Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(Ex @ 2015 03 27, 11:46)
Va, čia dar nesunokusi Ivan Kupala kekė:

tai bent kriaušiukai thumbup.gif Laukiu derliaus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 27 kovo 2015 - 12:04
QUOTE(Ex @ 2015 03 27, 12:46)

Va, čia dar nesunokusi Ivan Kupala kekė:

ant krūmo super atrodo wub.gif o čia viena kekė ar tu 2 suėmus pozuoji?
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 03 27, 13:14)
ant krūmo  super atrodo wub.gif  o čia viena kekė ar tu 2 suėmus pozuoji?

Viena smile.gif Matosi tai 6 pomidorai, bet, berods, 7 vaisiai buvo.
Krūmo tikrojo aukščio nežinau, nes auginau lauke ir virš antrosios kekės specialiai nulaužiau viršūnę, kad vaisiai spėtų prinokt. Man labai skonis rūpėjo. Šiais metais auginsiu šiltnamyje.

Paladei Ivan Kupala nepatiks, nes pomidoro vidus, mėsingumas toks pat kaip ir Aladino.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 03 27, 12:28)

Paladei Ivan Kupala nepatiks, nes pomidoro vidus, mėsingumas toks pat kaip ir Aladino.

abu pernai turėjau, tai lempa pasirodė beviltiškesnė g.gif, Kupala lyg nebuvo toks sausas g.gif kaip bulvė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 27 kovo 2015 - 12:32
[quote=ate42,2015 03 27, 11:58]

de baro blac is aukstesiu ,pernai auginau tai uz mane auksciau augo biggrin.gif [1.78]

Ex -pomidorai ispudingi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 03 27, 12:58)
nekreipk dėmesio mirksiukas.gif
visada galvojau ,kad aš nesu tokia,o čia dabar ėmei ir šlapiu delnu aptalžyjai unsure.gif
ne ganysis ,o lietuvaites kabins wub.gif ne mano ji buvo,rašiau,kad nete ,gal net sm viens prie vieno radau bigsmile.gif reik pasiknyst
radau ,tada Marmeladui  rodytususer posted image...

tikrai iš sm.narė NOMĖ klausė pavadinimo,tokio nick'o kaip ir nemačiau paskutiniu laiku g.gif

Kaip tavo dryžikų norėčiau, gaila, kad sėklas praganei. Gal atsiras kitiems metams. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 03 27, 11:58)

radau ,tada Marmeladui  rodytus

tikrų tikriausi margučiai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 03 27, 13:45)
tikrų tikriausi margučiai  bigsmile.gif

gerai būtų,kad iki Velykų išsilaikytų bigsmile.gif
ATE,Marmeladas aprūpino wub.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 03 27, 12:48)
ATE,Marmeladas aprūpino wub.gif

tai gij au tau nekažkas ir liko pasigirt savo gabumais pradangint- pusę svieto apdalinau nuo rudens jau- pavėlavai biski blush2.gif

atseit namie jau, ale nekažkas dar vis palatų trūksta rimtesniems ligoniams, o mums tai tik tempa)

nu ale tai vat tik pabumbėk, kad mačiau fotkę- fyst- ir atsirado lotuliukas.gif Matot- gražūs baisiausiai
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2015 03 27, 11:01)
taigi jis antra karta jau spejo rusyne pabuvot ir vel seklu uzsivezt...nepanikuojam.

Iš Gusevo jis nepirko daugiau. Skundėsi, kad kai kas sėklų yžsakė, o nepasiėmė. L mano visos 5 negautos dabar išparduodamos. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2015 03 27, 14:06)
Iš Gusevo jis nepirko daugiau. Skundėsi, kad kai kas sėklų yžsakė, o nepasiėmė. L mano visos 5 negautos dabar išparduodamos.  doh.gif

tai nevėlu gi dar,+vietoj -susiskambini ir vakare jie jau šildos ant radiatoriaus mirksiukas.gif
Atsakyti
nu ale tai nesusižiūrėjo gal pats kam kas turėjo keliaut
Atsakyti