Renku SD,Kaune.Kitur reg.pastu galiu persiusti
QUOTE(Agniska @ 2017 03 20, 13:47)
Renku SD,Kaune.Kitur reg.pastu galiu persiusti
kiek bus siuntimas i LT?
Planuoju rytoj, vėliausiai poryt pirkti SD. Prijungčiau su krepšeliais proto ribose, kad siuntimas kiekvienai gautųsi po 3-4 eur. Šiauliai, bet galiu ir persiųst. Gal kam reiktų vandens batų http://lt.sportsdire...olcode=22401422 , perkant 2 vnt gautųsi 6 eur už vnt. Man vienų reikia.
QUOTE(braskee84 @ 2017 03 31, 18:09)
Sveiki, ar renkamas SD uzsakymas? Esu is Kauno, noreciau jungtis Niekada nesisiunciau, sakykite, per kiek laiko atkeliauja prekes?
Panašiai per savaitę. Aš dar nepirkau, kitą savaitę jei atsiras norinčių prisijungti, pirksiu. Bet aš iš Šiaulių, galiu persiųst jei norėtumėt prisijungti.
QUOTE(braskee84 @ 2017 03 31, 18:09)
Sveiki, ar renkamas SD uzsakymas? Esu is Kauno, noreciau jungtis Niekada nesisiunciau, sakykite, per kiek laiko atkeliauja prekes?
Renku Kaune,Šilainiai
Gal kuri vilnietė planuoja pirkinius SD?
Norėčiau prisijungti arba galiu ką nors priimti į kompaniją
QUOTE(*jolantab* @ 2017 04 01, 18:42)
Gal kuri vilnietė planuoja pirkinius SD?
Sveiki,
mielai prisijungciau prie SD, esu is VLN
Gal kas pirkę tokią striukę?:
http://lt.sportsdire...olcode=44805224
kas ten jos viduje kažin, ar koks flysas ar plonas trikotažas?Kaipdydžiai?
kiek mažai info apie jų prekes jų puslapy...
Dėkui
http://lt.sportsdire...olcode=44805224
kas ten jos viduje kažin, ar koks flysas ar plonas trikotažas?Kaipdydžiai?
kiek mažai info apie jų prekes jų puslapy...
Dėkui
Dar noriu pagalbos iš patyrusių.
pirmą kart padariau užsakymą ir prasidėjo bėdos.
Visų pirma atsiuntė žinutę, kad jau neturi kelių prekių, tai kaip suprantu už jas man grįžtų pinigai, nieko daryt nereikia.
Bet vakar gaunu dar žinutę, kad viena prekė bus tik birželio 30 d
Tai aš tiek nelauksiu. Kaip suprantu, reikia atšaukti užsakymą. Bet kaip jį atšaukt? nerandu kiek ieškau... ar žinutę jiems rašyti?
ir per kiek laiko man grįžtų tie sumokėti ar rezervuoti pinigėliai?
būsiu dėkinga, jei padėsit
Visų pirma atsiuntė žinutę, kad jau neturi kelių prekių, tai kaip suprantu už jas man grįžtų pinigai, nieko daryt nereikia.
Bet vakar gaunu dar žinutę, kad viena prekė bus tik birželio 30 d
Tai aš tiek nelauksiu. Kaip suprantu, reikia atšaukti užsakymą. Bet kaip jį atšaukt? nerandu kiek ieškau... ar žinutę jiems rašyti?
būsiu dėkinga, jei padėsit
QUOTE(Naira @ 2017 04 05, 08:27)
Dar norėjau paprašyti, gal padėsit patyrusios sport direct pirkimuose...
Bet vakar gaunu dar žinutę, kad viena prekė bus tik birželio 30 d wub.gif
ačiū
Bet vakar gaunu dar žinutę, kad viena prekė bus tik birželio 30 d wub.gif
ačiū
QUOTE(Krempudra @ 2017 04 05, 10:31)
cia Jus turite omenyje, kad uzsakete pre-order preke? pagal visas taisykles jie uzsakymu neatsaukineja. jei uzsakyme yra pre-order preke, laiko visa uzsakyma ir neissiuncia iki kol ta pre-order preke neatsiranda. bandykite rasyti jiems emaila, kad neapsiziurejote, baisiai reikia kitu prekiu anksciau ir gal jie galetu ismezti ta pre-order preke is uzsakymo kartais padaro isimtis
QUOTE(Naira @ 2017 04 05, 10:50)
dėkui, kad atsakėt, jo, pasirodo užsakiau pre-order nežinojau tokių dalykų
o kur rasti jų emailą?randu tokį, pagal kurį pasirinkti temą ir rašyt.... (man su anglų sunkoka dar )
nu va, prisidariau, už 150 eur prekių prisisakiau, kurių reikia...
o jeigu dings mano daug prekių, vistiek už siuntimą reiks mokėt tokią sumą, kokia dabar yra?
o kur rasti jų emailą?randu tokį, pagal kurį pasirinkti temą ir rašyt.... (man su anglų sunkoka dar )
nu va, prisidariau, už 150 eur prekių prisisakiau, kurių reikia...
o jeigu dings mano daug prekių, vistiek už siuntimą reiks mokėt tokią sumą, kokia dabar yra?
QUOTE(Krempudra @ 2017 04 05, 11:54)
cs@sportsdirect.com
nereikes moketi uz tas prekes, kuriu nebeliks iki issiuntimo datos.
bet Jus parasykite, gal viskas issispres nes man irgi taip buvo. ir po mano emailo ismete ta pre-order daikta is uzsakymo ir issiunte viska is karto be jo. tik atsakymo i savo emaila laukiau kazkur 2-3 dienas, todel jei parasysit, irgi nusiteikit kazkiek palaukti.
nereikes moketi uz tas prekes, kuriu nebeliks iki issiuntimo datos.
bet Jus parasykite, gal viskas issispres nes man irgi taip buvo. ir po mano emailo ismete ta pre-order daikta is uzsakymo ir issiunte viska is karto be jo. tik atsakymo i savo emaila laukiau kazkur 2-3 dienas, todel jei parasysit, irgi nusiteikit kazkiek palaukti.