Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(ate42 @ 2015 03 27, 10:27)
Mergaitės, teta paprašė, kad pasėčiau pomidorų. Sakė pastatė man didelį, aukštą šiltnamį. Pasėjau, kaip ir sau, vakar nuvažiuoju, ogi didesni kaip 1,70 anikaip. Mažutis, lysvės gal 07 m, Ir aukščio gal 1,90. Pridedu sąrašiuką ką pasėjau, padėkit atrinkt kurias veisles į tokią būdukę duot. Ačiū.

9. GERANIUM KISS

41. BETALIUX 
42. PODSNIEŽNIK 
43. JABLONKA ROSII

45. OLIA POLKA 

šitie tikrai tilps
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 03 27, 12:24)
Man tai labai įdomu kuo skiriasi šie du IVANAI blink.gif Koks tas Ivanas Ex ir koks Ivanas tikras? g.gif
Jei jau taip, reiktų ir trečią veislę įrašyt: Ex Tikrasis Ivan Kupala lotuliukas.gif Fotkės reik? bigsmile.gif

Prieš tris metus atsiuntei man pradinukei sėklų. Apvalūs truputį suploti raudoni pomidorai. Labai mums skanūs. Medis aukštas, labai derlingas. Vėliau forume kalbėjai, kad tai tokiu pavadinimu buvai gavus kažkokį peresortą, tikrasis yra kriaušės formos. Šiemet merginos pasidalijo tuo kriaušės formos sėklomis, tai ir sėjau abu palyginimui. Taviškiai, kad labai patiko, o nauji-išbandymui. 4u.gif Ex, labai ačiū, kad įvedei į pomidorų pasaulį. Pirmosios pamokos ir pirmosios sėklos iš tavęs. wub.gif Ai dar sėklų bendradarbė buvo davus. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 03 27, 11:24)
Fotkės reik? bigsmile.gif

reik bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 03 27, 12:24)
Man tai labai įdomu kuo skiriasi šie du IVANAI blink.gif Koks tas Ivanas Ex ir koks Ivanas tikras? g.gif
Jei jau taip, reiktų ir trečią veislę įrašyt: Ex Tikrasis Ivan Kupala lotuliukas.gif Fotkės reik? bigsmile.gif

būtinai bigsmile.gif norėčiau žinot,kas augs šiltnamyje ax.gif
Papildyta:
QUOTE(ate42 @ 2015 03 27, 12:30)
Prieš tris metus atsiuntei man pradinukei sėklų. Apvalūs truputį suploti raudoni pomidorai. Labai mums skanūs. Medis aukštas, labai derlingas. Vėliau forume kalbėjai, kad tai tokiu pavadinimu buvai gavus kažkokį peresortą, tikrasis yra kriaušės formos. Šiemet merginos pasidalijo tuo kriaušės formos sėklomis, tai ir sėjau abu palyginimui. Taviškiai, kad labai patiko, o nauji-išbandymui. 4u.gif  Ex, labai ačiū, kad įvedei į pomidorų pasaulį. Pirmosios pamokos ir pirmosios sėklos iš tavęs.  wub.gif Ai dar sėklų bendradarbė buvo davus.  cool.gif

ir su manim Ex pirmoji pasidalino retesnėm sėklom wub.gif 4u.gif tada tik dryžikus ir visokius krapštytinius no name auginau ax.gif
ir tik atradus šią temą ,mano šiltnamyje pradėjo augti vardiniai,o ne spalvoti,pailgi,apvalūs pomidorai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 27 kovo 2015 - 11:43
QUOTE(ate42 @ 2015 03 27, 12:30)
Prieš tris metus atsiuntei man pradinukei sėklų. Apvalūs truputį suploti raudoni pomidorai. Labai mums skanūs. Medis aukštas, labai derlingas. Vėliau forume kalbėjai, kad tai tokiu pavadinimu buvai gavus kažkokį peresortą, tikrasis yra kriaušės formos. Šiemet merginos pasidalijo tuo kriaušės formos sėklomis, tai ir sėjau abu palyginimui. Taviškiai, kad labai patiko, o nauji-išbandymui. 4u.gif  Ex, labai ačiū, kad įvedei į pomidorų pasaulį. Pirmosios pamokos ir pirmosios sėklos iš tavęs.  wub.gif Ai dar sėklų bendradarbė buvo davus.  cool.gif

Aaaaa.. tųųųų... tongue.gif Ten tie apvalūs raudoni "Ivanai" tai iš Regilos gauti.
O Tikruosius Ivanus aš pernai auginau, kriaušės formos jie. Sėklos originalios, pirkau kažkur ar parsisiunčiau, jau nepamenu. Originalūs ne raudonos spalvos - avietinės, rožiniai tokie.

QUOTE(saintlina @ 2015 03 27, 12:33)

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 03 27, 12:38)
būtinai bigsmile.gif norėčiau žinot,kas augs šiltnamyje ax.gif

Nerodysiu irnesakyk.gif

Nu gerai, tuoj paieškosiu. Įkelsiu. Akinius užsidėkit. Tuos nuo saulės. Nes dar apspangsit tokį grožį pamačiusios lotuliukas.gif (juokauju - neužsikepkit jautresnės..)

