Įkraunama...
Įkraunama...

Moliūgas

QUOTE(1juraciukas @ 2011 11 21, 20:55)
Mergaites, stai mano dziovinti moliugai. Vaisinkites

aciuks.gif tai bent naktipiečiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(1juraciukas @ 2011 11 21, 21:55)
Mergaites, stai mano dziovinti moliugai. Vaisinkites
user posted image

Užsimaniau valgyt. Labai wub.gif
Atsakyti
Jei kam dar aktualu, moliūgų cukatus gaminau ir aš. Čia foto ir receptas
Atsakyti
Aciu mergaites, nesitikejau nakciai apetito sukelti.
Bet tokio dalyko daug nesuvalgysi, gabalelis, du ir soti. Bei saldumo prisisotinus. As si ryta prie arbatos gabaleli pasiemiau-tiko tongue.gif

QUOTE(Rytinė pašvaistė @ 2011 11 22, 08:34)
Jei kam dar aktualu, moliūgų cukatus gaminau ir aš. Čia foto ir receptas

Stai siame recepte prieskoniai kiti. Vanile,citrina ir cinamonas. O siame recepte dedasi kardamonas, imbieras, cinamonas, kvapnusis pipiras, as dar gvarzikeli imeciau, salia cinamono jis tinka. Pacuios esmes nekeicia, taciau skonis.....
Citinos spaudziau daugiau, nes paragavus truko. Tikrai taip, verdi ir ragauji, ragauji, buri ir priburi pagal savo skoni. O kadangi ir taip saldu gaunasi...ta cukraus pudra nebent tam, kad nesuliptu gabaleliai belaikant.
Cia mano nuomone blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1juraciukas: 22 lapkričio 2011 - 09:27
QUOTE(1juraciukas @ 2011 11 22, 10:25)
O kadangi ir taip saldu gaunasi...ta cukraus pudra nebent tam, kad nesuliptu gabaleliai belaikant.
Cia mano nuomone  blush2.gif

Man irgi taip atrodo dėl cukraus pudros, čia jau nebent absoliučiems saldumo gerbėjams biggrin.gif Man jo ir be cukraus pudros pakanka.
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2011 11 22, 12:56)
Man irgi taip atrodo dėl cukraus pudros, čia jau nebent absoliučiems saldumo gerbėjams biggrin.gif Man jo ir be cukraus pudros pakanka.

Ten ne vien cukraus pudra, o ir rūgštelės nemažai įkroviau, tad saldu tikrai labai nėra. Be to, man tie cukatai pasirodė tokie feee, tad bandžiau bent kiek skonį pakeisti apvoliodama juos cukraus pudros ir citrinos rūgšties mišinyje.
Atsakyti
Tokius kvadratinius cukatus valgiau mugėje-tai man pasirodė superiniai. Visgi gal turi būti moliūgo mylėtojas, kad jie patiktų. Aš tokia smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(crocus @ 2011 11 23, 17:10)
Tokius kvadratinius cukatus valgiau mugėje-tai man pasirodė superiniai. Visgi gal turi būti moliūgo mylėtojas, kad jie patiktų. Aš tokia smile.gif)

Aš irgi prie jų biggrin.gif
Atsakyti
Vakar pameginau moliuga kepti kaip cukinijas. Kurias kartais kepu tesloje, o kartais tiesiog pavoliojus miltuose.
Supjausciau moliuga riekutemis, pabarsciau mesos prieskoniukais, vegetos, ispaudziau truputeli cesnako ir taip palaikiau koki pusvalandi. Tada tiesiog pavoliojau miltuose ir i keptuve. Vyrui labai patiko, man taip pat blush2.gif
Tada visai isijauciau i fantazija is smulkiais kubeliais supjaustyto ir pakepinto moliugo idejau i vyro taip megstama misraine prie alaus. Na ta, kur kepinta duonyte, suris, cesnakas, tik vietoj pupeliu moliugas, ir gerai paskrudintos sonines. Ivertino kaip 10 balu. sako ir svecius tokiais patiekalais galima vaisinti. Gavosi skonis kazkuo primenantis geltonuosius zirnius.
Atsakyti
QUOTE(1juraciukas @ 2011 11 24, 13:39)
Vakar pameginau moliuga kepti kaip cukinijas. Kurias kartais kepu tesloje, o kartais tiesiog pavoliojus miltuose.
Supjausciau moliuga riekutemis, pabarsciau mesos prieskoniukais, vegetos, ispaudziau truputeli cesnako ir taip palaikiau koki pusvalandi.  Tada tiesiog pavoliojau miltuose ir i keptuve.  Vyrui labai patiko, man taip pat  blush2.gif
  Tada visai isijauciau i fantazija is smulkiais kubeliais supjaustyto ir pakepinto  moliugo idejau i vyro taip megstama misraine prie alaus. Na ta, kur kepinta duonyte, suris, cesnakas, tik vietoj pupeliu moliugas, ir gerai paskrudintos sonines. Ivertino kaip 10 balu. sako ir svecius tokiais patiekalais galima vaisinti. Gavosi skonis kazkuo primenantis geltonuosius zirnius.

Oho, kaip šauniai paeksperimentavot. Gal reikės ir saviškį tokiu dalyku nustebinti wub.gif
Atsakyti
Man tai labai aptiko receptas moliūginių keksiukų iš moliūgų tyrės.Ačiū už receptą.Vakar vėl kepiau,dar ant viršaus uždėjau šaldytų aviečių,tai gavosi super su rūgštele. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
anksčiau nepatikliai žiūrėjau į moliūgą, bet vis pabandau kokį receptuką ir taip skaniai gaunasi, kad nenustoju eksperimentuoti smile.gif paskutinis receptukas sriubytės:
bulves, morkas, svogūną ir molūgą patroškinu ant alyvuogių aliejaus gilioje keptuvėje. puode tuo metu išviriau kalakutieną. kai daržovės jau buvo minkštos, išgriebiau kalakutieną, sudėjau į puodą daržoves, pridėjau vegetos natur prieskonių ir dar paviriau apie 10 min. paskui viską su blenderiu susmulkinau, supyliau į lėkštes ir pagardinau kalakutienos juostelėmis. galima dėti grietinės
user posted image
Atsakyti