Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

mydobro Томат Tlacolula Ribbed prekiauja,kazkas cia alpo del ju biggrin.gif ir geranium kiss ,nesuprantu ko jis neidejo tom kas buvo uzsisakes jei dabar prekiauja likuti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidastep: 26 kovo 2015 - 22:20
Pirmąkart auginsiu Mazarinius. Bet tai pas mane "Aelitos" Mazarini F1. Kažkaip galvojau, kad jie veisliniai turėtų būt...Arba čia man taip "pasisekė".
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2015 03 26, 23:19)
mydobro Томат Tlacolula Ribbed prekiauja,kazkas cia alpo del ju biggrin.gif ir geranium kiss ,nesuprantu ko jis neidejo tom kas buvo uzsisakes jei dabar prekiauja likuti g.gif

O kur radai? Jo psl nerandu.
Va, radau, mobiliam nerodė, reikėjo nuostatas pakeist. Nu bet bjaurybė. Viską, ko negavau, šiame psl. Sudėta. Tai koks čia jo tikslas taip elgtis? Nesuprantu. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mičiko: 26 kovo 2015 - 23:04
QUOTE(egesichora @ 2015 03 26, 23:25)
Pirmąkart auginsiu Mazarinius. Bet tai pas mane "Aelitos" Mazarini F1. Kažkaip galvojau, kad jie veisliniai turėtų būt...Arba čia man taip "pasisekė".

Na ką, ruskiai tuoj visas sėklas F1 pavers. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ginaja @ 2015 03 26, 22:09)
Ech, gaila unsure.gif  Galvojau, jau stot i eile seklu...

Tai ko tylėjai,a ?Būčiau pasėjus.Gal Gonziui siunčiau,gal ana pasėjo g.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 03 27, 00:42)
Tai ko tylėjai,a ?Būčiau pasėjus.Gal Gonziui siunčiau,gal ana pasėjo  g.gif

Jei dėl sėklų, tai pomidorą ir šiandien sėti nevėlu. Juos lauko derliui dar tik sėjam smile.gif

Vakar vakaro ir šios nakties orai buvo šilti, šiltnamyje (+9 šiuo metu) mano didieji daigai miegojo nedengti. Pridengiau tik mažylius. Ateinanti naktis žada būti vėsesnė, reiks mažius parsinešt namo.
Šią naktį lauke (pastogėje prie sienos) praleido ir mano svyrančios pelargonijos.
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2015 03 26, 22:33)
O kur radai? Jo psl nerandu.
Va, radau, mobiliam nerodė, reikėjo nuostatas pakeist. Nu bet bjaurybė. Viską, ko negavau, šiame psl. Sudėta. Tai koks čia jo tikslas taip elgtis? Nesuprantu.  doh.gif

ramiai ,nesinervuojam ,kvepuojam biggrin.gif
idomiai jis cia idomiai ,gal del kainu neidejo nes kazkaip uzraitota nemaza ju kaina g.gif
man i emeila atsiunte su visa nuoroda kad prekiauja gusevo likuciu ir facebuke jau jie yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2015 03 27, 08:28)

man i emeila atsiunte su visa nuoroda kad prekiauja gusevo likuciu ir facebuke jau jie yra smile.gif

Parodykit ir man tą gusevo nuorodą, ką jūs ten matot tokio, kad tokia nervatriopka unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 03 27, 07:53)
Parodykit ir man tą gusevo nuorodą, ką jūs ten matot tokio, kad tokia nervatriopka unsure.gif

http://www.mydobro.c...Š°Š³%...B5Š²Š°/
kad nebutu nervatriopkos mirksiukas.gif

https://www.facebook..._eid=74b4a4971a
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidastep: 27 kovo 2015 - 08:06
QUOTE(Ex @ 2015 03 26, 10:08)
Šalta verandoj naktimis, jei nešildoma nei kiek. Per šalta negrūdintiems daigams. Nepalikinėk naktimis ten. Geriau dienomis pagrūdint vėsumoje.
Jei jau taip nutiko, pastatyk daigelius kambaryje, bet ne prie radiatoriaus. Apipurkšk daigelius vėsiu vandeniu, lengvai taip, kad nevarvėtų. Kai apdžius, dar kartą apipurkšk. Turėtų atsigaut.
Parašyk kaip sekėsi.

Labas rytas. Aciu labai, viskas gerai, vakar per maziau nei valanda, jau stovejo tiesus daigeliai, aciu dar karteli wink.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2015 03 27, 09:04)

Dėkui, apžiūrėsiu smile.gif Man tai nėra nervatriopkos - visko ko man reikia turiu, tik smalsu kas ten per stebuklai ax.gif

QUOTE(Aurosoma @ 2015 03 27, 09:24)
Labas rytas. Aciu labai, viskas gerai, vakar per maziau nei valanda, jau stovejo tiesus daigeliai, aciu dar karteli wink.gif

Puiku 4u.gif smile.gif O daigelius į verandą išnešk dienos metu. Jei jau tokie jautrūs, pradėk nuo kelių valandų laikymo verandoje ir intervalą ilgink. Greit pripras smile.gif
Naktimis nepalik. Bent kol kas.
Atsakyti
QUOTE(ginaja @ 2015 03 26, 23:09)
Ech, gaila unsure.gif  Galvojau, jau stot i eile seklu...

aš sėjau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(adija5 @ 2015 03 27, 00:42)
Tai ko tylėjai,a ?Būčiau pasėjus.Gal Gonziui siunčiau,gal ana pasėjo  g.gif

ačiū,kad siuntei wub.gif dabar reik poteriaut ,kad užaugtų ax.gif pernai kelias veisles juodoji kojelė patvarkė unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 27 kovo 2015 - 08:45