oho, aš kai klausiau agentūroje sakė, kad keltas keliasi 4val. ir kaina būtų dviem suaugusiem asmenims ir mažam vaikui apie 500litų. šiaip rašau tokį darbą tai reikia tiksliai kainas žinoti ir laiką, o info visi skirtingas pasako bet labai ačiū
Na taip, ir tai vadinasi agentūūra. Kiba ten koks mega turas... Plačiau apie keltus rasi čia, grafikai, kainos ir pan.:
http://www.laevakomp...v_id=1&av_id=35
http://www.laevakomp...v_id=1&av_id=35
QUOTE(tolla @ 2009 01 15, 18:47)
oho, aš kai klausiau agentūroje sakė, kad keltas keliasi 4val. ir kaina būtų dviem suaugusiem asmenims ir mažam vaikui apie 500litų. šiaip rašau tokį darbą tai reikia tiksliai kainas žinoti ir laiką, o info visi skirtingas pasako bet labai ačiū
Na dar ziurint is kur keliasi. Jei is Ventspilio, tai gal ir uztrunka 4 val. Mes kelemes is Virtsu, tai uztrukome apie pusvalandi ir kaina is ten mazesne.
Radau žemėlapy kad nuo Parnu miesto Saremo sala visai šalia tik kazkodėl kelto neparodyta tikriausiai keltis reikės iš Virtsu vaziuosim vasario 14d
o ar galit pasakyt Saremo salose ką pasižiūrėti galim?
o ar galit pasakyt Saremo salose ką pasižiūrėti galim?
QUOTE(Udrius @ 2009 01 20, 17:16)
Na nemanau... Be to, keltas iš Ventspilio yra tik vasaros sezono metu...
ne iš Ventspilo. manau kad nuo Parnu mums arčiausiai Virtsu keltas
nebent keltis su autobusu, jie be eilės. bet įtariu be mašinos toj saloj nebus ka veikt
QUOTE(zbara @ 2009 01 20, 18:20)
ne iš Ventspilo. manau kad nuo Parnu mums arčiausiai Virtsu keltas
nebent keltis su autobusu, jie be eilės. bet įtariu be mašinos toj saloj nebus ka veikt
Aga, geriau jau masinyte kokia isitaisykite ;-) Turetu Sorve pusiasalis idomiai ziema atrodyti As kazkuriam puslapyje imetus nuoroda su nuotraukom, tai gali pasiziureti, daugmaz susiplanuosi marsruta, nes prie nuotrauku pridejau pasakojima apie saremo salas O del eiliu, tai nemanau, kad bus. Mes vasarai kaip buvome, taibaisiai daug masinu nebuvo.
O dar nuo Virtsu ir Talinas nera labai toli. Tad jei norite, galit ir i Talina nuvaziuoti.
Udriau, esi daug vazinejes po Estija ir ne tik. Sakyk, ar imanoma normaliai pakeliauti po Estija, na ir Latvija, vaziuojant visuomeniniu transportu, pvz., autobusu. Mane labai domina Estijos salos. Bet ar nebus taip, kad atplaukus i kokia salele, toliau tik su savo automobiliu imanoma nusigauti.
Atostogos dar toli, bet jau ima suktis mintys link ju. Be to nusimato, kad vienai teks keliauti, tai ir delioju visas imanomas alternatyvas. Ar agentura, ar savarankiskai Latvija, Estija. Dar apie Cekija labai galvojau, bet ziuresim, kaip sunkmetis kryps. Vienai toliau nedrasu.
Atostogos dar toli, bet jau ima suktis mintys link ju. Be to nusimato, kad vienai teks keliauti, tai ir delioju visas imanomas alternatyvas. Ar agentura, ar savarankiskai Latvija, Estija. Dar apie Cekija labai galvojau, bet ziuresim, kaip sunkmetis kryps. Vienai toliau nedrasu.
QUOTE(linole @ 2009 01 20, 17:49)
Udriau, esi daug vazinejes po Estija ir ne tik. Sakyk, ar imanoma normaliai pakeliauti po Estija, na ir Latvija, vaziuojant visuomeniniu transportu, pvz., autobusu. Mane labai domina Estijos salos. Bet ar nebus taip, kad atplaukus i kokia salele, toliau tik su savo automobiliu imanoma nusigauti.
aš pagooglonau, ir radau daug pasakojimų apie lankytinas vietas ir transportą
mes tai su savo mašina varysim, bent jau iki Parnu, po to žėsim na jei keltai nebus užgrūsti, tai kelsimės irgi su mašina
tik man liūdna ar spėsim ka pamatyt, nes iki vakaro turim grįšt i Parnu viešbutį. nes ten usakytas spec savaitgalis
QUOTE(zbara @ 2009 01 20, 18:18)
aš pagooglonau, ir radau daug pasakojimų apie lankytinas vietas ir transportą
mes tai su savo mašina varysim, bent jau iki Parnu, po to žėsim na jei keltai nebus užgrūsti, tai kelsimės irgi su mašina
tik man liūdna ar spėsim ka pamatyt, nes iki vakaro turim grįšt i Parnu viešbutį. nes ten usakytas spec savaitgalis
jei daugiau mašinų tai ir keltų daugiau. Bent jau gegužės mėn. 2008 m. taip buvo Virtsu. Atrodė baisinė eilė grįžtant, bet daug keltų tai neprailgo Galit iki kraterio to Kaali nuvažiuot, jis arčiau Kuresarės nuo kelto Virtsu. Žiemą irgi įdomiai turi atrodyt
QUOTE(joreta @ 2009 01 20, 19:50)
jei daugiau mašinų tai ir keltų daugiau. Bent jau gegužės mėn. 2008 m. taip buvo Virtsu. Atrodė baisinė eilė grįžtant, bet daug keltų tai neprailgo Galit iki kraterio to Kaali nuvažiuot, jis arčiau Kuresarės nuo kelto Virtsu. Žiemą irgi įdomiai turi atrodyt
Dar zveju kaimas irgi netoli Nors tos pacios saleles, kas gi ten yra. Tik reikia susiplanuoti marsruta ir naksti isvaziave tikrai per diena si ta pamatytumet Man graziausias sis vaizdas is salos. Cia Sorve pusiasalis, iskysulys, nuo kurio esant giedrai dienai galima pamatyti Latvija. Na taip sakoma
ačiū, viskas įdomu
čia:
http://www.victoriah...n-February.html
masazai užsisakomi atskirai, bet kainos kaip Lt
QUOTE(linole @ 2009 01 20, 18:43)
Gal galetumei placiau, kokio pobudzio savaitgalis? Gal koks su SPA? Irgi domintu.
čia:
http://www.victoriah...n-February.html
masazai užsisakomi atskirai, bet kainos kaip Lt
QUOTE(zbara @ 2009 01 20, 22:23)
Aciu. Na, super. Kainos is tikruju kaip pas mus. Tik jauciu, sezono metu kils, nes yra eilute, kad offer valid untill May kazkurios tai dienos.
Be to paziurejau, yra ivairiu pomegiu programu. Net rankdarbiu.
Beje, kaip rezervavote: elektroniniu pastu ar skambinotes? Rusiskai jie kalba?