Įkraunama...
Įkraunama...

Sportsdirect.com

Sakykit, uzsakiaubir sumokejau uz prekes, bet vienos prekes po valandos jau nebebuvo apie ka gavau pranesima. Man idomu ar grazins pinigus ir siuntiji sius be tos prekes ar lauks kol gaus vel preke ir viska tik tada kartu atsius?

Atsakyti
QUOTE(saldainia @ 2016 12 13, 16:48)
Sakykit, uzsakiaubir sumokejau uz prekes, bet vienos prekes po valandos jau nebebuvo apie ka gavau pranesima. Man idomu ar grazins pinigus ir siuntiji sius be tos prekes ar lauks kol gaus vel preke ir viska tik tada kartu atsius?

man visada grąžindavo pinigus
Atsakyti
QUOTE(saldainia @ 2016 12 13, 17:48)

Jums nenuskaiciuos pinigu uz ta preke,ir sius siuntini be jos.
Atsakyti
Bet mokejau su ja saskaita. Svarbiausia kad siuntini be tod prekes issiustu. 😕😯

QUOTE(Agniska @ 2016 12 14, 07:54)
Jums nenuskaiciuos pinigu uz ta preke,ir sius siuntini be jos.

Atsakyti
Tai jei nera tos prekes man reik pakeisti siuntinio turini?
Atsakyti
QUOTE(saldainia @ 2016 12 14, 14:49)
Tai jei nera tos prekes man reik pakeisti siuntinio turini?

Nieko Jums nereikia daryti,pinigus grazins,jei ne is karto,taiper kelias dienas smile.gif
Atsakyti
Sakykit, seniai begrazinau prekes i Sportsdirect. Kiek dabar kainuoja siuntimas iki 2kg? Pasiziurejau pasto puslapyje tai iki 2kg meta 20,45eur unsure.gif Gal kažkaip pigiau galima Jiems pagrazinti?
Atsakyti
Gal kas darotvuzsakymus ar galit nuoroda duot?
Atsakyti
[
Kokia nuoroda?

quote=Paulyna,2017 01 06, 23:03]
Gal kas darotvuzsakymus ar galit nuoroda duot?
[/quote]
Atsakyti
Renku nauja uzsakyma,Kaunas 4u.gif
Atsakyti
Netiko kedukai verysad.gif - kur rasti info kaip grazinti atgal? su GB kalba kiek sudetinga.... Aciu- atrasiusiosm.
http://www.skelbiu.l...i-27100713.html
Atsakyti
Gal kas ruosiasi pirkti? Noreciau prisideti su krepsiuku siuntimui pasidalinti ax.gif
Atsakyti