Padekit, kas nors - kaip grazinti reikia prekes atgal i parduotuve?
---
14 dienu terminas yra skaiciuojamas nuo pirkimo dienos ar nuo tada kai gavau siuntini i rankas?
Jeigu nuo "Invoice datos" - tuomet jau daugiau nei 14 dienu bus praeje - ir kas butu jeigu visgi issiusciau ? - ar grazintu pinigus?
QUOTE(Contessa @ 2017 01 23, 09:23)
Padekit, kas nors - kaip grazinti reikia prekes atgal i parduotuve?
---
14 dienu terminas yra skaiciuojamas nuo pirkimo dienos ar nuo tada kai gavau siuntini i rankas?
Jeigu nuo "Invoice datos" - tuomet jau daugiau nei 14 dienu bus praeje - ir kas butu jeigu visgi issiusciau ? - ar grazintu pinigus?
---
Manau nuo gavimo i rankas skaiciuojasi.Bet ar Jums apsimokes siusti atgal? r susiraset su jais?Ka jie sako?
Gal kas vilniuje perkat is sd? Prisijungciau
Perku Kaune,galu persiusti i kita miesta
Sveikos
bet kaip dabar negerai kaip nėra atsiliepimų... o gal aš nematau?
Reikia vaikams kedų sportuoti. Pilna čia jų yra, bet kaip dydžius pataikyt
Pernai karimor pirkau, tai 2 dydžiais mažinti, gerai, kad 2 poras ėmiau, tai vienam tiko, bet jau išaugo O vyrui karimor pirkom, tai didinti papuolė dydžiu.
Gal kas pasidalinsit kokius batus pirkę vaikams ir esat patenkinti? Vienam 32 dydžio europinio reikia, kitam 33-34.
Ačiū
Pernai karimor pirkau, tai 2 dydžiais mažinti, gerai, kad 2 poras ėmiau, tai vienam tiko, bet jau išaugo O vyrui karimor pirkom, tai didinti papuolė dydžiu.
Gal kas pasidalinsit kokius batus pirkę vaikams ir esat patenkinti? Vienam 32 dydžio europinio reikia, kitam 33-34.
Ačiū
Gal kas pirktu kaune?noreciau prisijungti
QUOTE(Naira @ 2017 02 10, 14:01)
Sveikos
Ačiū
Ačiū
atsiliepimus panaikino jau senokai, gaila.
sportui perku sondico. avisi puikiai, vaikui patogūs. trejus pirkau, ir futbolui, ir šiaip salėje sportuoti, viskas gerai su dydžiais.
QUOTE(SOFIKA @ 2017 02 12, 19:12)
<p>Gal kas pirktu kaune?noreciau prisijungti</p>
Aš irgi.
Uzsakinesiu ryt,Kaunas
Sveiki,
gal kas esat pirkusios šiuos lagaminus? Nesam profesionalūs keliautojai, tai labai mandrų nereikia.Tik mane domina, kokios spalvos, kokių išmatavimų. Nes dažniau reikalingas sūnui, tai bijau,kad nebūtų vidutinio dydžio su burbuliukais ar rožinis....
http://lt.sportsdire...olcode=70820690
gal kas esat pirkusios šiuos lagaminus? Nesam profesionalūs keliautojai, tai labai mandrų nereikia.Tik mane domina, kokios spalvos, kokių išmatavimų. Nes dažniau reikalingas sūnui, tai bijau,kad nebūtų vidutinio dydžio su burbuliukais ar rožinis....
http://lt.sportsdire...olcode=70820690
QUOTE(Žiogienė @ 2017 03 16, 08:55)
Sportsdirecte netyčia pasirinkau prekę pre-ordered, tai dabar visą užsakymą išsiųs kai atsiras ši prekė, ar jie siunčia atskirai?
QUOTE(pasimetus1140 @ 2017 03 16, 09:53)
lauks kol atsiras si preke. iki to laiko labai gali būti, kad neliks kitu Jusu prekiu dydziu ir tada sius be ju. ne visad siuntimas tada atsiperka. Ir dar buna, kad ta data, kur dabar rodo, kad preke atsiras, nukelia tolyn ir vel tenka laukt. Rekomenduociau atsaukti uzsakyma.
Sveiki, gal kas planuoja daryti uzsakymas SD Vilniuje?