Įkraunama...
Įkraunama...

Sportsdirect.com

QUOTE(atur40 @ 2016 01 24, 10:37)
Gal žinote ar tikrai šiandien parsiuntimo mokestis 1 eur, kažkur FB paskaičiau, bet pačiame SD psl. nerandu tokios info  smile.gif

Nebent su kokiu kodu,o šiaip tai tikrai ne smile.gif
Atsakyti
Šiandien renku SD užsakymą, Vilnius.
Susisiekti AŽ
Atsakyti
Šiandien vakare - ryt ryte darau užsakymą iš SD.
Vilnius.
Susisiekti AŽ
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krilas: 26 sausio 2016 - 11:05
klaipėdoj būtų norinčių?
Atsakyti
Sveikos, dėlioju pliusus minusus pirkt parduotuvėje ar online 4u.gif sakykit ar dažnai atsiunčia ne tuos ar brokuotus daiktus, ar būna prolemų su grąžinimu, pinigų atgavimu, ar apmoka tokiu atveju grąžinimo išlaidas ir pan 4u.gif niekad iš šios parduotuvės nesu pirkusi, bet seniau lig viena ausim girdėjau, kad dažnai prekes sumaišo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalioji_Fėja @ 2016 02 01, 13:11)
Sveikos, dėlioju pliusus minusus pirkt parduotuvėje ar online  4u.gif  sakykit ar dažnai atsiunčia ne tuos ar brokuotus daiktus, ar būna prolemų su grąžinimu, pinigų atgavimu, ar apmoka tokiu atveju grąžinimo išlaidas ir pan  4u.gif niekad iš šios parduotuvės nesu pirkusi, bet seniau lig viena ausim girdėjau, kad dažnai prekes sumaišo  g.gif

perku jau senai iš SD. Man niekada nebuvo sumaišę prekių ax.gif 3x pfiu. Kelis syk siunčiau atgal brokuotas prekes, tai be problemų gražino pinigus ir už prekes ir už siuntimą. Pati buvau primaišius su dydžiais , tai grąžinau ir atgavau pinigus, tik jau už siuntimą nekompensavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raimaza @ 2016 02 01, 13:52)
perku jau senai iš SD. Man niekada nebuvo sumaišę prekių ax.gif 3x pfiu. Kelis syk siunčiau atgal brokuotas prekes, tai be problemų gražino pinigus ir už prekes ir už siuntimą. Pati buvau primaišius su dydžiais , tai grąžinau ir atgavau pinigus, tik jau už siuntimą nekompensavo biggrin.gif

dėkui 4u.gif reiks bandyti smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos ,esu naujoke tam sportdirect pasaulyje blush2.gif

Gal galit pasakyt ,kaip buna su kosmetika,oro gaivikliais ar juos galima parsisiust ?

Aciu uz grazius patarimus 4u.gif
Atsakyti
Žadu užsakyti iš sportsdirect, Klaipėda, bet galiu persiųsti. Rašykite iškart: spalvotax@gmail.com smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SpalvotaX @ 2016 02 10, 13:34)
Žadu užsakyti iš sportsdirect, Klaipėda, bet galiu persiųsti. Rašykite iškart: spalvotax@gmail.com smile.gif

prisijungsiu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas planuojat uzsakyti is SD Kaune snd / ryt?
Vinted besijungiantys is karto praso 4 euru... ar ne daugoka?
Atsakyti
QUOTE(Skai_Dra @ 2016 02 11, 14:30)
Sveikos, gal kas planuojat uzsakyti is SD Kaune snd / ryt?
Vinted besijungiantys is karto praso 4 euru... ar ne daugoka?

nežinau, ar daugoka g.gif
Dabar mano už krepšį siuntimą rodo 10,99 eur, jei prisijungus kitoms pirkėjoms jis neišbrangs, tai ok, bet būna kad ir pabrangsta iki 14,99.
Šiaip ruošiuosi pirkti, bet vis dar lūkuriuoju kokio koduko nemokamam siuntimui, sakau, gal valentinkiu proga susimylės Sd 4u.gif
Atsakyti