Įkraunama...
Įkraunama...

Estija

Mes buvome apsistoje viebutuke mažam, labai jaukiam, pačiame centre apie 600 eek rugpjuti buvom, kambarys trivietis. bet ten nueini i turizmo informacijos centrą ir tau kainas visas ir viešbučius parodo, parenkair jei nori rezervuoja. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Indraja @ 2008 07 31, 16:06)
o gal kas iš keliavusių po Estiją buvote apsistoję Saaremaa saloje kokiam viešbutuke? Ar bent jau ką nors žinote apie ten esančių viešbučių realias kainas?  ax.gif

Kitai savaitei esam rezervave Tehumardi kempinge du kambarius 5 žmonėms, tai kaina parai 1300 kronų ( maždaug 290 Lt), 1 žmogui apie 60 litų.
Atsakyti
QUOTE(Drugelis @ 2008 08 01, 20:28)
Kitai savaitei esam rezervave Tehumardi kempinge du kambarius 5 žmonėms, tai kaina parai 1300 kronų ( maždaug 290 Lt),  1 žmogui apie 60 litų.

O jus internetu rezervavot? ir moket kaip reikia? pavedimu? ar ten nuvykus?
Atsakyti
QUOTE(viltuse @ 2008 08 05, 10:43)
O jus internetu rezervavot? ir moket kaip reikia? pavedimu? ar ten nuvykus?

Paskambinus sakė, kad atvykus susimokėsim. Taip ir buvo...
Atsakyti
tehurmardi kempingas geras, bet tie namukai tokie mažyčiai, lovos dviejų aukštų.
jei šilta, tai ir palapinėj gerai panakvot, nes kiek gi ten būsit, tik panakvot.
Papildyta:
o kempingai taline, kurie yra pažymėti žemėlapyje, tai lb nevykę. tokie padaryti beveik kaip parkingo aikštelėje ir biški žolytės palapinėms. šalia kažkokie sandėliai. tik iš didelės bėdos galima pernakvot.
Atsakyti
QUOTE(gama @ 2008 08 06, 17:34)
tehurmardi kempingas geras, bet tie namukai tokie mažyčiai, lovos dviejų aukštų.
jei šilta, tai ir palapinėj gerai panakvot, nes kiek gi ten būsit, tik panakvot.
Papildyta:
o kempingai taline, kurie yra pažymėti žemėlapyje, tai lb nevykę. tokie padaryti  beveik kaip parkingo aikštelėje ir biški žolytės palapinėms. šalia kažkokie sandėliai. tik iš didelės bėdos galima pernakvot.

Tuomet Taline hostelius galima nuomotis. Mes dviese uz hosteli salia senamiescio mokejome 500 kronu. Kambarys buvo dvivietis su dusu ir tualetu ir tvarkingas. mirksiukas.gif

Savo kelioniu ispudzius sudejau i sia nuoroda. Cia mano keliones nuotraukos su aprasymais mirksiukas.gif Jei kam iskils kokiu klausimu, klauskite mirksiukas.gif

http://picasaweb.goo...hele/Estija2008

Atsakyti
QUOTE(agnuzeb @ 2008 08 06, 18:54)
Tuomet Taline hostelius galima nuomotis. Mes dviese uz hosteli salia senamiescio mokejome 500 kronu. Kambarys buvo dvivietis su dusu ir tualetu ir tvarkingas.  mirksiukas.gif

Savo kelioniu ispudzius sudejau i sia nuoroda. Cia mano keliones nuotraukos su aprasymais  mirksiukas.gif  Jei kam iskils kokiu klausimu, klauskite  mirksiukas.gif

Norėjau paklausti vienos smulkmenos. Ar šalia Maasilinn kalvijuočių pilies gyvenantys žmonės teikia apgyvendinimo paslaugą? Nebeatsako į užklausimus. Ar e-meilas pasikeitė....ar nebeteikia tokos paslaugos....? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gladijus @ 2008 08 06, 20:26)
Norėjau paklausti vienos smulkmenos. Ar šalia Maasilinn kalvijuočių pilies gyvenantys žmonės teikia apgyvendinimo paslaugą? Nebeatsako į užklausimus. Ar e-meilas pasikeitė....ar nebeteikia tokos paslaugos....? g.gif

Siaip reklamine iskaba buvo apie apgyvendinima, tai turetu veikti g.gif Gal paprasciausiai estai dar nespejo peskaityti lotuliukas.gif As Taline kaip rezervavausi kambari, tai man antroj dienoj gal tiktai atrase, kaip ikyriai pakartojau laiska biggrin.gif
O parsiveztam buklete apie Sarema Maasi kaime randu apgyvendinima: Maasi holiday home, tel. 506 6464, el.p. info@skonto.ee, www.skonto.ee. Man atrodo cia tas pats g.gif
Atsakyti
Sakyk, Agnuze, o jus patys marsruta susidaret? Kazkaip suzvejo mane tos nuotraukos...vyras vis kalbina vaziuot, bet as taip bijau i nezinia...
Atsakyti
QUOTE(Gladijus @ 2008 08 06, 20:26)

Kai pernai buvom, tai supratom, kad teikia. Gal pabandykit per TIC koordinačių paieškot
Papildyta:
QUOTE(agnuzeb @ 2008 08 06, 18:54)
Tuomet Taline hostelius galima nuomotis. Mes dviese uz hosteli salia senamiescio mokejome 500 kronu. Kambarys buvo dvivietis su dusu ir tualetu ir tvarkingas.  mirksiukas.gif

Savo kelioniu ispudzius sudejau i sia nuoroda. Cia mano keliones nuotraukos su aprasymais  mirksiukas.gif  Jei kam iskils kokiu klausimu, klauskite  mirksiukas.gif

Gal man tik taip atrodo, bet komentarai po nuotraukomis apie Saremą, tai beveik žodis į žodį nukopijuoti iš mano straipsnio
http://www.road.lt/s...8230-1188740602
- tik kai kur vos viena žodis pakeistas. Nemanau, kad tai sutapimas, jog komentarai identiški
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aruna: 07 rugpjūčio 2008 - 06:50
Sveikos, as esu zalia kelionu atzvilgiu, visai per zolines noreciau i Talina nuvaziuoti, maniau traukiiniu, bet kad toks net nevaziuoja ten... Gal zinot autobusu kainas iki Talino??? Norejau i Varsuva nuvaziuoti, bet sake kad ten ner ka veikt... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(KaZantipA @ 2008 08 08, 10:00)
Sveikos, as esu zalia kelionu atzvilgiu, visai per zolines noreciau i Talina nuvaziuoti, maniau traukiiniu, bet kad toks net nevaziuoja ten... Gal zinot autobusu kainas iki Talino??? Norejau i Varsuva nuvaziuoti, bet sake kad ten ner ka veikt... blush2.gif

paziurek www.ecolines.lt ir www.eurolines.lt ir viskas bus aisku smile.gif as kiek ziurejau, tain uo 150 iki 300 mazdaug smile.gif
Atsakyti