Įkraunama...
Įkraunama...

Estija

oho, aš kai klausiau agentūroje sakė, kad keltas keliasi 4val. ir kaina būtų dviem suaugusiem asmenims ir mažam vaikui apie 500litų. šiaip rašau tokį darbą tai reikia tiksliai kainas žinoti ir laiką, o info visi skirtingas pasako smile.gif bet labai ačiū smile.gif
Atsakyti
Na taip, ir tai vadinasi agentūūra. Kiba ten koks mega turas... Plačiau apie keltus rasi čia, grafikai, kainos ir pan.:

http://www.laevakomp...v_id=1&av_id=35
Atsakyti
QUOTE(tolla @ 2009 01 15, 18:47)
oho, aš kai klausiau agentūroje sakė, kad keltas keliasi 4val. ir kaina būtų dviem suaugusiem asmenims ir mažam vaikui apie 500litų. šiaip rašau tokį darbą tai reikia tiksliai kainas žinoti ir laiką, o info visi skirtingas pasako  smile.gif bet labai ačiū smile.gif

Na dar ziurint is kur keliasi. Jei is Ventspilio, tai gal ir uztrunka 4 val. Mes kelemes is Virtsu, tai uztrukome apie pusvalandi ir kaina is ten mazesne.
Atsakyti
Radau žemėlapy kad nuo Parnu miesto Saremo sala visai šalia biggrin.gif tik kazkodėl kelto neparodyta g.gif tikriausiai keltis reikės iš Virtsu doh.gif vaziuosim vasario 14d
o ar galit pasakyt Saremo salose ką pasižiūrėti galim?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zbara: 20 sausio 2009 - 16:57
QUOTE(Udrius @ 2009 01 20, 17:16)
Na nemanau... Be to, keltas iš Ventspilio yra tik vasaros sezono metu...

ne iš Ventspilo. manau kad nuo Parnu mums arčiausiai Virtsu keltas rolleyes.gif
nebent keltis su autobusu, jie be eilės. bet įtariu be mašinos toj saloj nebus ka veikt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zbara @ 2009 01 20, 18:20)
ne iš Ventspilo. manau kad nuo Parnu mums arčiausiai Virtsu keltas  rolleyes.gif
nebent keltis su autobusu, jie be eilės. bet įtariu be mašinos toj saloj nebus ka veikt  unsure.gif

Aga, geriau jau masinyte kokia isitaisykite ;-) Turetu Sorve pusiasalis idomiai ziema atrodyti wub.gif As kazkuriam puslapyje imetus nuoroda su nuotraukom, tai gali pasiziureti, daugmaz susiplanuosi marsruta, nes prie nuotrauku pridejau pasakojima apie saremo salas mirksiukas.gif O del eiliu, tai nemanau, kad bus. Mes vasarai kaip buvome, taibaisiai daug masinu nebuvo.
O dar nuo Virtsu ir Talinas nera labai toli. Tad jei norite, galit ir i Talina nuvaziuoti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Udriau, esi daug vazinejes po Estija ir ne tik. Sakyk, ar imanoma normaliai pakeliauti po Estija, na ir Latvija, vaziuojant visuomeniniu transportu, pvz., autobusu. Mane labai domina Estijos salos. Bet ar nebus taip, kad atplaukus i kokia salele, toliau tik su savo automobiliu imanoma nusigauti.

Atostogos dar toli, bet jau ima suktis mintys link ju. Be to nusimato, kad vienai teks keliauti, tai ir delioju visas imanomas alternatyvas. Ar agentura, ar savarankiskai Latvija, Estija. Dar apie Cekija labai galvojau, bet ziuresim, kaip sunkmetis kryps. Vienai toliau nedrasu.

