Mes irgi esam pirke, 12 coliu, 20 coliu, visus isaugom, ir perleidom kuo puikiausios bukles kitimes, daba esame sita nusiziureje
http://www.sportsdir...olcode=93221424
kad lengvas bus nesitikiu, ir tureti lengvi nebuvo... o sakot kainos nepatrauklios, man sito dviracio kaina net labai tinka, nes uz tiek cia tikrai nenupirksiu....
Merginos, gal koks galiojantis kodas yra SD užsakymui?
ar kas galetu uzsakyti snd? labai reikia....
Sveiki,
Gall galit pasakyti, kaip kokybė, dydžiai Pierre Cardin vyriškų marškinių, maikučių, megztukų? Kažin, nėra visiški skudurai?
Gall galit pasakyti, kaip kokybė, dydžiai Pierre Cardin vyriškų marškinių, maikučių, megztukų? Kažin, nėra visiški skudurai?
QUOTE(Daivija @ 2015 04 01, 22:14)
Sveiki,
Kiek esam gave maikučių PC tai kokybė ne kažka... jos buvo iš plono trikotažo. Megstinių dydžiai visiškai neatitinka. Vienu žodių daugiau neužsakom
QUOTE(Famili @ 2015 04 02, 08:59)
Kiek esam gave maikučių PC tai kokybė ne kažka... jos buvo iš plono trikotažo. Megstinių dydžiai visiškai neatitinka. Vienu žodių daugiau neužsakom
Aciu O marškinių nebandėt?
QUOTE(Famili @ 2015 04 02, 09:59)
nu nežinau, kiek pirkom, viskas labai ,
Džinsai dailūs, gražiai pasiūti, maikutės tvirto trikotažo, megztiniais mano vyras neatsidžiaugia-sako kaip ant jo siųti.
Marškinius esu pirkus baltus sūnui į mokyklą šventėms, tai tie labai plonos medžiagos viskas persišviečia
QUOTE(Daivija @ 2015 04 02, 09:02)
Aciu O marškinių nebandėt?
Mano vyras nešioja marškinius, kokybe patenkintas, dydis jam atitiko
Aciu visoms atsakiusioms. Aj, sakiau pati pabandysiu. Ne karve kainuoja
QUOTE(Sarytė @ 2015 03 31, 20:44)
Ratai 20 colių. Mes pirkom prieš 3 ar 4 m. Dabar truputį kitokie modeliai, bet esmė panaši. Manau dviratis tinkamas nuo kokių 8 m., mūsiškis buvo jau paauglys.
Papildyta:
Iš ties dviračiai ir mūsų pirkti nėr lengvi. Bet rėmas net mažųjų su 12 colių ratais - tvirtas ir rimtas. ( teip sako vyras, nes aš ties nesuprantu).
Tik dabar dviračių kainos SD tikrai nepatrauklios.
Papildyta:
Iš ties dviračiai ir mūsų pirkti nėr lengvi. Bet rėmas net mažųjų su 12 colių ratais - tvirtas ir rimtas. ( teip sako vyras, nes aš ties nesuprantu).
Tik dabar dviračių kainos SD tikrai nepatrauklios.
o uz kokia kaina pries 3-4 metus pirkot?
labai gerai, kai tvirtas remas.
mes ziurim Dunlop, tai kaina 100 eur su trupuciu. sakyciau labai gera kaina. pas mus uz tiek nieko nenupirksi....
tik idomu, kaip Dunlop'u kokybe...
QUOTE(mazyte @ 2015 03 31, 21:05)
Mes irgi esam pirke, 12 coliu, 20 coliu, visus isaugom, ir perleidom kuo puikiausios bukles kitimes, daba esame sita nusiziureje
kad lengvas bus nesitikiu, ir tureti lengvi nebuvo... o sakot kainos nepatrauklios, man sito dviracio kaina net labai tinka, nes uz tiek cia tikrai nenupirksiu....
ir man kainos atrodo geros
tik idomu, kokios buvo anksciau, kai dar patrauklesnes buvo
o kaip siuncia dvirati SD, jei sunkus?
taip pat kaip visas kitas prekes? ar atskira deze dviratis atkeliauja?
QUOTE(Daivija @ 2015 04 01, 23:14)
Sveiki,
esu pirkus Pierre Cardin dzinsus, marskinius, megztukus. visu kokybe patiko. tikrai ne skudurai.
marskiniai plono audinuko, bet vasarai tai super.... o ir audinio pliusas toks, jog nera labai glamzus, nereikia ilgai lyginti. keleta kartu perbraukei lygintuvu ir grazu
dydziai sakyciau atitinka. gal net siek tiek i mazesne puse. pvz vyras viska devi XL dydzio, tai marskiniai tokie ant ribos. ne mazi, bet jau pavalgyti irgi nebera kur
dzinsu kokybe gera. dydis atitiko. devisi puikiai.
o dar labiau man patinka is ten pirkti, kai paziuriu, kiek pas mus Pierre Cardin parduotuvese drabuziai kainuoja...
Labuka.
O vis dar per DHL siuncia? ... Net darant apsipirkima raso apie "Barlin Delivery"
O vis dar per DHL siuncia? ... Net darant apsipirkima raso apie "Barlin Delivery"
QUOTE(kvyka @ 2015 04 06, 19:20)
Labuka.
DHL