Per jaunas Gal koks kaiminystej buvo dzegeris, kuris pomidorais anyta pavaisino
Bet vis tiek gal geriau neklausk, bo , jei ne tik pomidorų sėklos dingo,o pvz.kokie šaukštai,kai tą anytą vaišino, tai Paukštukui tik sarmatos pridarysi
Vis tik parsitempsiu nakčiai namo, nepaliksiu dar.
aš tai subinėj velkuos - nei Gonziko dryžuotų, nei Ex Blindų. Šiemet vos ne vos susišaudžiau Ex citrinų ir Mičiko dramblių, tai gal ir iki kitų kada nors eilė ateis
O maniskiai visi nakvos siltnamyje .Stiklinis siltnamis , dar uzdengem agro plevele ir paklode ant virsaus. Nesusals tikrai.Visi daigai mano taip nakvos.
Oi, gavau net dukar skaityti, bo vos akys iš orbitų neišsprogo, pirmąkart skaitydama supratau, kad čia šiendieniniai išsodintieji jau su tokiais kunkolais
O maniskiai visi nakvos siltnamyje .Stiklinis siltnamis , dar uzdengem agro plevele ir paklode ant virsaus. Nesusals tikrai.Visi daigai mano taip nakvos.
Mano irgi pirmą naktį nakvos šiltnamyje (polikarbonatiniame). Labai jau daug vaikščiojimo pirmyn -atgal. Uždengiau kartoninėmis dėžėmis ir agroplėvele. Praeitais metais, kai buvo šalnos ir kai buvo jau pasodinti daigai, labai gerai juos būdavo uždengti kartoninėmis aukštesnėmis dėžemis, o ten įdėti plastikinių butelių su karštu vandeniu. Nenušalo nė vienas.