Atsakyti
QUOTE(linole @ 2009 01 20, 17:49)
Udriau, esi daug vazinejes po Estija ir ne tik. Sakyk, ar imanoma normaliai pakeliauti po Estija, na ir Latvija, vaziuojant visuomeniniu transportu, pvz., autobusu. Mane labai domina Estijos salos. Bet ar nebus taip, kad atplaukus i kokia salele, toliau tik su savo automobiliu imanoma nusigauti.

Atostogos dar toli, bet jau ima suktis mintys link ju. Be to nusimato, kad vienai teks keliauti, tai ir delioju visas imanomas alternatyvas. Ar agentura, ar savarankiskai Latvija, Estija. Dar apie Cekija labai galvojau, bet ziuresim, kaip sunkmetis kryps. Vienai toliau nedrasu.

aš pagooglonau, ir radau daug pasakojimų apie lankytinas vietas ir transportą mirksiukas.gif

mes tai su savo mašina varysim, bent jau iki Parnu, po to žėsim biggrin.gif na jei keltai nebus užgrūsti, tai kelsimės irgi su mašina 4u.gif
tik man liūdna ar spėsim ka pamatyt, nes iki vakaro turim grįšt i Parnu viešbutį. nes ten usakytas spec savaitgalis unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zbara: 20 sausio 2009 - 18:21
QUOTE(zbara @ 2009 01 20, 18:18)
aš pagooglonau, ir radau daug pasakojimų apie lankytinas vietas ir transportą  mirksiukas.gif

mes tai su savo mašina varysim, bent jau iki Parnu, po to žėsim  biggrin.gif na jei keltai nebus užgrūsti, tai kelsimės irgi su mašina 4u.gif
tik man liūdna ar spėsim ka pamatyt, nes iki vakaro turim grįšt i Parnu viešbutį. nes ten usakytas spec savaitgalis  unsure.gif

jei daugiau mašinų tai ir keltų daugiau. Bent jau gegužės mėn. 2008 m. taip buvo Virtsu. Atrodė baisinė eilė grįžtant, bet daug keltų tai neprailgo cool.gif Galit iki kraterio to Kaali nuvažiuot, jis arčiau Kuresarės nuo kelto Virtsu. Žiemą irgi įdomiai turi atrodyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(joreta @ 2009 01 20, 19:50)
jei daugiau mašinų tai ir keltų daugiau. Bent jau gegužės mėn. 2008 m. taip buvo Virtsu. Atrodė baisinė eilė grįžtant, bet daug keltų tai neprailgo  cool.gif Galit iki kraterio to Kaali nuvažiuot, jis arčiau Kuresarės nuo kelto Virtsu. Žiemą irgi įdomiai turi atrodyt  mirksiukas.gif

Dar zveju kaimas irgi netoli mirksiukas.gif Nors tos pacios saleles, kas gi ten yra. Tik reikia susiplanuoti marsruta ir naksti isvaziave tikrai per diena si ta pamatytumet mirksiukas.gif Man graziausias sis vaizdas is salos. Cia Sorve pusiasalis, iskysulys, nuo kurio esant giedrai dienai galima pamatyti Latvija. smile.gif Na taip sakoma g.gif
Atsakyti
ačiū, viskas įdomu 4u.gif

QUOTE(linole @ 2009 01 20, 18:43)
Gal galetumei placiau,  kokio pobudzio savaitgalis? Gal koks su SPA? Irgi domintu.  4u.gif

čia:
http://www.victoriah...n-February.html
masazai užsisakomi atskirai, bet kainos kaip Lt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zbara: 20 sausio 2009 - 21:24
QUOTE(zbara @ 2009 01 20, 22:23)

Aciu. 4u.gif Na, super. Kainos is tikruju kaip pas mus. thumbup.gif Tik jauciu, sezono metu kils, nes yra eilute, kad offer valid untill May kazkurios tai dienos.
Be to paziurejau, yra ivairiu pomegiu programu. Net rankdarbiu. thumbup.gif

Beje, kaip rezervavote: elektroniniu pastu ar skambinotes? Rusiskai jie kalba?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linole: 20 sausio 2009 - 22:47