Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

user posted image dėkojam Tulpių VijoletaiJuodojo princo vaikystės nuotrauką 4u.gif

SENA TEMA
DAIGŲ AUGINIMAS
DĖMESIO !!!!čia kūriame pomidorų aprašymus kartu, iš anksto dėkojame už bendradarbiavimą mirksiukas.gif
Temos taisyklės [skolintos iš ASESĖS kurtos temos,bet aktualios ir dabar]:

1. Prieš klausdamos, paskaitom bent penkis puslapius atgal mirksiukas.gif
2. Nesipykstam, kad nenubaidytumėm aurų ir gero augimo debesiukų. Pomidorai mėgsta šviesą ir ramybę wub.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 03 25, 14:00)
user posted image dėkojam Tulpių VijoletaiJuodojo princo vaikystės nuotrauką 4u.gif 

SENA TEMA
DAIGŲ AUGINIMAS
DĖMESIO !!!!čia kūriame pomidorų aprašymus kartu, iš anksto dėkojame už bendradarbiavimą mirksiukas.gif
  Temos taisyklės [skolintos iš ASESĖS kurtos temos,bet aktualios ir dabar]:

1. Prieš klausdamos, paskaitom bent penkis puslapius atgal mirksiukas.gif
2. Nesipykstam, kad nenubaidytumėm aurų ir gero augimo debesiukų. Pomidorai mėgsta šviesą ir ramybę wub.gif

Koks grozis pradeda nauja tema 4u.gif
Atsakyti
Kokie pavasrariški namučiai wub.gif
Atsakyti
[quote=GONZIKAS117,2015 03 25, 14:00]

aciu uz nauja palatele zaliuojancia 4u.gif ir pasitaisysiu daugiau jau daugiskaita nevadinsiu tongue.gif
Atsakyti
Adija, o tas DS kokio aukscio uzauga, jis ne zemaugis?
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2015 03 25, 21:50)
Adija, o tas DS kokio aukscio uzauga, jis ne zemaugis?

Žemaūgis.Iki kiek nežinau ,dar neauginau.Bet iki metro,kiek pamenu g.gif .
Atsakyti
Vaj vaj koks temos grazuolis wub.gif

Fui ispikiavau ir sukisau savo isstypusias palmes iki barzdu i zeme biggrin.gif Nu tikiuos daugiau nestyps taip ziauriai smile.gif (tik vargsas mano stuburas ant zemes isbyrejo kol viska ispikiavau... jetau jetau kaip jus ten simtus daigu priziurit kai man nuo kokiu 15 kol susodinu nugarai sakutes pareina...) O siandien pirma kart ir atviram balkone pomidorcikai sildesi thumbup.gif

Turiu klausimeli??? O kur jus visa juoda darba darot? Kur persodinat? As tokia siukslininke jauciuos tiek apsiknisu ir tiek tu zemiu prisibarstau. O sodinimu darbus vonioj ant zemes darau. Gal pas ka geresniu ideju kaip viska svariau daryt??? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2015 03 25, 22:56)
Vaj vaj koks temos grazuolis  wub.gif

Turiu klausimeli???

ūkiniame turiu kambarį,o jei ten šalta-virtuvėj blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2015 03 25, 21:56)
Vaj vaj koks temos grazuolis  wub.gif

Fui ispikiavau ir sukisau savo isstypusias palmes iki barzdu i zeme biggrin.gif  Nu tikiuos daugiau nestyps taip ziauriai smile.gif (tik vargsas mano stuburas ant zemes isbyrejo kol viska ispikiavau... jetau jetau kaip jus ten simtus daigu priziurit kai man nuo kokiu 15 kol susodinu nugarai sakutes pareina...) O siandien pirma kart ir atviram balkone pomidorcikai sildesi thumbup.gif

Turiu klausimeli??? O kur jus visa juoda darba darot? Kur persodinat? As tokia siukslininke jauciuos tiek apsiknisu ir tiek tu zemiu prisibarstau. O sodinimu darbus vonioj ant zemes darau. Gal pas ka geresniu ideju kaip viska svariau daryt???  biggrin.gif

Dėl to man tabletėse ir patinka - sėjau ant stalo biggrin.gif
Pikuoju, jei geras oras, lauke. Jei prastas - namie. Pasitiesiu perpjautą šiukšlių maišą. Jei pritrupinu - išplaunu.
Atsakyti
Mano sėja, pikiavimas, persodinimas vyksta buto virtuvėje. Gerai tiems kas turi ūkinius ir visus kitus...ar net šiltnamius šalia. Mano virtuvėj būna karo stovis.
Atsakyti
As viska darau virtuveje ant plyteliniu grindu pa tiesus kokia plevele, o zemes susimaisau kokiame nemazame puode ar plast. dezeje, atsitupus, atsiklaupus ar dar kokioje pozoje patogesneje, vyksta darbas greit, tik supilstau sudedu i indelius ir gatava. Ilgiau uztrunku pakol viska susiruosiu. Ir nelabai prisisiuklina, kas truputi nubyra ant pleveles sukratau atgal i puoda, bet aisku daug iskarto nesodinu, palaipsniui kaip daigeliai auga.
Tas DS tikrai stambesnis ir aukstesnis ir uz tuos aukstuosius biggrin.gif kazi kodel, todel ir suabejojau ar jis zemaugis.
Atsakyti
Dekui uz naujus namucius 4u.gif

Del persodinimo( pikiavimo), viska darau virtuvej, siltai biggrin.gif Nieko nepridrabstau schmoll.gif Net siurbliuoti nereikia, po darbu, buna, kad koks zemes trupinelis nukrenta, pasluoju ta vieta ir tiek ziniu. Turiu toki dideli kubila, placiu virsum, ten zeme sumakaluoju, kokios reikia, tada virs to kubilo i vazonelius zeme delioju ir graziai ant padeklo statau. I vidu vazonelio ikloju tualetinio popieriaus ar servetka, kad nebyretu pro skylutes, viskas, nu viskas svariai vyskta, vieninteles rankos zemem aplimpa biggrin.gif

Vakar susetos "israkatalintos" seklos dygti pradejo, vadinasi, nenuzudziau bigsmile.gif Jau puse isdygo, tik aladino lempa vis dar tupi be gyvybes zenklu
Atsakyti