QUOTE(Lineikė @ 2011 07 10, 19:15)
Labai ačiū, tikrai gražios nuotraukos, gražūs šalies vaizdai...
dar norėčiau paklausti,o kiek toje aikštelėje kainuoja dieną valandai palikti mašiną?
ir dar vistiek aš nelabai susigaudau, vadinasi jei aš noriu tik krioklius pamatyti, man vistiek reikia važiuoti į tą Laahemos parką ?
nuotraukytėse netyčia pamačiau prie laivų terminalo
, gal naura14, buvote ir į Helsinkį išpalukę???
I sveikata
Aiksteleje valanda , jei kalbame apie Talino centra,vieta, kur mes gyvenome, kainuoja berods 54 ar 64euro centus/val. Kriokliai yra vaziuojant link Laahema parko, reikia truputi nusukti i sona. Bet parko davaziuoti nereikia. Gal net pusiaukeleje
I helsinki neplaukeme, nes pagailejome laiko, sumasteme, kad geriau po Estija ta laika pakeliausime ir pinigu,nes geriausiu atveju butume galeje tam skirti diena laiko, o keltas i viena puse vienam zmogui kainuoja 80 Lt. Tai uz tokia kaina, reiketu bent 2-3 dienas pasivaiskscioti.. Is paties Talino keltas kelia i Helsinki, o i Saaremo salas reikia vaziuoti labaiu link Latvijos, vel bijau suklysti, bet nuo Talino apie 120 km.
Papildyta:
QUOTE(Udrius @ 2011 07 10, 20:18)
Peržiūrėjau savo "x-failų" knygas ir radau, kad krioklys yra visai netoli Talino, max 30 km, vietovė vadinasi Jagala-Joa. Šalia dar yra vieans gražus dvaras. Buvau prieš porą metų ten... Kai pagalvoju, kiek mums dar žolės reikia apšik... kad estus pavyti... Ten tvarkinkai žmonės nešiojamas kėdutes ir staliukus atsinešę, piknikus daro, visos šiukšlės metamos tvarkingai i šiukšlių dėžes. Mums dar toli toli iki to...
Tiesa, kiek matau, vis tik mano kelių atlasai patikimesnis dalykas, nei GPS sistemos
Nei karto kelių atlasas nepavedė dar
Udriau tu teisus
O tu pats jau grizai is Talino? O mus priesingai, GPS pavede, vienu metu isibrovem i toki miska vaziuodami Saaremose, kad galvojom ten ir liksime
Bet kelio atgal nebuvo, tai 3 km vaziavom, nes net suktis nebuvo kur, o siaip tai labai patogu, net ir paciame mieste nebludijome, svarbiausia visus adresus zinoti.