kur neimsiu, kai tiek laukiau... Itariu,kad kitus kainos isgasdino, nes kai paziurejo tam rusu puslapi kainas ir cia kai pasake, tai ir man akys isvirto. Bet labai jau norejau, laukiau... Negi dabar pavesi zmogu... Aisku, antra karta gal taip nepasirasyciau. Arba bent tiek pokeliu neuzsisakyciau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 03 27, 14:30)
nu ir kam tau toks? koks vyras- toki ir serbentėliai

Kaip kam? Prie ko čia serbentėliai - apie pomidorus kalbam wink.gif Taigi prie visos kolekcijos dar vienos veislės Penis būtų jos šiltnamyje biggrin.gif

Ui blink.gif tuoj gausiu į snapą.. varau iš čia kol nevėlu cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 27 kovo 2015 - 13:39
QUOTE(Mičiko @ 2015 03 27, 14:20)
Užsisakiau, jei gausiu. Ale šiemet jau vėloka sėt šiltnamiui, manau.  g.gif labai vėlai tas derlius bus. Kažin ar sėkla spės sunokti.  g.gif

nebijok,jei jau pas mane sunoksta,tai pas tave su žuviakakiais dar greičiau subręs mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ex @ 2015 03 27, 14:33)
Kaip kam? Prie ko čia serbentėliai - apie pomidorus kalbam wink.gif Taigi prie visos kolekcijos dar vienos veislės Penis būtų jos šiltnamyje biggrin.gif

tai ,kad kaip įkištum su vienu,taip ir iš šiltnamio su vienu ''vaisium'' ištemptum,kam gi toks nederlingas ir dar kokias 4-5vietas užims g.gif man tai nereik schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2015 03 27, 14:21)
viena jau zinom  smile.gif kitas paviesink del ko cia taip nervuojies tongue.gif

Antras cherokee green. Auksiukas, paskui geranium kiss. O kiti dzin. Šių labai reik. verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Ex @ 2015 03 27, 14:27)

A šitą. Noriu ir šito. doh.gif lotuliukas.gif Bet dar šiems metams. thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Ex @ 2015 03 27, 14:33)

thumbup.gif lotuliukas.gif Tu ką, manęs bijai? doh.gif
Atsakyti