Įkraunama...
Įkraunama...

Sportsdirect.com

QUOTE(por-for @ 2016 04 09, 18:39)
Bandau ir aš pirmą kartą padaryti SD užsakymą. Bet nesigauna.  blink.gif  Kai patvirtinu užsakymą, atsidaro banko saugaus atsiskaitymo internetu lentelė. Ją patvirtinu ir viskas. Baltas langas. Jokio confirmation nepadaro. Gal kas susidūrėte ir žinote, kas čia ne taip?  g.gif

neisivaizduoju. pati niekad nesu bandzius uzsakyt. kai tundra, tai ir nelendu.
Atsakyti
sveiki.

gal kas nors siandien daro sport direct uzsakyma? noreciau prisijungti bet butent siandien nes ryt jau gali nebebuti akcijos mano norimiems batams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(por-for @ 2016 04 09, 19:39)
Bandau ir aš pirmą kartą padaryti SD užsakymą. Bet nesigauna.  blink.gif  Kai patvirtinu užsakymą, atsidaro banko saugaus atsiskaitymo internetu lentelė. Ją patvirtinu ir viskas. Baltas langas. Jokio confirmation nepadaro. Gal kas susidūrėte ir žinote, kas čia ne taip?  g.gif

Gal saugiuose pirkimuose neužregistravot kortelės. Man visad iš pirmo karto pavyksta ax.gif
Atsakyti
Nesuprantu, į Vilnių siuntinys atvyko dar balandžio 8 dieną, o kada man jį atveš iki Druskininkų g.gif
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 04 11, 11:43)
Nesuprantu, į Vilnių siuntinys atvyko dar balandžio 8 dieną, o kada man jį atveš iki Druskininkų g.gif

Sekite nuorodą smile.gif

Kaune renku naują užsakymą. I kitus miestus siusiu pastu
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 04 11, 11:09)
Gal saugiuose pirkimuose neužregistravot kortelės.  Man visad iš pirmo karto pavyksta ax.gif

Tas ir yra, kad užregistruota. Atsidarė pasisveikinimas. Vėliau turėtų atsidaryti prisijungimas prie banko. Bet nieko. Pasidaro baltas langas ir tiek... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(por-for @ 2016 04 11, 23:07)
Tas ir yra, kad užregistruota. Atsidarė pasisveikinimas. Vėliau turėtų atsidaryti prisijungimas prie banko. Bet nieko. Pasidaro baltas langas ir tiek...  verysad.gif

per kita narsykle pabandykit dar
Atsakyti
Gavau savo pirmąjį siuntinį cool.gif thumbup.gif
Tikėjausi, kad kokių dovanų įdės, bet pasvajok ir praeis lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 04 12, 12:49)
Gavau savo pirmąjį siuntinį cool.gif  thumbup.gif
Tikėjausi, kad kokių dovanų įdės, bet pasvajok ir praeis lotuliukas.gif

iš jų su gavusi kažkada labai senai puslitrinį puoduką biggrin.gif dabar mačiau ir jį pardavinėja
Atsakyti
QUOTE(raimaza @ 2016 04 12, 13:20)
iš jų su gavusi kažkada labai senai puslitrinį puoduką biggrin.gif dabar mačiau ir jį pardavinėja

o tikrai neteko uz ji susimoket? ta puoduka jie daznai ideda i krepsi automatiskai, bet pinigeliu uz ji irgi pasiima: 1 svara ar 1 eura, nebeatsimenu biggrin.gif as ji ismetu is krepsio visada cool.gif
Atsakyti
QUOTE(adriatic @ 2016 04 12, 13:41)
o tikrai neteko uz ji susimoket? ta puoduka jie daznai ideda i krepsi automatiskai, bet pinigeliu uz ji irgi pasiima: 1 svara ar 1 eura, nebeatsimenu biggrin.gif as ji ismetu is krepsio visada  cool.gif

ne tada nerekėjo biggrin.gif
Atsakyti
Gal ši vakarą kas perkate?
Atsakyti