Sveiki, gal kas renka SD Vilniuje? prisijungciau ir as
Gal kas iš Kauno šiandien apsipirkinėjat?
Ir dar... siuntimas i Lt kiek? 15 GBP? Bent lyg tiek buvo... kazkaip seniau tam tikrame zingsnyje sukalkuliuodavo, o dab nerodo. O tai lemtu kasiko dydi Tai dimu
QUOTE(kvyka @ 2015 04 08, 21:15)
Ir dar... siuntimas i Lt kiek? 15 GBP? Bent lyg tiek buvo... kazkaip seniau tam tikrame zingsnyje sukalkuliuodavo, o dab nerodo. O tai lemtu kasiko dydi Tai dimu
Pas mane degantis reikalas buvo - ką tik užsakymą dariau.11.99Eur siuntimas į Lietuvą.
QUOTE(kvyka @ 2015 04 08, 21:15)
pries gera savaite uzsakyma dariau - 13.99 Eur siuntimas buvo.
dabar idejus i krepsi viena preke 9.98 Eur rodo.
QUOTE(Mirtyšė @ 2015 04 08, 21:41)
pries gera savaite uzsakyma dariau - 13.99 Eur siuntimas buvo.
Oj pas mane prekių dauk buvo - gal dėl to 11.99Eur
Esme, kad apie 10 EUR
Gal kas Kaune darot uzsakyma? noreciau prisijungti su 2 prekytem.
drugutis@gmail.com
Pirksiu penktadieni arba kol susirinks, kad siuntimas nevirsytu 2 eur
http://www.sportsdirect.com/
Krepselius i el pasta lina0612@gmail.com
Kaunas, nesiunciu
http://www.sportsdirect.com/
Krepselius i el pasta lina0612@gmail.com
Kaunas, nesiunciu
QUOTE(Mirtyšė @ 2015 04 05, 22:26)
o uz kokia kaina pries 3-4 metus pirkot?
labai gerai, kai tvirtas remas.
mes ziurim Dunlop, tai kaina 100 eur su trupuciu. sakyciau labai gera kaina. pas mus uz tiek nieko nenupirksi....
tik idomu, kaip Dunlop'u kokybe...
ir man kainos atrodo geros
tik idomu, kokios buvo anksciau, kai dar patrauklesnes buvo
o kaip siuncia dvirati SD, jei sunkus?
labai gerai, kai tvirtas remas.
mes ziurim Dunlop, tai kaina 100 eur su trupuciu. sakyciau labai gera kaina. pas mus uz tiek nieko nenupirksi....
tik idomu, kaip Dunlop'u kokybe...
ir man kainos atrodo geros
tik idomu, kokios buvo anksciau, kai dar patrauklesnes buvo
o kaip siuncia dvirati SD, jei sunkus?
Kelis metus iš eilės vasario mėnesį vis būdavo nuolaidos dviračiams, ir dar nemažos. 12 colių ratukais dviratukų kaina gavosi netoli 100 lt, kiti virš 100-130 su siuntimu į LT. Lietuvoje kainos buvi 2,5-3 kartus didesnės.
Ir dabar palyginus su mūsų kainom ten geros kainos. Vakar dar su bendradarbe buvom turgelin nulėkę nešiotų dviračių pažiūrėt-pakraupau, kai už nudremžtą vaikišką dviratuką prašo 75 Eurų... Tikrai imč iš SD jei dar reikėtų ir dabartinėm kainom.
Siunčia dviračius dėžėse, kaip supakuoti iš gamyklos. Kiekviena dėžė gauna numeriuką, taip kad galima sekt siuntimą. Kažkuriais metais perkant tris dviračius ir dėžę šmutkių net siuntimas buvo nemokamas. Kitus kartus siuntimo kaina priklausė nuo vienetų ir svorio: dvyniai rinkosi skirtingus dviračius, bet kažkodėl įsidėjus vieną kitokio modelio kaina siuntimo ženkliai išaugdavo, tai nupirkom vienodus nemėtydami pinigų siuntimui. Geriausia pabandyti padėlioti į krepšelį ir nueiti iki mokėjimo, matysis siuntimo kaina. Tarp kitko, mes ir šalmus pirkom sd, nes pas mus irgi kelis kart brangiau.
Laba. Gal pirkot kas palapinę iš sd? Galit parekomenduoti gal? Ieskom keturvietės
Darau užsakymą iš www.sportdirect.com jei kas norit AŽ
Esu iš Vilniaus. bet galėčiau jei ką ir per paštą išsiųsti.
Esu iš Vilniaus. bet galėčiau jei ką ir per paštą išsiųsti.