Va, čia dar nesunokusi Ivan Kupala kekė:
user posted image

O čia dešinėje Ivan Kupala beveik sunokęs. Ant krūmo kad būtų pomidorai, tai fotkės neturiu. Kairėje geltonas pomidoras - Aladinas.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 27 kovo 2015 - 11:53
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 03 27, 11:38)
norėčiau žinot,kas augs šiltnamyje ax.gif

aš tai žinau, kaip atrodo pomidoras, bet labai noriu visą augalą pamatyt smile.gif Ex visos foto būna įspūdingos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 03 27, 12:46)
Aaaaa.. tųųųų...  tongue.gif Ten tie apvalūs raudoni "Ivanai" tai iš Regilos gauti.
O Tikruosius Ivanus aš pernai auginau, kriaušės formos jie. Sėklos originalios, pirkau kažkur ar parsisiunčiau, jau nepamenu. Originalūs ne raudonos spalvos - avietinės, rožiniai tokie.
Nerodysiu irnesakyk.gif

Nu gerai, tuoj paieškosiu. Įkelsiu. Akinius užsidėkit. Tuos nuo saulės. Nes dar apspangsit tokį grožį pamačiusios lotuliukas.gif

O tikrieji kokio aukščio? Kurie tau labjau patiko?
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 03 27, 11:46)
Akinius užsidėkit. Tuos nuo saulės. Nes dar apspangsit tokį grožį pamačiusios lotuliukas.gif

tuoj suvirinimo kaukę susirasiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 03 26, 15:18)
aš ir tavęs per žiemą buvau pasiilgus, gerai, kad parsiradai  biggrin.gif

drinks_cheers.gif man be jūsų irgi buvo liūūūūūūūūūūdna 4u.gif

tai dabar skaitau apie auką- čia kas? pomidoras, žmogus ar kas?kažkaip nesuėmiau blush2.gif

palata ne palata- sveiko proto moteros tiek rūšių nesėja savo kelių daigų šiltnamiams, nesakykit, kad klystu. Nei jom pūkuoti, ne dryžuoti, nei peniai viagros putinai jablokai ir pan drambliai rūpi,jos augina kaip ex- skanius ir raudonus, arba geltonus, na dar oranžinius jei išrankesnė dama. O mes- fyfos, ne kitaip- neišsirenkam iš 100 pavadinimų niekaip, ir dar norams negana.

Kažin man ko norėt reiks kitiems metams? lietuvybių puės šiltnamio visai pageidaučiau, kitapus- ukrainiečiai gal ganysis g.gif

Gonziks, savo dryžiko fotkę kadais, caro ruriko laikas, turėjai- bliūde nufotkyta- kaip dabar pamenu- akyse stovi, inkelk nemačiusioms margutį 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marmaledas: 27 kovo 2015 - 11:54
QUOTE(Ex @ 2015 03 26, 14:47)
O tai sumažinai tam, kad paskui galėtum nusipirkt? g.gif

taip netycia isėjo...

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 03 26, 14:53)
jau iš tavęs tai net ir nagla būdama pinigų neimčiau doh.gif turėsiu minty-telefončiko nr.irgi turiu mirksiukas.gif
Jazau,kaip tave užpuolė unsure.gif  tongue.gif

seklu tai turiu smile.gif tik kazkaip susikrove viskas man pavasariui. net cia nespejau nieko komentuot tik skaityt smile.gif

dalį kovo vidury pasejau, o kitos dalies dar ne.... Dauguma jau sudygo, o keli nerodo noro islyst...

Jei ir antra dalis rodys kaprizus tai bus gerokai maziau daigu nei norejau smile.gif todel ir sakau, kad gali tekt pirkt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 03 27, 12:51)
tai dabar skaitau apie auką- čia kas? pomidoras, žmogus ar kas?kažkaip nesuėmiau   blush2.gif

O mes- fyfos, ne kitaip- neišsirenkam iš 100 pavadinimų niekaip, ir dar norams negana.

Kažin man ko norėt reiks kitiems metams? lietuvybių puės šiltnamio visai pageidaučiau, kitapus- ukrainiečiai gal ganysis g.gif

Gonziks, savo dryžiko fotkę kadais, caro ruriko laikas, turėjai- bliūde nufotkyta- kaip dabar pamenu- akyse stovi, inkelk nemačiusioms margutį 4u.gif

nekreipk dėmesio mirksiukas.gif
visada galvojau ,kad aš nesu tokia,o čia dabar ėmei ir šlapiu delnu aptalžyjai unsure.gif
ne ganysis ,o lietuvaites kabins wub.gif ne mano ji buvo,rašiau,kad nete ,gal net sm viens prie vieno radau bigsmile.gif reik pasiknyst
radau ,tada Marmeladui rodytususer posted image...

tikrai iš sm.narė NOMĖ klausė pavadinimo,tokio nick'o kaip ir nemačiau paskutiniu laiku g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 27 kovo 2015 - 12:11
Kokio aukščio Kubinskij percevidnyj, Pantano romanesco, Ivan kupala tikras, Costulato genovese. Apie de baro gigant ir de baro blac irgi skiringi aukščiai internete. Gal kuri žinot?
Marmeladai, ar jau namie? Kaip sveikata mažojo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 27 kovo 2015 - 12:00