QUOTE(Gitulia_Fai @ 2008 07 18, 18:57)
tik mes palapinių megėjai
Mieste nenorim
norim gamtoj, o iki miesto jokia problema nuvažiuot
Papildyta:
Saaremoj labai daug dirbinių iš dolomito, druskinės, cukrinės, lekštės ir t.t. Labai gražūs dirbiniai
Jei nelabai skubu, tai rytoj paieskosiu kempingu salia Talino. Zinau, kad paciam Taline yra kempingas, tik neatsimenu kaip vadinasi, o kempingu zemelapis liko pas MB. Tas kempingas nuo sovietiniu laiku dar veikia, o iki miesto centro su tramvajum galima davaziuoti. Mes irgi visur palapinese nakvojom, tik Taline hostelyje. Bet ir gerai, kad hosteli buvau uzsakius, nes ta vakara baisi liutis buvo
QUOTE(Gitulia_Fai @ 2008 07 18, 21:03)
Nelabai skubu
O vaziuosit tik i Talina ar dar kur nors trauksite? Talinas man labai patiko
Ir grazus senamiestis, ir maistas ten skanus
Net negalvodama Talina itraukiu i sarasa miestu i kuriuos noreciau grizti dar ir dar
Beje vienoje kavineje valgeme vistiena su sokolodau ir braskemis
Neiprastas derinys, bet laaaaaaaaabai skanu buvo ir labai graziai patiekta. Gaila nei vienas neisimenam kaip jinai vadinasi, nes labai lijo lietus ir lindom i pirma pasitaikiusia, kad biski apsiltumem, nes buvom slapi kaip visciukai
O pusryciavome mano tiekejos rekomenduotame restoranelyje Mademoisele. Taip pat senamiestyje, salia gynybines sienos ir salia yra Meriton Old Town viesbutis. Ten labai skani sriuba su rukyta lasisa
Per savaitgali pasistengsiu surasyti visus savo ispudzius nuo pradziu