Įkraunama...
Įkraunama...

Sportsdirect.com

QUOTE(Hippie @ 2015 05 09, 20:51)
Gal dar vis priimat kaunietes?  4u.gif

Krepšelį jau užsakėm penktadienio vakarą 4u.gif
Atsakyti
Diskutavot apie dviračius bet vaikiškus, o gal kuri pirkote iš didesnių. Man reikia 13 metų merginai. Bet jos ūgis jau 164 tai kaip ir iš suaugusių reikia žiūrėti kaip suprantu. Gal kuri galit parekomenduoti.
Atsakyti
QUOTE(semlina @ 2015 05 10, 06:23)
Diskutavot apie dviračius bet vaikiškus, o gal kuri pirkote iš didesnių. Man reikia 13 metų merginai. Bet jos ūgis jau 164 tai kaip ir iš suaugusių reikia žiūrėti kaip suprantu. Gal kuri galit parekomenduoti.

Prisidedu prie klausimo, gal turit kokių rekomendacijų dviračių klausimu 8,5m. 140cm vyrukui? Koks ten turi būti colių skaičius (rato diametras ar kas ten doh.gif )?
Atsakyti
gal kas pirmadieni jamsit SD?
Atsakyti
QUOTE(lina0612 @ 2015 05 09, 20:04)
bet kol kas tik 2 esam

Oras puikus, tai itariu be pirmadienio norinciu neatsiras g.gif

jei ka krepselius i lina0612@gmail.com

Dar Nikoleta gal prisijungtų, parašykite jai į až wink.gif

Parašiau jums į el. paštą. lauksiu paskaičiavimų 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kuri nesiojat 39 dydi ir pirkote kedus Nike, Karrimor, Puma ar Adidas? Gal galetume parasyti koki nr reiktu imt ar nuoroda pasidalintumet kokio modelio ir koki dydi rinkotes. Aciu!
Atsakyti
QUOTE(sviesiaplauke_as @ 2015 05 10, 22:07)
Sveikos, gal kuri nesiojat 39 dydi ir pirkote kedus Nike, Karrimor, Puma ar Adidas? Gal galetume parasyti koki nr reiktu imt ar nuoroda pasidalintumet kokio modelio ir koki dydi rinkotes. Aciu!

Karrimor turiu iš SD pirktus, nešioju 39 dydį trupiti į mažąją pusę, pirkau 39, nieko, nešioju, bet puse dydžio galėtų būt didesni.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 05 10, 22:43)
Karrimor turiu iš SD pirktus, nešioju 39 dydį trupiti į mažąją pusę, pirkau 39, nieko, nešioju, bet puse dydžio galėtų būt didesni.

Aciu!
Atsakyti
http://www.sportsdirect.com/

noriu pirkt kuo greiciau
tik labai jau kompanija sunkiai renkasi
pirksiu kai susirinksim tiek , kad siuntimas i LT butu apie 2 eur
Atsakyti
QUOTE(lina0612 @ 2015 05 11, 15:43)
http://www.sportsdirect.com/

noriu pirkt kuo greiciau
tik labai jau kompanija sunkiai renkasi
pirksiu kai susirinksim tiek , kad siuntimas i LT butu apie 2 eur

lina0612, man atrodo aš esu jūsų 3 komapnijoje 4u.gif (Kaunas), kiek žinau Agniska šią savaitę darys, gal jungiamės prie jos ir bus greičiau ir pigiau?

>>>Agniska, kada planuojat šią savaitę, jei dar trys prisijungia? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hippie @ 2015 05 12, 14:22)
lina0612, man atrodo aš esu jūsų 3 komapnijoje  4u.gif  (Kaunas), kiek žinau Agniska šią savaitę darys, gal jungiamės prie jos ir bus greičiau ir pigiau?

>>>Agniska, kada planuojat šią savaitę, jei dar trys prisijungia? smile.gif

As siandien po darbo uzsakau
Darbe neturiu kada paskaiciuot, bet dar prisijunge, tai siuntimas apie 2 e turi gautis

Ar tikrai per Agniska pigiau?
Kazkada , jei neklystu pas ja brangus siuntimas buvo g.gif
Bet gal nicas tik panasus g.gif
Atsakyti
QUOTE(lina0612 @ 2015 05 12, 15:48)
As siandien po darbo uzsakau
Darbe neturiu kada paskaiciuot, bet dar prisijunge, tai siuntimas apie 2 e turi gautis

Man viskas tinka, laukiu paskaičiavimų 4u.gif
Atsakyti